Μαύρο Ρόδο: “Κρίμα γιατί σε συμπαθούσα” – Ο Βίκος τελειώνει την Κύρα

Όσο πιο κοντά στην αλήθεια πλησιάζει η Κύρα τόσο πιο επικίνδυνος γίνεται ο Βίκος ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει το μυστικό του που έχει να κάνει με την δολοφονία της Αγγελικής. Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TiVi ΣΙΡΙΑΛ.

Η Αλεξία τυφλωμένη πια από τον έρωτα της για το Βίκο δε διστάζει να δώσει πληροφορίες στον εχθρό του πατέρα της που ίσως και να είναι επικίνδυνες για εκείνον.

Στο μεταξύ ο Βίκος χρησιμοποιεί την Βέτα για να στήσει παγίδα στο Θέμη και εκείνη ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του στρέφει τον Καστρινό εναντίον του Μπάμπη υποδεικνύοντας τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της Αγγελικής.

“Αυτός έδωσε την εντολή. Δεν σου συγχώρησε ποτέ ότι του έφαγες το μαγαζί” του λέει. Ο Θέμης είναι σκεφτικός. “Ρε Βετάρα εσύ ήσουν καψούρα μαζί του. Πώς και τον δίνεις έτσι στεγνά τώρα; Μήπως λες ψέματα για να τον εκδικηθείς;“.

Εκείνη του απαντάει “λογικό να μη με εμπιστεύεσαι αλλά σου λέω την αλήθεια. Ήταν άδικο αυτό που συνέβη στην γυναίκα σου, δεν μπορώ να το κουβαλάω βάρος στη συνείδησή μου ότι ήξερα την αλήθεια και δεν έκανα τίποτα.”

Όσο συμβαίνουν αυτά, η Κύρα συνεχίζει τις έρευνες για να βρει αποδεικτικά στοιχεία εναντίον του Βίκου και κάνει προσπάθειες να μιλήσει με το Δαμάλα.

Ο Θέμης αποφασίζει να συναντήσει τον Μπάμπη, τον άνθρωπο που οι πληροφορίες λένε ότι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Αγγελικής, για να πάρει εκδίκηση αλλά εκείνος βρίσκεται νεκρός. Ο Βίκος είναι σίγουρος πως έχει καταφέρει να αποπροσανατολίσει τον Καστρινό όμως η Κύρα δεν πείθεται τόσο εύκολα.

“Δεν πιστεύω πως αυτός ο Μπάμπης έχει σχέση με το θάνατο της Αγγελικής μου. Σε παγιδεύουν και σε μπερδεύουν” λέει στο Θέμη. Ο Βίκος ενοχλημένος από τις κινήσεις της Κύρας πάει στο σπίτι της αποφασισμένος να βάλει τέλος σε αυτή την υπόθεση.

“Φύγε από ‘δω και μείνε μακριά. Τελείωσες πια τα ξέρω όλα. Ξέρω ότι εσύ έδωσες εντολή στο Σέρβο να πατήσει τη σκανδάλη και σκοτώθηκε η κόρη μου. Θα σε τελειώσω εγώ η ίδια” του ξεκαθαρίζει και εκείνος βγάζει το όπλο του και την σημαδεύει.

“Θα με σκοτώσεις;” τον ρωτάει κι εκείνος απαντάει “όπως φαίνεται ναι. Μπλέχτηκες στις δουλειές μου και αυτό δε μου αρέσει, στο είχα πει και το ήξερες μιά, δυο και τρεις φορές.

Δεν υπάρχει άλλη χάρη, τελείωσες” της λέει και την πυροβολεί. “Κρίμα γιατί σε συμπαθούσα” μονολογεί ο ίδιος και φεύγει φροντίζοντας να μην αφήσει ίχνη πίσω του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *