Η Γη της Ελιάς: Η Εύα πιάνει στα πράσα Στάθη και Ιουλία

Μία πολύ άσχημη στιγμή θα είναι αρκετή για να πληγώσει κάποιους από τους πρωταγωνιστές της σειράς. Η Εύα θα έρθει αντιμέτωπη με τον Στάθη και την Ιουλία, συνειδητοποιώντας πως ο έρωτάς τους δεν έσβησε ποτέ, στην γη της ελιάς.Η Γη της Ελιάς: Η Εύα πιάνει στα πράσα Στάθη και Ιουλία

Είναι γνωστό πως η Εύα τόσο καιρό ζούσε στην σκιά της Ιουλίας. Ζούσε τον ίδιο εφιάλτη που βίωνε και η Αρετή τόσα χρόνια. Ο Στάθης ήταν τρελός για την Ιουλία Βρεττάκου και ποτέ του δε την ξεπέρασε.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο Spoiler: Παιδί βιασμού η Όλγα;

Μπορεί η Ιουλία να επέστρεψε στην αγκαλιά του Γιώργη, όμως το μυαλό της βρίσκεται ακόμη στον Στάθη. Μια μέρα, ο Στάθης την πετυχαίνει στο δρόμο και την ρωτάει γιατί έκανε το λάθος να κυλήσει στην αγκαλιά του πρώην της.

Η Ιουλία, δυστυχισμένη, λυγίζει στην αγκαλιά του, μη μπορώντας άλλο να αντέξει αυτή την κατάσταση. Δεν είναι χαρούμενη με τον γάμο της και ο Στάθης την καταλαβαίνει. Την κλείνει στην αγκαλιά του, χωρίς να ξέρει πως η Εύα καραδοκεί…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ανέστης και Κουράκος συμμαχούν – Η αλήθεια στο φως

Η Γη της Ελιάς: Η Εύα πιάνει στα πράσα Στάθη και Ιουλία

Πράγματι, η Εύα μένει πίσω και πιάνει στα πράσα τον Στάθη, αγκαλιά με την Ιουλία, στην γη της ελιάς. Ένα κομμάτι μέσα της έχει διαλυθεί. Ο άνθρωπος που αγάπησε όσο κανέναν, τρέφει ακόμη αισθήματα για την πρώην του… Το τέλος της σχέσης τους πλησιάζει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *