Αισθηματικές προβλέψεις Ιουνίου για όλα τα ζώδια

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουνίου για όλα τα ζώδιαΑισθηματικές προβλέψεις Ιουνίου για όλα τα ζώδια

Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2021 για το ζώδιό σου! Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή τον Ιούνιο ανάλογα με τις αστρολογικές όψεις

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου ο Ιούνιος θα ξεκινήσει με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 η οποία από τη νέα της θέση θα σε οδηγήσει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στα συναισθήματα που θα σου προκαλέσει ένας άνθρωπος ο οποίος θα βρεθεί γύρω σου. Τα συναισθήματα θα αρχίσουν να γίνονται περισσότερο έντονα, καθώς με τη νέα θέση της Αφροδίτης η συναισθηματική ασφάλεια είναι αυτή που θα προέχει. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως κάποιες συζητήσεις θα σε φέρουν κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, όμως θα πρέπει να έχεις κατά νου πως η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων έως και τις 23/6 είναι πιθανόν να δημιουργηθεί και λίγα μπερδέματα στην επικοινωνία, ιδιαίτερα αν σε αυτή εμπλακούν και άλλοι εκτός από εσάς τους δύο. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 11/6 θα θελήσεις να γνωρίσεις περισσότερο κόσμο αλλά και να φλερτάρεις, κάτι το οποίο μοιραία μπορεί να οδηγήσει σε αισθηματικές «περιπέτειες».

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση λόγω του ότι με τη θέση της Αφροδίτης θα γίνεις περισσότερο εσωστρεφής, προσπάθησε να κάνεις πράγματα μαζί με το σύντροφό σου προκειμένου να μην απομακρυνθείτε και να κρατήσετε τη φλόγα της σχέσης σας. Στο τέλος του μήνα και συγκεκριμένα από τις 27/6 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα θα ξεκινήσει ένα εντελώς διαφορετικό διάστημα και από πλευράς διάθεσης αλλά και από πλευράς προτεραιοτήτων, καθώς φαίνεται πως θα δώσεις προτεραιότητα στην προσωπική σου ζωή. Η Αφροδίτη από το νέο της ζώδιο θα ευνοήσει πολύ τις επικοινωνιακές προσεγγίσεις, το φλερτ αλλά και τη διευθέτηση αισθηματικών υποθέσεων σε γενικότερο πλαίσιο, δείχνοντας πως τότε θα ξεκινήσει για εσένα το καλοκαίρι το οποίο προμηνύεται καυτό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα βοηθήσει πολύ την επικοινωνία με πρόσωπα που επιθυμείς, κάτι που θα παίξει το ρόλο του και σε μια αισθηματική επιλογή. Η νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 2/6 θα δημιουργήσει πολύ γλυκά συναισθήματα μεταξύ εσένα και ενός προσώπου που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον και έτσι η μία συζήτηση θα φέρει την άλλη, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο φλερτ. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δεν θα πρέπει να «ξεχάσεις» το ταίρι σου ή να βάλεις αυτή τη σχέση στον «αυτόματο πιλότο» -κάτι που είναι πολύ πιθανόν κατά το δεύτερο μισό του μήνα- λόγω επαγγελματικών και λοιπών ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Είναι επίσης πιθανό να υπάρξουν καταστάσεις οι οποίες θα σε κάνουν να νιώσεις πίεση, καθώς στις 14/6 το τετράγωνο του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για κάτι τέτοιο. Δεν θα πρέπει να αφήσεις το παραπάνω σενάριο να επηρεάσει και την προσωπική σου ζωή αλλά ούτε και τη συμπεριφορά σου απέναντι σε μία προσωπική σχέση ή σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί. Μετά τις 23/6 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία θα είναι πιο εύκολο για εσένα να επικοινωνήσεις και να διορθώσεις κάποια «κακώς κείμενα» που ενδεχομένως να δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, λόγω ελλιπούς επικοινωνίας και διάθεσης. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στις 27/6 ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για να «χτίσεις» από την αρχή μία σχέση, καθώς η νέα θέση της Αφροδίτης θα σε οδηγήσει να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή.

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουνίου για όλα τα ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου ο Ιούνιος θα είναι ένας καθοριστικός μήνας για τις αισθηματικές σου υποθέσεις καθώς η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 10/6 του 19η μοίρα του ζωδίου σου, φέρνει ανακατατάξεις. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως οι αισθηματικές σου ανάγκες έχουν αλλάξει ή είναι εξίσου πιθανόν να αρχίσεις να σκέφτεσαι αρκετά μία σχέση που είχες κατά το παρελθόν, τι πήγε λάθος σε αυτήν και τι θα μπορούσε να είχε πάει διαφορετικά. Αυτό μπορεί να σε κάνει «ευάλωτο» σε επιστροφές όμως θα πρέπει να ζυγίσεις προσεκτικά τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα, ώστε να δεις αν και κατά πόσο τα πράγματα είναι διαφορετικά από ότι τότε.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση τώρα είναι μία καλή ευκαιρία για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που σε έχουν απομακρύνει με το σύντροφό σου και να μην υπάρχουν «σκιές» μεταξύ σας. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 2/6 κάτι που δείχνει πως τα συναισθήματα θα είναι έντονα και ενδεχομένως κτητικά. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 23/6 θα είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις είτε με το ταίρι σου είτε με κάποιον που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, χωρίς επεξηγήσεις και σκέψεις για το αν έγινες κατανοητός ή αν κάτι που είπες παρεξηγήθηκε. Από τις 27/6 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα οι ευκαιρίες για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον θα αυξηθούν κατακόρυφα. Ένα νέο φλερτ καθώς και ένα νέο ειδύλλιο θα ανήκει στα πιθανά σενάρια από το τέλος του μήνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου ο μήνας ξεκινά με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 2/6 έως και τις 26/6 κάτι που δείχνει πως θα έχει αρκετές ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Το να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που είχες γνωρίσει το προηγούμενο διάστημα είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο όπως και να βελτιώσεις μία μακροχρόνια σχέση, καθώς η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα και τις δικές σου ανάγκες αλλά και τις ανάγκες του συντρόφου σου. Με τη νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 10/6 στο ζώδιο των Διδύμων είναι πιθανό να έρθουν κάποια κρυμμένα παράπονα στο προσκήνιο, τα οποία χρειάζονται προσεκτική διαχείριση προκειμένου να μην δημιουργήσουν πρόβλημα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου.

Αν είσαι ελεύθερος με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο σου στις 21/6 οι ευκαιρίες να γνωρίσεις νέα πρόσωπα θα αρχίσουν να αυξάνονται όπως και οι θαυμαστές σου, καθώς με τον Ήλιο στο δικό σου ζώδιο θα έχεις μια μοναδική ικανότητα να προβάλεις με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σου. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στους Διδύμους στις 23/6 κάποια πράγματα τα οποία είχαν συμβεί ή είχαν συζητηθεί σε παρασκηνιακό επίπεδο και αφορούν μία αισθηματική σου υπόθεση θα έρθουν στο προσκήνιο και έτσι θα είναι πιο εύκολο να πάρεις τις αποφάσεις σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Καρκίνου-Αιγόκερου) στις 24/6 θα είναι ιδιαίτερα συναισθηματική και είναι πιθανόν να σου φέρει ως δώρο ένα σημαντικό πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Λέων μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που κατά τη διάρκεια του θα υπάρξουν αρκετές καταστάσεις που θα σου δημιουργήσουν πληθώρα συναισθημάτων -από χαρά μέχρι εκνευρισμό- και θα καθορίσουν σε ένα μεγάλο βαθμό την εξέλιξη των αισθηματικών σου υποθέσεων. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 μπορεί να δημιουργήσει ένα κρυφό ειδύλλιο ή να σε βάλει στη διαδικασία να είσαι πολύ προσεκτικός με τους ανθρώπους που θα επιλέξεις για να μοιραστείς πράγματα της προσωπικής σου ζωής αλλά και να συζητήσεις τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου στις 11/6 θα αυξήσει την ενέργειά σου όμως αν την αφήσεις ανεκμετάλλευτη είναι πολύ πιθανόν να σου δημιουργήσει υπερένταση, η οποία με τη σειρά της θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Διαβάστε Επίσης  Οι νοικοκυρές των ζωδίων!

Ένα άκρως σημαντικό αλλά και πιεστικό διάστημα για αυτό το μήνα ξεκινά από τις 14/6 καθώς το τετράγωνο του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να σε φέρει μπροστά σε άλλα δεδομένα όσον αφορά μία σχέση ή μία συνεργασία ή να δημιουργήσει συνθήκες πίεσης στην προσωπική σου ζωή. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων στις 23/6 θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις κάποια ζητήματα μιας σχέσης που σε ενδιαφέρει. Από τις 27/6 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου θα ξεκινήσει ένα πολύ καλό διάστημα για την προσωπική σου ζωή και αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως η γοητεία σου θα είναι τόσο αυξημένη που το φλερτ θα αυξηθεί κατακόρυφα, δίνοντας ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αισθηματικές περιπέτειες αλλά και μία σχέση ζωής!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου ο Ιούνιος ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 και φέρνει γύρω σου αρκετούς φίλους, γνωστούς ακόμα και συναδέλφους! Η εσωστρέφεια του προηγούμενου διαστήματος φαίνεται πως θα δώσει τη θέση της στην εξωστρέφεια και θα σε βάλει στη διαδικασία να επενδύσεις περισσότερο χρόνο αλλά και προσοχή στην κοινωνική σου ζωή. Αυτό θα αποτελέσει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, τα οποία φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους μέσα σε κοινές παρέες ή κατά τη διάρκεια κοινωνικών υποχρεώσεων. Η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 10/6 στο ζώδιο των Διδύμων είναι πιθανόν να σε οδηγήσει σε αποφάσεις οι οποίες θα καθορίσουν είτε μία σχέση είτε μία πρόσφατη γνωριμία, όμως η παρουσία του ανάδρομου Ερμή δείχνει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς οι πιθανότητες να αλλάξεις γνώμη μόλις ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία θα είναι αυξημένες.

Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/6 αλλά και την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 23/6 το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα προμηνύεται ακόμα πιο επικοινωνιακό, καθώς δεν θα έχει πλέον αυτές τις παρανοήσεις και παρεξηγήσεις που ήταν αρκετά έντονες στο προηγούμενο διάστημα, λόγω της ανάδρομης πορείας του. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 24/6 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου θα σε φέρει ακόμα πιο κοντά με το σύντροφό σου ή αν είσαι ελεύθερος θα σε βάλει στη διαδικασία να αρχίσεις να σκέφτεσαι τη δημιουργία μιας νέας σχέσης. Οι ευνοϊκές όψεις που θα υπάρχουν κατά τη διάρκεια της δείχνουν πως οι επιθυμίες σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα στρέψει την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σου ζωή καθώς και κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να αφήσεις τα προσωπικά σου ζητήματα και την προσωπική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο σε δεύτερη μοίρα. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 2/6 μπορεί να φέρει ένα φλερτ με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ή με κάποιο τρόπο σχετίζεται με τη δουλειά. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 11/6 οι προτάσεις από φίλους, γνωστούς ακόμα και συγγενείς για εξόδους θα πέφτουν βροχή και μέσω αυτών φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνεις αρκετές νέες γνωριμίες. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην την αφήσεις τον αυτόματο πιλότο καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να φέρει παράπονα από το σύντροφό σου και να δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα μεταξύ σας.

Τώρα είναι ένα πολύ καλό διάστημα για να επενδύσετε χρόνο στους φίλους σας κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν. Αν είσαι ελεύθερος με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από τις 23/6 φαίνεται πως μία γνωριμία που έχει ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα αλλά κινούνταν με πολύ αργούς ρυθμούς θα αρχίσει να εξελίσσεται πιο γρήγορα και να ξεκαθαρίζει. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 24/6 μπορεί να σε βάλει στη σκέψη για μία συγκατοίκηση, όμως θα πρέπει να αποφύγεις παρορμητικές αποφάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν σε λάθος κατεύθυνση. Από τις 27/6 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα φαίνεται πως θα αλλάξεις προτεραιότητες φέρνοντας ξανά τις αισθηματικές σου υποθέσεις στο προσκήνιο. Αιτία για αυτή την αλλαγή ενδεχομένως να αποτελέσει μία νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει στα τέλη του μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου ο Ιούνιος σε βρίσκει σε μία άκρως συναισθηματική διάθεση και σε αυτό θα συμβάλει η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 όπου θα τονίσει όλα αυτά που νιώθεις και θα τα φέρει στο προσκήνιο. Η επικοινωνία και η ουσιαστική επαφή με το σύντροφό σου θα παίξουν καθοριστική σημασία για τον υπόλοιπο μήνα και να θυμάσαι πως όσο περισσότερο χρόνο και προσοχή επενδύσεις στη σχέση που έχετε, τόσο περισσότερο θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου και θα είναι πιο εύκολο να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις που ενδεχομένως παρουσιαστούν σε άλλους τομείς. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 11/6 υπάρχει πιθανότητα να αρχίσουν να αυξάνονται οι στιγμές έντασης όμως να θυμάσαι πως είναι στο χέρι σου αν θα τις αφήσεις ή αν θα τις περιορίσεις.

Αν είσαι ελεύθερος το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι πιο ευνοϊκό για τις αισθηματικές σου υποθέσεις καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν γνωριμίες από τις αρχές του μήνα, όμως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς και κάποια άλλα ζητήματα μπορεί να μην σε αφήσουν να αφιερώσεις την προσοχή και το χρόνο που θα ήθελες την προσωπική σου ζωή. Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/6 αλλά και την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στους Διδύμους στις 23/6 θα είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις επικοινωνιακά κάποιον που σε ενδιαφέρει ή να αρχίσει να εξελίσσεται πιο γρήγορα μία πρόσφατη γνωριμία. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 24/6 μπορεί να φέρει ένα νέο έρωτα και αυτός να αποτελέσει την αιτία των έντονων συναισθημάτων που θα δημιουργηθούν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα στρέψει την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκειά του αλλά και ο Ερμής που θα κινείται σε ανάδρομη πορεία κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων, θα φέρουν ζητήματα που αφορούν παρελθοντικές σχέσεις στο προσκήνιο και θα σε οδηγήσει σε ξεκαθαρίσματα. Στις αρχές του μήνα (2/6) η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και από τη νέα της θέση θα συμβάλλει στο να αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο κάποια πρόσωπα αλλά και κάποιες υποθέσεις που αφορούν παρελθοντικές σχέσεις. Τα συναισθήματα θα είναι έντονα και είναι πιθανό να σε οδηγήσουν σε σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά την προσωπική σου ζωή.

Διαβάστε Επίσης  Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό στις 16 Μαΐου - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 10/6 στο ζώδιο των Διδύμων -σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή- μπορεί να ανοίξει ξανά μία αισθηματική υπόθεση του παρελθόντος ή να σε «θυμηθεί» ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε μία αισθηματική ιστορία παλαιότερα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο κάποια ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει πιο παλιά με το σύντροφό σου, όμως τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να τα ξεκαθαρίσεις προκειμένου να τα αφήσεις πίσω σου και να μην τα «κουβαλάτε» και στο παρόν αλλά και στο μέλλον.Ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 23/6 και η επικοινωνία θα αρχίσει να αποκαθίσταται κάτι που θα βοηθήσει σημαντικά και εσένα που είσαι ελεύθερος αλλά και εσένα που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, καθώς δεν θα υπάρχουν οι παρανοήσεις του προηγούμενου διαστήματος! Από τις 27/6 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα κάτι που θα αυξήσει τις πιθανότητες να γνωρίσεις αυτόν που θα σου κάνει το κλικ, σε ένα ταξίδι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου ο Ιούνιος θα έχει ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή καθώς η παρουσία της Αφροδίτης από τις 2/6 στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει πως και εσύ θα δώσεις μεγάλη σημασία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά θα υπάρξουν και οι «αφορμές» που θα σε φέρουν κοντά είτε με το σύντροφό σου είτε -αν είσαι ελεύθερος- με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Το διάστημα μέχρι και τα μέσα του μήνα θα είναι πολύ όμορφο και ξεχωριστό καθώς θα σου δοθεί η ευκαιρία είτε να επενδύσεις ουσιαστικό χρόνο στη σχέση με το ταίρι σου είτε -αν είσαι ελεύθερος- να βολιδοσκοπήσεις στην κατάσταση σχετικά με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Από τις 11/6 και μετά με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα ο ελεύθερος χρόνος φαίνεται πως θα περιοριστεί καθώς οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα κάνουν δυναμική εμφάνιση, για αυτό μέχρι τότε θα πρέπει να έχεις φορτίσει τις μπαταρίες σου!

Δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων έως και τις 23/6 και θα πρέπει να δίνεις έξτρα προσοχή στην επικοινωνία ώστε να μην υπάρξουν παρανοήσεις. Στις 21/6 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου και στις 24/6 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Καρκίνου-Αιγόκερου) συνηγορούν σε μία νέα σχέση ή σε ένα νέο «βήμα» αν έχεις βρει το ταίρι σου. Προς το τέλος του μήνα φαίνεται πως οι συζητήσεις σχετικά με μία συγκατοίκηση ή την εξέλιξη της σχέσης σου θα αρχίσουν να γίνονται ολοένα και πιο συχνές! Στις 27/6 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο θα χρειαστεί να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο, προκειμένου να μην αφήσεις θέματα του παρελθόντος να επηρεάσουν και τη διάθεσή σου αλλά και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου ο Ιούνιος θα ξεκινήσει με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 και δείχνει πως μέχρι και τα μέσα του μήνα θα σε απασχολήσουν περισσότερο οι δουλειές και οι υποχρεώσεις που έχουν μαζευτεί κατά το προηγούμενο διάστημα. Αν έχεις αναλάβει από κοινού με το ταίρι σου κάποιες υποχρεώσεις θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε αυτές, καθώς μπορεί να αποτελέσουν την αιτία για να υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας. Η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 10/6 και η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο και τη Σελήνη, μπορεί να φέρει μπροστά σου ένα «μετανιωμένο» πρώην ή να σε κάνει να αρχίσεις να σκέφτεσαι μία σχέση του παρελθόντος. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις αποφάσεις σου και να μην οδηγηθείς από παρορμητικά συναισθήματα.

Στις 11/6 η είσοδος του Άρη στο πολικό ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως κάποιες εντάσεις ενδεχομένως να συντηρηθούν για λίγο διάστημα ακόμα και εσύ θα πρέπει να δείξεις εγκράτεια προκειμένου να μην τις αφήσεις να γίνουν η αιτία μιας οριστικής ρήξης σε μία σχέση. Αν είσαι ελεύθερος αυτό το μήνα φαίνεται πως θα έχεις αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σου οι οποίες δεν θα σου αφήνουν τη διάθεση ή το χρόνο να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή. Από τις 23/6 με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων θα είναι πιο εύκολο να «τακτοποιήσεις» κάποιες παρεξηγήσεις που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα, να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν ή να προσεγγίσεις ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Από τις 27/6 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για την προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Ειδικά στην πρώτη περίπτωση φαίνεται πως μέσα στα καλοκαιρινά ειδύλλια ενδεχομένως να υπάρξει και ένα το οποίο μπορεί να εξελιχθεί σε μία σταθερή και σημαντική σχέση για εσένα.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου ο Ιούνιος προμηνύεται ένας ιδιαίτερα ερωτικός μήνας για εσένα καθώς η παρουσία της Αφροδίτης από τις 2/6 στο ζώδιο του Καρκίνου θα φέρει πολλές ευκαιρίες για να εξελιχθούν γνωριμίες, φλερτ αλλά και μία σχέση. Κοντά στα μέσα του μήνα (10/6) με τη νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία μπορεί να δημιουργήσουν αποστάσεις από το σύντροφό σου ή από την προσωπική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο. Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων έως και τις 23/6 αυξάνει τις πιθανότητες επιστροφής ενός προσώπου από το παρελθόν. Προσπάθησε να κερδίσεις χρόνο ώστε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, για τις οποίες είναι πολύ πιθανό να αλλάξεις γνώμη μόλις ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία.

Από τις 21/6 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου θα γίνεις ακόμα πιο δημιουργικός κάτι που θα σε φέρει στο επίκεντρο της προσοχής των άλλων και θα δημιουργήσει τις ιδανικές προϋποθέσεις για να έρθεις κοντά με πρόσωπα που μπορεί να μοιράζεσαι τις ίδιες καλλιτεχνικές ανησυχίες ή ακόμα και τα ίδια χόμπι. Μία κοινή δραστηριότητα φαίνεται πως θα αποτελέσει το βασικό σημείο επαφής με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και αυτό με τη σειρά του θα αποτελέσει την αρχή μιας σημαντικής σχέσης για εσένα. Τα συναισθήματα θα γίνουν ακόμα πιο έντονα με την επιρροή της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στις 24/6 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, η οποία θα φέρει εύνοια σε μια αισθηματική υπόθεση. Αυτό το μήνα θα υπάρξουν ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και φαίνεται πως με τις κατάλληλες επιλογές θα βγεις κερδισμένος. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα από τις 27/6 η καθημερινότητα με τις υποχρεώσεις της φαίνεται πως θα αρχίσει να κερδίζει έδαφος, για αυτό προσπάθησε μέχρι τότε να έχεις γεμίσει τις μπαταρίες σου με όμορφες στιγμές!

Πηγή: Myastro.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *