Η Γη της Ελιάς: Στα μαχαίρια Ισμήνη, Αλκμήνη και Αντωνία

 

Η Γη της Ελιάς: Στα μαχαίρια Ισμήνη, Αλκμήνη και Αντωνία

Η Γη της Ελιάς: Στα μαχαίρια Ισμήνη, Αλκμήνη και Αντωνία

 

Χαμός θα σημειωθεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, με πρωταγωνίστριες την Ισμήνη, την Αντωνία και την Αλκμήνη και μάλιστα θα οδηγηθούν στα δικαστήρια!

Συγκεκριμένα, η Ισμήνη δεν πιστεύει στα μάτια της όταν η Αντωνία και η Αλκμήνη πλακώνονται στο ξύλο μπροστά της κι αυτό το περιστατικό θα αποτελέσει τη σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Νέος χωρισμός βόμβα για Αργυρώ και Αστέρη

Αγανακτισμένη, αφού τις χωρίζει, αποφασίζει το τέλος της συνεργασίας τους. Η Ισμήνη τις διώχνει και τις δύο από τη δουλειά καθώς είναι εμφανές ότι δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουν να συνεργάζονται ομαλά.

Όμως η Αντωνία και η Αλκμήνη αποφασίζουν να αφήσουν στην άκρη την κόντρα τους και ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο να φέρουν στα δικαστήρια την Ισμήνη, ώστε να επιστρέψουν στο πόστο τους, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς. Μάλιστα, της στέλνουν μέχρι και εξώδικο!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Χαμός με τον Αντώνη: «Κάνεις πλάτες στην ερωμένη σου!»

Ο Κωσταντίνος αναλαμβάνει να βοηθήσει τη γυναίκα του, μιας και ο Λυκούργος είναι απορροφημένος από τη δική της Χάιδως. Σύντομα, η Αλκμήνη φεύγει από το σπίτι και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Ορέστη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *