Η γη της ελιάς : Η Άννα εξομολογείται στην Αθηνά πως είναι έγκυος στο παιδί του Δημήτρη.

Η γη της ελιάς : Η Άννα εξομολογείται στην Αθηνά πως είναι έγκυος στο παιδί του Δημήτρη.Η γη της ελιάς : Η Άννα εξομολογείται στην Αθηνά πως είναι έγκυος στο παιδί του Δημήτρη.

Ο αστυνόμος Κουράκος ανακρίνει τον Νικόλα κι εκείνος του εξομολογείται ότι διατηρούσε σχέση με τη Στέλλα, ενώ υποπτευόταν πως το παιδί που κουβαλούσε στην κοιλιά της ήταν δικό του.

Η Μυρτάλη προσπαθεί να πείσει τον άντρα που την κρατά φυλακισμένη να την ελευθερώσει, αλλά εκείνος έχει άλλα σχέδια. Στο μεταξύ, ο αστυνόμος Κουράκος αποφασίζει να κρατήσει τον Στάθη και τον Στέφανο στο κρατητήριο, για την υπόθεση των φόνων των Στεφανέων, γεγονός που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Ο Ισίδωρος έχει θορυβηθεί από τη συνάντησή του με την Αντιγόνη, φοβούμενος όσα μπορεί να αποκαλυφθούν για το παρελθόν του. Η Ιουλία διαφωνεί με την αποκάλυψη του γάμου του Μάνου με τη Μαρίνα και τρέμει για τη στιγμή που θα το μάθει ο Ισίδωρος. Παράλληλα, η ταραχή της είναι μεγάλη όταν μαθαίνει ότι στο αστυνομικό τμήμα κρατείται ο Στάθης.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Χριστογιάννης, ο σπιούνος και η Καλλιόπη

Η γη της ελιάς : Η Άννα εξομολογείται στην Αθηνά πως είναι έγκυος στο παιδί του Δημήτρη.

Ο αστυνόμος Κουράκος ανακρίνει τον Νικόλα κι εκεiνος του εξομολογείται ότι διατηρούσε σχέση με τη Στέλλα, ενώ υποπτευόταν πως το παιδί που κουβαλούσε στην κοιλιά της ήταν δικό του.

Παράλληλα, ο Στάθης κι ο Στέφανος αφήνονται ελεύθεροι κι απαλλάσσονται των κατηγοριών. Ο Κωνσταντίνος χρίζει τον Δημήτρη δεξί του χέρι κι εκείνος δεν αργεί να αναλάβει δράση. Διατάσσει τη δολοφονία της Φρόσως Αργυρέα, αλλά το κάνει να φανεί σαν ανακοπή καρδιάς. Τα νέα του θανάτου της συγκλονίζουν τον Λυκούργο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης Χωρίζει Την Ιουλία Και Γυρνάει Στην Αρετή

Συντετριμμένη, όμως, είναι και η Χάιδω, που μαθαίνει για τoν ανέντιμο βίο της κόρης της. Ο Ισίδωρος εκμυστηρεύεται στον Κωνσταντίνο το ένοχο παρελθόν του και την πιθανότητα να είναι κόρη του η Αντιγόνη. Η Μαργαρίτα προβληματίζεται από τη συμπεριφορά του Αλέξη και την άρνησή του να της γνωρίσει τη νέα του κοπέλα. Η Άννα αποφασίζει να το φτάσει στα άκρα κι εξομολογείται στην Αθηνά πως είναι έγκυος στο παιδί του Δημήτρη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *