Άγριες Μέλισσες: Η «θρυλική» σειρά τώρα… σε playmobil – Οι έρωτες που θα συγκλονίσουν το Διαφάνι στον 3ο κύκλο

Άγριες Μέλισσες: Η «θρυλική» σειρά τώρα... σε playmobil - Οι έρωτες που θα συγκλονίσουν το Διαφάνι στον 3ο κύκλοΆγριες Μέλισσες: Η «θρυλική» σειρά τώρα… σε playmobil – Οι έρωτες που θα συγκλονίσουν το Διαφάνι στον 3ο κύκλο

Άγριες Μέλισσες: Η «θρυλική» σειρά τώρα… σε playmobil – Οι έρωτες που θα συγκλονίσουν το Διαφάνι στον 3ο κύκλο

Οι φοβερές εξελίξεις που έγιναν… παιχνίδι

Οι γνωστές φιγούρες των ηρώων έχουν «μεταμορφωθεί» κατάλληλα από τον MrDinoTv, ο οποίος στο κανάλι του στο YouTube ανέβασε πρόσφατα ένα βίντεο που όπως αναφέρει είναι «αφιερωμένο στην πολυσυζητημένη σειρά εποχής του ΑΝΤ1, ”Άγριες Μέλισσες”! Στο βίντεο αυτό θα παρακολουθήσετε μία διαφορετική εκδοχή της σειράς, καθώς αντί για τους πραγματικούς ηθοποιούς, θα βλέπετε φιγούρες Playmobil! Επιπλέον, αντί για τα κανονικά σκηνικά, μπορείτε να διακρίνετε χάρτινες κατασκευές φτιαγμένες ειδικά για να σας θυμίζουν τα κανονικά σπίτια που βλέπετε στη σειρά».

Έτσι, το βίντεο «ντυμένο» με το τραγούδι από τη Φωτεινή Βελεσιώτου που ακούγεται στους τίτλους της σειράς «ταξιδεύει» τους θεατές στον κόσμο των Μελισσών, με την ιστορία να «ενσαρκώνεται» από φιγούρες Playmobil που έχουν όμως «πειραχτεί» κατάλληλα για να θυμίζουν τους ήρωες της σειράς σε σημαντικές στιγμές της «ζωής» τους.

Για το βίντεο μάλιστα έχει δημιουργηθεί από τον MrDinoTv μία μεγάλη μινιατούρα του Διαφανίου, με λεπτομέρειες από το σκηνικό της σειράς.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Το μυστικό που τινάζει στον αέρα το γάμο Μυρσίνης – Δούκα

Η ιστορία στο αφιερωματικό βίντεο περιλαμβάνει γεγονότα και από τους δύο κύκλους, ξεκινώντας από την ήρεμη ζωή στο θεσσαλικό χωριό, αλλά με χαρακτηριστικές σκηνές, όπως αυτή με τις αδερφές Σταμίρη να δολοφονούν τον Σέργιο Σεβαστό μετά την απόπειρα βιασμού της Δρόσως, αλλά και τον παράνομο έρωτα του Θωμά Κυπραίου με τη Μυρσίνη Σεβαστού.

Οι έρωτες που θα συγκλονίσουν το Διαφάνι στον 3ο κύκλο

Καταιγιστικά σίγουρα θα είναι τα νέα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες που θα παρακολουθήσουμε από τον τρίτο κύκλο τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Οι έρωτες θα βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο και θα υπάρξουν εκτός από καινούρια ζευγάρια και εξελίξεις με παλιούς έρωτες, τη στιγμή που θα υπάρξουν σπουδαίες εξελίξεις και για τους Σεβαστούς.

Όπως γράφει η «Espresso» ο Κωνσταντής και η Δρόσω, θα πουν το οριστικό αντίο, μετά τις τόσες πίκρες αλήθειες και τόσα εγκλήματα. Ο ερωτικός πόνος μέσα τους όμως παραμένει για να τους θυμίζει πως αυτό που είχαν δεν θα σβήσει ποτέ. Η Δρόσω θα κάνει δεσμό με κάποιον άλλον, αλλά κανείς δεν θα είναι σαν τον Κωνσταντή και η φλόγα της για εκείνον δεν θα σβήσει.

Από την άλλη η Πηνελόπη, που έχει φύγει από το Διαφάνι για να φτιάξει τη ζωή της στο Παρίσι, θα συνειδητοποιήσει πως ο Μελέτης ήταν το μεγάλο λάθος της και από τη δική της υπαιτιότητα έχασε τον Αλέξη Γραμματικό. Ο Μελέτης από την άλλη πλευρά, θα την ξεχάσει και θα ενταχθεί στη νέα ομάδα των Αβάντων που θα αναβιώσει ο Ακύλας.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Γιάννος κάνει μια αναπάντεχη αποκάλυψη στην Ελένη

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα δεν μπορούν να μείνουν χώρια. Το ζευγάρι των Άγριων Μελισσών θα προσπαθήσει ξανά για χάρη του παιδιού του, φαινομενικά, αλλά ο έρωτας τους δεν έσβησε ποτέ. Μόνο ο ένας δίπλα στον άλλον νιώθε ολοκληρωμένος. Η Ουρανία και ο Κυριάκος θα περάσουν τεράστια κρίση, αφού δεν έχουν την ίδια άποψη και την ίδια κουλτούρα για τη ζωή. Και ο Σαραντόπουλος δεν έχει πει ακόμα την τελευταίου λέξη.

Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες θα τα αλλάξει όλα και θα οδηγήσει το κοινό σε νέες τοποθεσίες, καινούργια σκηνικά, αλλά και σπίτια που δεν έχουμε ξαναδεί. Για πρώτη φορά θα δούμε αυτό το αγαπημένο εξοχικό των Σεβαστών στη Λάρισα, το οποίο η οικογένεια ανέφερε πολλές φορές στη σειρά. Σύμφωνα με το σενάριο ο Δούκας και η Μυρσίνη ζουν εκεί τα τελευταία χρόνια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση