Η γη της ελιάς – Ο Στέφανος είναι ο βασικός ύποπτος για τους 2 φόνους

Η γη της ελιάς – Ο Στέφανος είναι ο βασικός ύποπτος για τους 2 φόνους

Ο Στέφανος αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας, αλλά ο αστυνόμος συνεχίζει να το ερευνά σε βάθος.

Η Μυρτάλη συνεχίζει να είναι παγιδευμένη, με τον απαγωγέα να της αφήνει μια «έκπληξη» στο κρεβάτι της. Ο Αστυνόμος Κουράκος ανακαλύπτει ότι το βαν του Στέλιου Βαφέα χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του Πέτρου και της Στέλλας Στεφανέα. Η Ιουλία αφήνει ένα ηχητικό μήνυμα στη Μυρτάλη και παραξενεύεται αρκετά από την απάντηση που παίρνει. Η Μαρίνα πηγαίνει ένα δείγμα DNA στην Αντιγόνη για να κάνει την εξέταση και να μάθει επιτέλους αν η Μυρτάλη είναι αδελφή της. Ο Αστυνόμος Κουράκος καλεί τον Στέφανο στο τμήμα, καθώς, μετά την κατάθεση του Στέλιου Βαφέα, τον θεωρεί βασικό ύποπτο για τη δολοφονία του Πέτρου και της Στέλλας Στεφανέα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός εξελίξεις: Αργυρώ και Αστέρης χωρίζουν, η Στέλλα χάνει το μωρό

Ο Στέφανος αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας, αλλά ο αστυνόμος συνεχίζει να το ερευνά σε βάθος. Σύντομα αποδεικνύεται πως ο Βαφέας είχε συμμετοχή στον φόνο του Πέτρου Στεφανέα κι η υπόθεση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο.

Η Αθηνά υποψιάζεται πως ο νεκρός ντετέκτιβ είχε πάρει εντολές από τον Δημήτρη, αλλά η Μαρία της λέει πως μπορεί να ήταν βαλτός από τον Ισίδωρο ή και τη Μυρτάλη. Ο Λυκούργος επιβεβαιώνει πως η πρώην γυναίκα του, η Μέλπω, κυκλοφορεί στη Μάνη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Βίντεο ντοκουμέντο στα χέρια της Χρυσούλας

Η Ευτυχία θεωρεί πως ο Αποστόλης έχει παράλληλη σχέση και του γυρνάει την πλάτη, ενώ η Άννα που είναι υπεύθυνη για τον χωρισμό, δεν τολμά να πει την αλήθεια.

Η Ιουλία κι ο Ισίδωρος αναπολούν τα χρόνια που πέρασαν κι αναρωτιούνται αν ζει ακόμα ο αδελφός τους ο Ιάκωβος. Η Βασιλική κανονίζει να βρεθεί με τον Φίλιππο στο σπίτι του Νικόλα, αλλά για κακή της τύχη η Αρετή καιροφυλαχτεί.

Ο Μάνος εκμυστηρεύεται στην Ιουλία πως παντρεύτηκε με τη Μαρίνα. Η Μυρτάλη αποφασίζει να ενδώσει στις απαιτήσεις του απαγωγέα της προκειμένου να της αποκαλυφθεί. Η πόρτα ανοίγει και της παρουσιάζεται…

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *