Μόλις Χθες: Ο Αχιλλέας σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Μόλις Χθες: Ο Αχιλλέας σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείοΜόλις Χθες: Ο Αχιλλέας σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Η νέα καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ με τίτλο Μόλις Χθες ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες, με τις ανατροπές και τις εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο να είναι καταιγιστικές. Στο σημερινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΣΚΑΙ, Μόλις Χθες ο Αχιλλέας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη. Τι θα δούμε απόψε;

Η Μαρία συναντά την Λουίζα

Η Μαρία, για άλλη μια φορά, υποφέρει. Ο Αχιλλέας μεταφέρεται στο νοσοκομείο μετά από άγριο ξυλοδαρμό. Είναι άραγε ένας απλός ληστής αυτός που τον χτύπησε; Αυτό που ο Σπύρος ήθελε να εμποδίσει πάση θυσία, γίνεται πραγματικότητα. Ο Μιχάλης επιστρέφει στην πόλη του για να είναι δίπλα στον αδελφό του. Η Έλενα φοβάται την αντίδραση του Σπύρου αλλά περισσότερο από όλα, φοβάται μη συναντήσει ο Μιχάλης τη Λουΐζα και ξυπνήσουν τα παλιά αισθήματα. Η επίθεση στον Αχιλλέα προκαλεί αναστάτωση σε πολλά από τα μέλη της οικογένειας Κεχαγιά.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο Αντρέι αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον Τζανέτο

Η Λουΐζα ρωτάει τον Ορέστη αν έχει κάποια σχέση μ’ αυτή την υπόθεση και η Μαρία βρίσκεται αντιμέτωπη με τη γυναίκα που πρόδωσε τον γιο της. Ο Μιχάλης και η Λουΐζα βρίσκονται τόσο κοντά, πόσο εύκολο είναι πλέον να αποφύγουν ο ένας τον άλλον; Η κατάσταση του Μιχάλη στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες παραμένει κρίσιμη με την οικογένεια του να αγωνιά μέχρι να γίνει καλά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Μαργαρίτα: «Ο γιος μου σκότωσε την Μυρτάλη»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *