Ήλιος Spoiler: Αλίκη και Αλεξάνδρα στην φυλακή

Ήλιος Spoiler: Αλίκη και Αλεξάνδρα στην φυλακήΉλιος Spoiler: Αλίκη και Αλεξάνδρα στην φυλακή

H καθημερινή σειρά του ANT1, Ήλιος ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες με τις εξελίξεις και τις ανατροπές να είναι καταιγιστικές. Ένα μυστικό από τα παλιά θα βγει στην φόρα στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Τι κρύβουν η Αλίκη με την Αλεξάνδρα και για πιο λόγο θα καταλήξουν και οι δυο στην φυλακή στην σειρά Ήλιος;

Το ένοχο μυστικό που τις «καίει»

Η Αλεξάνδρα και η Αλίκη πριν από χρόνια διέπραξαν μια αποτρόπαια πράξη. Αυτή η πράξη αφορά την δολοφονία ενός επιχειρηματία της Καβάλας, του Απόστολου Βολίδη. Οι δυο γυναίκες εμπλέκονται με το συγκεκριμένο έγκλημα που τις στοιχειώνει χρόνια. Έπειτα από αρκετά χρόνια η Αστυνομία βρίσκει το πτώμα του συγκεκριμένου άνδρα και την έρευνα την αναλαμβάνει ο Δημήτρης. Όταν η είδηση γίνεται γνωστή στην Καβάλα, η Αλίκη χάνει τον ύπνο της γιατί το ένοχο παρελθόν της βγαίνει στην φόρα. Η ίδια ενημερώνει έγκαιρα την Αλεξάνδρα λέγοντάς της πως κινδυνεύουν με την αστυνομία να συνεχίζει εντατικά της έρευνες.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος: Ο Στέφανος τα παίζει όλα για όλα

 

Η Αλίκη παρακολουθεί την πορεία της υπόθεσης μέσα από τον Δημήτρη και βλέπει πως ο κλοιός στενεύει και για αυτήν αλλά και για την Αλεξάνδρα. Όσο προχωρούν οι έρευνες η αστυνομία ανακαλύπτει ένα σημαντικό στοιχείο για την εξέλιξη της υπόθεσης. Αυτό είναι πως στην δολοφονία του άντρα επιχειρηματία, πληροφορίες θέλουν την Αλεξάνδρα να εμπλέκεται σε αυτή. Ο Δημήτρης αμέσως ζητά από την Αλεξάνδρα να δώσει δείγμα DNA για να το συγκρίνει με το πτώμα του Βολίδη.

Με το άκουσμα της είδησης αυτής, οι δυο γυναίκες σαστίζουν και τρομοκρατούνται με την τροπή που πήρε η υπόθεση. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει για τις δυο ηρωίδες.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο παλιός έρωτας του Αποστόλη

Η ομολογία της Αλίκης

Η Αλεξάνδρα αρνείται κατηγορηματικά να κάνει το τεστ, με τον Δημήτρη να περνάει στην αντεπίθεση, Έτσι βγάζει ένταλμα σύλληψης , υποστηρίζοντας πως ο φόβος και η άρνηση της Αλεξάνδρας δείχνει την εμπλοκή της, στον φόνο του άντρα επιχειρηματία. Η Αλίκη λυγίζει, με αποτέλεσμα να ομολογεί την πράξη της στον Δημήτρη προκειμένου να λυτρωθεί. Η ίδια του εξηγεί τι ακριβώς έγινε εκείνη την μοιραία μέρα που άλλαξε την ζωή της για πάντα.

 

Οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος θα είναι ραγδαίες στη συνέχεια με την Αλίκη και την Αλεξάνδρα να οδηγούνται στην φυλακή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *