Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης την κρατάει αιχμάλωτη – Η απόδραση

 

Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης την κρατάει αιχμάλωτη – Η απόδραση

Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης την κρατάει αιχμάλωτη – Η απόδραση

 

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς “Ναυάγιο” με τον Ιπποκράτη να κρατάει αιχμάλωτη την Ειρήνη, ενώ ένα σχέδιο απόδρασης είναι στα σκαριά.

Η Ειρήνη θα βιώσει δύσκολες στιγμές από τον αδίστακτο Ιπποκράτη Πανόπουλο ο οποίος την κρατάει αιχμάλωτη μέσα στο σπίτι. Την ίδια ώρα η Ειρήνη έχει διαβάσει αποσπάσματα από το ημερολόγιο της Κλαίρης.

Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης την κρατάει αιχμάλωτη- Το σχέδιο απόδρασης

Αμέσως καταλαβαίνει ότι ο άντρας της ίσως και να σκότωσε την Κλαίρη και θα κάνει τα πάντα για να το αποδείξει αλλά και να σώσει τον μικρό Ορφέα. Ο Ιπποκράτης συνεχίζει όμως να της χορηγεί χάπια μέσω της Δήμητρας και η Ειρήνη ζαλίζεται και κοιμάται όλη μέρα.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη: ο Στέφανος δίπλα στη Μυρτώ σε μια κομβική στιγμή…

Μία επίσκεψη στο σπίτι της Στέλλας , όπως διαβάζουμε στον Τηλεθεατή θα φέρει την αλήθεια στο φως και η Ειρήνη θα δει τα υπνωτικά, που της δίνει η Δήμητρα και τότε θα καταλάβει ότι της δίνουν χάπια.

Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος δεν αντέχει να κρύβεται άλλο και με παρότρυνση της Χριστίνας, αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα σε Άγγελο και Μάκη. Οι δυο τους πέφτουν από τα σύννεφα. Μάλιστα δεν θα τον καταδώσουν στην αστυνομία, αλλά θα ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ετοιμοθάνατος και ο Μύρωνας – Καταραμένη η Άσπα

Στο μεταξύ η Ειρήνη ενημερώνει τον Πέτρο για τα χάπια και ένα σχέδιο δράσης ξεκινάει, με σκοπό να πιάσουν τον Ιπποκράτη. Πέτρος, Άγγελος και Μάκης, με θήραμα και βοηθό την Στέλλα θα κάνουν τα πάντα για να ξεσκεπάσουν τον επικίνδυνο λιμενικό.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *