Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης την πέφτει στην Ισμήνη και εκείνη τον κάνει ασήκωτο

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης την πέφτει στην Ισμήνη και εκείνη τον κάνει ασήκωτο

 

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως ο Άρης την πέφτει στην Ισμήνη και εκείνη τον κάνει ασήκωτο.Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης την πέφτει στην Ισμήνη και εκείνη τον κάνει ασήκωτο

 

Η Αναστασία αποκαλύπτει στην Αρετή τη σχέση της με τον Αποστόλη κι εκείνη σκάει από τη ζήλια της, ενώ η Δήμητρα και ο Κουράκος πηγαίνουν για φαγητό στην Καλαμάτα και τους βλέπει ο Δημοσθένης. Στο μεταξύ, ο Λυκούργος καταφέρνει τελικά να μάθει την αλήθεια από τη Χάιδω.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 15, 16

 

Η Αθηνά βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς η Φιλιώ συνεχίζει να δέχεται μπούλινγκ και δεν θέλει να ξαναπάει στο σχολείο. Η Ισμήνη νιώθει ανασφάλεια για τη συνεργασία της με τον Άρη και ο Κωνσταντίνος τη στηρίζει, παρά τις αμφιβολίες του.

Χάιδω παίρνει τηλέφωνο τον Λυκούργο προσπαθώντας να τα βρουν, η στάση του όμως παραμένει σκληρή. Η Ισμήνη προχωράει σε συνεργασία με τον Άρη κι αυτός δυσκολεύεται να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό το

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Πρέπει να πεθάνει με τον χειρότερο τρόπο»

Πράγμα που δεν θα φανεί και πολύ φυσιολογικό καθώς εκείνος θα κάνει την κίνηση να την ρίξει στο κρεβάτι και η Ισμήνη θα τον χτυπήσει τόσο πολύ με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να σηκωθεί ο ίδιος από το κρεβάτι.

Τι θα γίνει στην συνέχεια με την Ισμήνη και τον Άρη; Θα το πει στον Κωνσταντίνο η Ισμήνη ή σε κάποιον κοντινό της;

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *