Τι αυτοκίνητο επιλέγει το κάθε ζώδιο

Τι αυτοκίνητο επιλέγει το κάθε ζώδιο
Τι αυτοκίνητο επιλέγει το κάθε ζώδιο

Ζώδια και αυτοκίνητο


Κριός



Η ευθύτητα του Κριού, ο δυναμισμός του και η μαχητικότητά του τον κάνουν τον τέλειο αγοραστή ενός Nissan Qashqai. Είναι σταθερό, όμορφο και με απόλυτα δυναμική εικόνα.


Ταύρος


Ο Ταύρος φημίζεται για το πόσο σταθερός είναι! Γι’ αυτό δε μας έκανε εντύπωση που το αγαπημένο του αυτοκίνητο είναι το Subaru Forester. Ένα τόσο στιβαρό, σοβαρό και ασφαλές αυτοκίνητο μόνο σε ταύρο ανήκει.


.





Δίδυμοι


Κοινωνικός και με έντονη την επικοινωνιακή ικανότητα ο Δίδυμος, διαλέγει ένα από τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά μικρά αυτοκίνητα. Το Renault Twingo!


Καρκίνος


Τρυφερός, ευαίσθητος και ανασφαλής ο Καρκίνος, δε θα μπορούσε παρά να λατρεύει το Hyundai i10, το οποίο φημίζεται για την εντυπωσιακή τεχνολογία ασφαλείας του αλλά και για το design του. 


Λέων
Η επιβλητικότητα του Λέοντα δε θα του επέτρεπε τίποτα λιγότερο από μία Mercedes – Benz SLK. Κακά τα ψέματα, ένα λιοντάρι πάντα ξεχωρίζει στο περιβάλλον του. Το ίδιο θέλει και για το αυτοκίνητό του. 


Παρθένος
Ένα από τα χαρακτηριστικά του Παρθένου είναι η απλότητα και η πρακτικότητα. Είναι απόλυτα φυσιολογικό λοιπόν οι περισσότεροι Παρθένοι να επιλέγουν το Toyota Yaris για τις μετακινήσεις τους αφού είναι μικρό, πρακτικό και εύκολο στην οδήγηση. 








Ζυγός
Κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του Ζυγού είναι η διπλωματία, η ευγένεια, η καλλιτεχνία και η συγκαταβατικότητα. Όλοι τα παραπάνω χαρακτηριστικά τον κάνουν να επιλέγει ι είναι ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης, ευρύχωρο ,με πολλές πολυμορφικές λύσεις. Ένα Honda Jazz. 

Σκορπιός



BMW 1 Series. Προφανώς δε θα μπορούσε να είναι κάποιο άλλο το αυτοκίνητο ενός Σκορπιού. Η BMW είναι αυτοκίνητο για ανθρώπους δυναμικούς με πάθος και ήθος. Γρήγορο και σταθερό.


Τοξότης


Ο Τοξότης είναι αισιόδοξος και με πολύ θετική σκέψη. Αγαπημένο του αυτοκίνητο είναι το Opel Insignia. Απόλυτα λογικό να επιλέξει ένα εξελιγμένο τεχνολογικά αυτοκίνητο όπως αυτό αφού αγαπά την πρωτοπορία.

Αιγόκερως

Υπεύθυνος και σοβαρός ο Αιγόκερως είναι απόλυτα φυσιολογικό να αγαπάει ιδιαίτερα το Volkswagen Tiguan. Στιβαρό και επιβλητικό του ταιριάζει απόλυτα.

Υδροχόος






Το Ford C-Max που προτιμούν οι περισσότεροι Υδροχόοι είναι το πλέον οικογενειακό αυτοκίνητο. Τώρα πώς ένας κατά κόρον ανεξάρτητος χαρακτήρας με έντονα τα στοιχεία της εκρηκτικότητας αγαπά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, είναι απορίας άξιο.

Διαβάστε Επίσης  Για να μακρύνουν γρήγορα τα μαλλιά σας δοκιμάστε τη μάσκα από αυγό


.


Ιχθύες



Ο ρομαντικός και γλυκούλης Ιχθύς δε θα μπορούσε να επιλέξει τίποτα λιγότερο από ένα mini cooper.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *