Ήλιος επεισόδια β’ Κύκλος : 22, 23, 24, 25

Ήλιος επεισόδια β’ Κύκλος : 22, 23, 24, 25Ήλιος επεισόδια β’ Κύκλος : 22, 23, 24, 25

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του β κύκλου της καθημερινής σειράς ΗΛΙΟΣ που βλέπουμε στον ANT1

Επεισόδιο 22. Η δολοφονία της Τζένης έρχεται να προσθέσει νέα αγωνία στην Λήδα και στον Νικήτα. Όλα τα στοιχεία τον ενοχοποιούν κι ο Νικήτας, που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το άλλοθι του για να μην προδώσει την Δάφνη, κινδυνεύει να κατηγορηθεί.

Ο Ιάσωνας αλλάζει κρησφύγετο με τη βοήθεια της Εύας κι ο Δημήτρης χάνει ξανά τα ίχνη του. Η Ελπίδα, όμως, αποφασίζει να «στριμώξει» την Ελένη για να πάρει περισσότερες πληροφορίες.

Ο Δημήτρης ζητάει συνεργασία με τον Στέφανο και προσπαθεί να στριμώξει την Αλεξάνδρα για να μάθει τι την ενώνει με την Έλσα. Η Αλίκη, απελπισμένη, αποφασίζει να μιλήσει στον Δημήτρη.

Η Λήδα νιώθει ότι το μέλλον και τα όνειρά τους με τον Νικήτα γκρεμίζονται. Η Έλσα είναι έτοιμη να εμπιστευθεί τον Δημήτρη εναντίον της Αλεξάνδρας. Οι υποψίες της Μαργαρίτας γιγαντώνονται όταν συναντά την Αλίκη και την Αλεξάνδρα μαζί.

Επεισόδιο 23. Η Εύα συνεχίζει να καλύπτει τον Ιάσωνα κι έρχονται όλο και πιο κοντά, αλλά ένα στοιχείο που ανακαλύπτει ο Δημήτρης απειλεί να αποκαλύψει το μυστικό τους και να οδηγήσει στην σύλληψη του Ιάσωνα.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Τα επόμενα δύο άτομα που σχεδιάζει να σκοτώσει η Δαμιανή

Η Αλίκη νιώθει μια μόνιμη απειλή, ενώ μια συνάντηση της Αλεξάνδρας και της Έλσας καταλήγει σε μια αναπάντεχη εξέλιξη της σχέσης τους. Η Αθηνά και ο Χρήστος σκαρφίζονται ένα σχέδιο για το Νικήτα πίσω από την πλάτη του Δημήτρη.

Η Λήδα αισθάνεται πως ο Νικήτας δεν της λέει όλη την αλήθεια για το φόνο της Τζένης κι ο Νικήτας εγκλωβίζεται, χωρίς να μπορεί να ψάξει για στοιχεία που θα τον αθωώσουν. Κι ενώ η Δάφνη είναι με το μωρό στο κτήμα, κάποιος τους ανακαλύπτει.

Επεισόδιο 24. Η Δάφνη μετά την εμφάνιση της Ελπίδας στο κτήμα, φοβάται και σκέφτεται να φύγει. Ο Βασίλης πλησιάζει την Εύα και της ζητάει να τον φέρει σε επαφή με τον Ιάσωνα.

Η Λήδα έχει αρχίσει να αμφιβάλει για τον Νικήτα. Η Μαργαρίτα επισκέπτεται την Αλίκη και της λέει πως είναι σίγουρη πια ότι εκείνη και η Αλεξάνδρα βρίσκονται πίσω από το φόνο του άντρα της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Νέες κόντρες με αφορμή το ελαιοτριβείο του Ιάκωβου

Η Εύα εκφράζει στον Ιάσωνα τα δυνατά συναισθήματα που νιώθει για εκείνον και έρχονται ακόμα πιο κοντά. Ο θυρωρός της πολυκατοικίας του γιατρού εμφανίζεται στην αστυνομία και ισχυρίζεται πως έχει νέα στοιχεία να τους δώσει για την δολοφονία του Γιατρού.

Επεισόδιο 25. Ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον θάνατο του Βολίδη φέρνει αντιμέτωπες την Αλίκη και την Αλεξάνδρα που συγκρούονται έντονα. Η Δάφνη έντρομη διαπιστώνει πως η γυναίκα που την είδε στο κτήμα του Αντώνη είναι αστυνομικός και αποφασίζει πως πρέπει να φύγει το συντομότερο. Η Αθηνά διαπιστώνει πως ο Στέφανος βλέπει μια άλλη γυναίκα και καταλαβαίνει πως τα αισθήματά της γι’ αυτόν δεν είναι μόνο φιλικά. Η Μαργαρίτα φέρνει σε απόγνωση την Αλίκη, αφού είναι έτοιμη να πει τα πάντα για την δολοφονία του άντρα της στην αστυνομία.

Ήλιος επεισόδια β’ Κύκλος : 18, 19, 20, 21

Ήλιος επεισόδια β’ Κύκλος : 14, 15, 16, 17

Ήλιος επεισόδια β’ Κύκλος : 11 , 12 , 13

Ήλιος επεισόδια 2ου κύκλου: 6 , 7 , 8 , 9 , 10

Ήλιος  επεισόδια 2ου κύκλου: 1 , 2 ,3 , 4 , 5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *