Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου 2021

 Οι μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις, για κάθε Ζώδιο, ανά δεκαήμερο, για τον Αύγουστο 2021!Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου 2021

της Ανδριάννας Σαρρή >

Οι μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις, για κάθε Ζώδιο, ανά δεκαήμερο, για τον Αύγουστο 2021!

 

Κριός

1ο δεκαήμερο: Ένας μήνας που θα φέρει νέα σταθερή σχέση για τους ελεύθερους και επισημοποίηση ή σιγουριά στην σχέση, για τους δεσμευμένους. Μην αφήνεις κάποιους προβληματισμούς στον φιλικό τομέα, να σου χαλάσουν την διάθεση!

2ο δεκαήμερο: Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, φέρνει ερωτικές επιτυχίες, φλερτ και καλοπέραση, αρκεί βέβαια να αποφύγεις έπαρση και εγωισμό! Από τα μέσα του μήνα και μετά ομορφαίνεις και χορταίνεις θαυμασμό! Οι τελευταίες 5 ημέρες, υπόσχονται συντροφικότητα και ερωτική εύνοια!

3ο δεκαήμερο: Οι αρχές του μήνα, σε αναγκάζουν να επικεντρωθείς στον εργασιακό τομέα. Από τα μέσα του Αυγούστου, ανανεώνεις την εμφάνιση σου και απολαμβάνεις ευχάριστες ερωτικές στιγμές και πολλές κατακτήσεις! Μην σε πτοούν προβλήματα στον επαγγελματικό και φιλικό τομέα!

Ταύρος

1ο δεκαήμερο: Ένας μήνας, που δεν θα έχει ιδιαίτερες ερωτικές εξελίξεις, αφού επικεντρώνεσαι σε καριέρα και οικογένεια! Ωστόσο, λόγω της βελτιωμένης σου εμφάνισης, δεν θα λείψουν οι εκδηλώσεις θαυμασμού, από το άτομο που σε ενδιαφέρει!

2ο δεκαήμερο: Ξεκινά λίγο περίεργα ο Αύγουστος. Από την μια ερωτική τύχη και από την άλλη ρήξεις, προβλήματα και ανατροπές. Καλό θα ήταν επίσης, πριν την πρώτη εβδομάδα του μήνα, να αποφύγεις το ερωτικό παρελθόν. Από τα μέσα του μήνα, μπορείς να αναμένεις φλερτ, ερωτικές επιτυχίες, κατακτήσεις, πάθη και κεραυνοβόλους έρωτες! Περνάς υπέροχα!

3ο δεκαήμερο: Το πρώτο μισό του μήνα, απολαμβάνεις τύχη στον έρωτα, δυνατούς έρωτες και σίγουρα καυτές στιγμές πάθους! Το υπόλοιπο του Αυγούστου, δυσκολεύει τα πράγματα. Θα πρέπει να αναμένεις, προβλήματα σε έρωτα, καριέρα και οικογένεια, αλλά και μία απογοήτευση από το ερωτικό σου παρελθόν!

Δίδυμος

1ο δεκαήμερο: Απόλυτα ερωτικός αναμένεται ο Αύγουστος, γεμάτος ουσιαστικές γνωριμίες, φλερτ, ερωτικές επιτυχίες, πάθος, συναίσθημα, λάμψη, καλοπέραση και ευκαιρίες σταθεροποίησης των αισθηματικών σου θεμάτων!

2ο δεκαήμερο: Πολλές ερωτικές επικοινωνίες, υπόσχεται ο Αύγουστος, φλερτ, γνωριμίες, εξόδους, εκδρομές, νέα ξεκινήματα, ξαφνικά μηνύματα από το ερωτικό παρελθόν και πολλές απολαυστικές, διασκεδαστικές στιγμές! Το νου σου μόνο την πρώτη εβδομάδα του μήνα, διότι είσαι επιρρεπής σε επικοινωνιακά λάθη!

3ο δεκαήμερο: Σίγουρα ο Αύγουστος, θα σου φέρει ερωτικές επικοινωνίες, που θα σε χαροποιήσουν, όπως και νέες γνωριμίες και φλερτ. Επίσης, δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με ένα άτομο από το παρελθόν. Ωστόσο ο μήνας θέλει προσοχή, αφού λόγω μεγάλων προσδοκιών και εξιδανικεύσεων, θα υπάρξουν ισχυρές απογοητεύσεις και πιθανόν, κάποιες στιγμές να νιώσεις πως πέφτεις από τα σύννεφα!

Καρκίνος

1ο δεκαήμερο: Ευκαιρίες για συναισθηματική σταθεροποίηση, αφοσίωση, λύσεις για παρελθοντικά προβλήματα, συγκατοίκηση και επανασύνδεση, θα σου προσφέρει ο Αύγουστος.

2ο δεκαήμερο: Πολλές ερωτικές επικοινωνίες, ξαφνικές συναρπαστικές γνωριμίες και φλερτ, για τους ελεύθερους, θα έχει ο Αύγουστος! Για τους δεσμευμένους, υπόσχεται ανανέωση σχέσης, ευχάριστες μετακινήσεις και όμορφα τρυφερά λόγια! Επίσης δεν θα λείψουν και πολλές αισθησιακές στιγμές, στην καθημερινότητα σου! Απέφυγε μόνο, κόντρες και καυγάδες, λόγω κτητικότητας και ξεροκεφαλιάς!

3ο δεκαήμερο: Αυτός ο μήνας, σε ευνοεί ιδιαίτερα επικοινωνιακά στον έρωτα. Έρχονται νέες γνωριμίες, φλερτ, ευχάριστες συναντήσεις, ραντεβού και μετακινήσεις, όπως και πολλά καυτά μηνύματα ή συζητήσεις. Το πρόβλημα του Αυγούστου, είναι οι συνεχείς καυγάδες, λόγω ζήλιας, κτητικότητας και παιχνιδιών ισχύος.

Διαβάστε Επίσης  Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 26/02

Λέων

1ο δεκαήμερο: Ένας ιδιαίτερα ευχάριστος μήνας ο Αύγουστος, γεμάτος φλερτ, εξόδους, ραντεβού, ταξίδια, νέες γνωριμίες, λύσεις, νέα ξεκινήματα και ευχάριστες ερωτικές συζητήσεις. Το μόνο ίσως, που θα σε αγχώσει, είναι κάποια μικρά προβλήματα που θα προκύψουν στην συντροφική ζωή!

2ο δεκαήμερο: Αρκετά δύσκολα ξεκινά ο μήνας, αφού θα πρέπει να αντιμετωπίσεις, πολλές δυσκολίες, ανατροπές, ρήξεις και προβλήματα στον έρωτα! Ευτυχώς το υπόλοιπο του μήνα, υπόσχεται ευχάριστες αλλαγές, ευκαιρίες, αισθησιακές στιγμές, σταθερότητα, αφοσίωση και ουσία στην αισθηματική ζωή! Τα τέλη του μήνα, φέρνει μία νέα συναρπαστική γνωριμία για τους ελεύθερους!

3ο δεκαήμερο: Ο Αύγουστος, θα φέρει πολλές ευκαιρίες για να νιώσεις και πάλι σιγουριά στην ερωτική σου ζωή και να απολαύσεις αισθησιακές στιγμές! Ωστόσο, δεν θα λείψουν και τα προβλήματα. Είσαι μάλλον αρκετά απαιτητικός και έχεις υπερβολικές προσδοκίες, γεγονός που θα φέρει αρνητικές συνέπειες. Επιπλέον, η συντροφική ζωή πλήττεται από καυγάδες, κυρίως λόγω της τάσης σου για ζήλια και κτητικότητα!

Παρθένος

1ο δεκαήμερο: Γεμάτος αισθησιασμό, ουσία, σταθερότητα κα αφοσίωση, θα είναι ο ερωτικός τομέας, τον μήνα Αύγουστο. Ανακτάς αυτοεκτίμηση και απολαμβάνεις τις μικρές στιγμές της ζωής, με το άτομο της καρδιάς σου!

2ο δεκαήμερο: Έχεις απίστευτη ερωτική εύνοια τον Αύγουστο! Ομορφιά, συναίσθημα, πάθος, τύχη, κατακτήσεις, θαυμαστές, κεραυνοβόλοι έρωτες και επίτευξη ερωτικών στόχων. Το νου σου μόνο, στην τάση σου να παρασύρεσαι σε ανεκπλήρωτους ή/και παράνομους έρωτες, γιατί θα πληγωθείς! Οι τελευταίες ημέρες του μήνα, επιφυλάσσουν αισθησιακές στιγμές!

3ο δεκαήμερο: Σίγουρα ένας ερωτικός μήνας ο Αύγουστος, αλλά με πολλές παγίδες! Οπωσδήποτε θα απολαύσεις κατακτήσεις, θαυμαστές, παθιασμένες στιγμές, ερωτική εύνοια και επιτυχίες. Ωστόσο, η τάση σου για εξιδανίκευση και υπερβολικές προσδοκίες, θα φέρει απογοητεύσεις και πόνο.

Ζυγός

1ο δεκαήμερο: Ο ιδανικός μήνας, για να απολαύσεις τον έρωτα στο έπακρο! Γοητεία, ομορφιά, επιτυχίες, λύσεις, χαρές, θετικές εξελίξεις και σταθερότητα στον έρωτα θα έχεις! Ένας ουσιαστικός, μεγάλος έρωτας πραγματοποιείται!

2ο δεκαήμερο: Συναισθηματική ικανοποίηση, ξαφνικές χαρές, γοητεία, ρομαντισμό, τύχη, αλλαγές, εκπλήξεις, εύνοια σε παρασκηνιακούς ή ανεκπλήρωτους έρωτες και πάθος, θα έχει ο Αύγουστος! Προσοχή μόνο στις αρχές του μήνα, διότι ίσως να έχεις ανούσια ξεσπάσματα!

3ο δεκαήμερο: Πολύ πιθανόν, να σε απασχολήσει ένας έρωτας απαγορευμένος ή απωθημένος. Θα υπάρξουν σίγουρα παθιασμένες και καυτές στιγμές, ωστόσο κράτα μικρό καλάθι, διότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση, να απογοητευτείς ή να πλήξουν την ερωτική σου ζωή, αποκαλύψεις!

Σκορπιός

1ο δεκαήμερο: Αρκετές συναισθηματικές χαρές θα έχεις, ρομαντικές και τρυφερές στιγμές με το άτομο της καρδιάς σου, χαρά από παρασκηνιακό έρωτα, σταθερότητα και σιγουριά. Καλό θα ήταν ωστόσο, να μην έχεις αυτόν τον μήνα, υψηλές προσδοκίες, για έναν παρελθοντικό έρωτα!

2ο δεκαήμερο: Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, είναι σίγουρα αρκετά δύσκολη, αφού πέρα από τα επαγγελματικά και οικογενειακά προβλήματα, θα αντιμετωπίσει και ο έρωτας κρίση, με ρήξεις, σκληρές συμπεριφορές και αρνητικές ανατροπές! Ευτυχώς, η συνέχεια του μήνα, αναμένεται γεμάτη κεραυνοβόλους έρωτες, θετικές αλλαγές, εκπλήξεις, τύχη και χαρούμενες στιγμές στα αισθηματικά σου!

3ο δεκαήμερο: Ο μήνας αναμένεται ανατρεπτικός, αλλά σίγουρα θετικός για σένα! Ξαφνικοί παθιασμένοι έρωτες, εξομολογήσεις και μεγάλα πάθη αναμένονται! Το θέμα είναι, εσύ πως θα αντιμετωπίσεις, την εύνοια αυτή, αφού η τάση σου για ανωριμότητα και επιπολαιότητα στον έρωτα, όπως και στη καριέρα, θα φέρει αρνητικές συνέπειες!

Διαβάστε Επίσης  Η Αφροδίτη στον Τοξότη από 1 έως 25 Δεκεμβρίου- Προβλέψεις για τα ζώδια

Τοξότης

1ο δεκαήμερο: Έρχονται κεραυνοβόλοι έρωτες, που όμως υπόσχονται μέλλον και ουσία! Επιπλέον, απολαμβάνεις φλερτ και όμορφες στιγμές! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, εκπλήξεις και θετικές αλλαγές, ανανεώνουν την σχέση σου!

2ο δεκαήμερο: Φλερτ, γνωριμίες, εξόδους και ευχάριστες μετακινήσεις, χαρίζει ο Αύγουστος! Σίγουρα η τύχη είναι με το μέρος σου, πετυχαίνεις ερωτικούς στόχους και περνάς υπέροχα! Προσοχή μόνο στα επικοινωνιακά λάθη!

3ο δεκαήμερο: Ο έρωτας, όπως και η καριέρα, θα φέρουν αρκετές απογοητεύσεις, μέσα στον Αύγουστο. Καλό θα ήταν να κρατάς μικρό καλάθι και να μην παρασύρεσαι από ουτοπικές ελπίδες, προκειμένου να γλιτώσεις απομυθοποιήσεις σχέσεων και προσώπων! Ωστόσο, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός, ότι ο μήνας αυτός, θα έχει και ευχάριστες ερωτικές στιγμές, όπως και επικοινωνίες!

Αιγόκερως

1ο δεκαήμερο: Το ενδιαφέρον σου αυτόν το μήνα, επικεντρώνεται σε καριέρα και χρήμα. Ο έρωτας δεν θα έχει ιδιαίτερα σημαντικές εξελίξεις. Ωστόσο, το σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για σταθεροποίηση των αισθηματικών σου!

2ο δεκαήμερο: Ένας μήνας, γεμάτος πάθος, σεξουαλικότητα, γοητεία, γνωριμίες, ταξίδια, ραντεβού, εξόδους και επιτεύξεις στόχων! Είσαι απόλυτα τυχερός τον Αύγουστο, αρκεί να αποφύγεις την πρώτη εβδομάδα, ζήλιες, τοξικότητα και παιχνίδια ισχύος, στον έρωτα!

3ο δεκαήμερο: Φλερτ, γνωριμίες, ευχάριστες συναντήσεις και μετακινήσεις, χαρούμενες στιγμές, πάθος και καλοπέραση, προσφέρει στα ερωτικά σου, ο Αύγουστος! Ωστόσο, περιόρισε την τάση σου για υπεραισιοδοξία, επιπολαιότητα και ανωριμότητα, για να μην έχεις απώλειες!

Υδροχόος

1ο δεκαήμερο: Παρά τις πρακτικές και καθημερινές δυσκολίες, ο Αύγουστος σου υπόσχεται, κέφι, ερωτική τύχη, νέες γνωριμίες και ξεκινήματα, ευχάριστες ερωτικές διακοπές και μόνο θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σου!

2ο δεκαήμερο: Η πρώτη εβδομάδα του μήνα, είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τα ερωτικά σου. Μεγάλα εμπόδια, δυσκολίες, ρήξεις, μέχρι και χωρισμοί, μπορεί να κλονίσουν την ηρεμία σου. Ωστόσο, το υπόλοιπο του μήνα, αναμένεται απόλυτα θετικό! Συντροφικότητα, ευκαιρίες για ερωτική επιτυχία, πάθος, γοητεία, γνωριμίες, χαρά και άπλετη τύχη!

3ο δεκαήμερο: Η απαιτητικότητα σου στον έρωτα, όπως και η ανέμελη, ανώριμη στάση σου, μόνο απώλειες θα σου φέρει τον φετινό Αύγουστο. Αν περιορίσεις τα παραπάνω ωστόσο, απολαμβάνεις καυτές ερωτικές στιγμές και πραγματοποίηση μίας βαθιάς επιθυμίας!

Ιχθύς

1ο δεκαήμερο: Καυτός και απόλυτα ερωτικός, αναμένεται ο Αύγουστος! Ο σεξουαλικός τομέας βελτιώνεται στο έπακρο και εσύ καταφέρνεις και εκπληρώνεις πολλά από τα «θέλω» σου!

2ο δεκαήμερο: Μπορεί τα προβλήματα της δουλειάς και της καθημερινότητας να σε κουράζουν, αλλά ο ερωτικός τομέας, θα σε ανταμείψει! Νέα σχέση για τους ελεύθερους, επισημοποίηση για τους δεσμευμένους, κεραυνοβόλοι έρωτες, εξομολογήσεις και μεγάλα πάθη, έρχονται!

3ο δεκαήμερο: Έρχονται απογοητεύσεις στον συντροφικό τομέα, λόγω της τάσης σου, να ξεγελιέσαι, αλλά και να ξεγελάς! Σταμάτα να εξιδανικεύεις πρόσωπα και σχέσεις, αν δεν θες να νιώσεις προδομένος! Πες ναι σε μία «καθαρή», νέα, παθιασμένη σχέση και απέφυγε απαγορευμένες ή παλαιές αγάπες!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *