8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 175-176-177-178

8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 175-176-177-178

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια στο β κύκλο της τηλεοπτικής σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 175-176-177-178

Επεισόδιο 175

Η Ναυσικά διώχνει τη Μιρέλλα από το σπίτι χωρίς να της δώσει καμία ελπίδα. Η μέρα του χειρουργείου φτάνει κι ο Οδυσσέας αφήνεται στα χέρια του γιατρού.

Ο Άκης δείχνει αποφασισμένος να ανακαλύψει με ποιον έχει μπλέξει η Ελισάβετ. Η Ιφιγένεια αναθέτει στον Φρίξο να παρακολουθεί τον Σπύρο όσο θα λείπει στην Αθήνα ενώ παράλληλα δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη από την Αντριάνα.

Η Εύα εμμένει στην στάση της κι ετοιμάζεται να μετακομίσει σε άλλο σπίτι, ενώ η Ναυσικά συμβουλεύει τον Νικηφόρο να βάλει νερό στο κρασί του και να της δώσει μια παράταση χρόνου να το ξανασκεφτεί. Το χειρουργείο τελειώνει κι ο Οδυσσέας περνάει στην ανάνηψη, όλα δείχνουν πως πήγαν καλά. 8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 175-176-177-178

Ο Σίμος ξεκαθαρίζει στη Σμαράγδα πως θέλει να ζήσουν μαζί, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις του Άκη. Ο Φρίξος βλέπει την Αλκμήνη να βγαίνει από το σπίτι του Σπύρου…

Επεισόδιο 176

Η Μιρέλλα δεν το βάζει κάτω και μιλάει πάλι στη Ναυσικά για την άρρωστη κόρη της. Εκείνη τη στιγμή έρχεται και η Τζουλιάνα στο σαλόνι και γνωρίζει αυτή τη γυναίκα, γεγονός που εξοργίζει αφάνταστα τη Ναυσικά. Ο Φρίξος είναι σίγουρος πλέον για τον Σπύρο με την Αλκμήνη και δεν ξέρει αν πρέπει να το πει στην Ιφιγένεια, ή όχι.

Στο μεταξύ, η Έλλη πέφτει κάτω και σπάει το δάχτυλό της κι ο Φρίξος την πάει αμέσως στο νοσοκομείο. Η Ιφιγένεια φιλοξενεί την Αντριάνα στο σπίτι και ο Μιλτιάδης γνωρίζει πιο καλά αυτή την εκκεντρική προσωπικότητα από την Κύπρο. Η Ναυσικά βασανίζεται να αποφασίσει αν πρέπει να υποβάλει την Τζουλιάνα σε αυτή τη διαδικασία που ζητά η Μιρέλλα.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ: Καταιγιστικές Εξελίξεις! Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Ο Σίμος συμβουλεύει την Ελισάβετ να παρατήσει τον Αιμίλιο και να βρει κάποιον άλλον. Η «κόντρα» Άκη – Μανούσου για τα μάτια της Αποστολίας συνεχίζεται και τα αίματα ανάβουν. Λίγο αργότερα, ο Άκης μπουκάρει απροειδοποίητα στο γραφείο του Αιμίλιου και τον πιάνει τη στιγμή που φιλιέται με την Ελισάβετ. Ο γιατρός αφαιρεί τους επιδέσμους, ο Οδυσσέας όμως ανοίγει τα μάτια του και δεν βλέπει απολύτως τίποτα!

Επεισόδιο 177

Ο Οδυσσέας, με τη βοήθεια του γιατρού του στη Γενεύη, κάνει τις ασκήσεις για την επανεκπαίδευση των ματιών του και ελπίζει ότι όλα θα πάνε καλά κι ότι θα αρχίσει να βλέπει και πάλι κανονικά. Δίπλα του σ’ αυτή την προσπάθεια, είναι πάντα η Έρση και ο Μάρκος.

Ο Άκης, μετά την ανακάλυψη της ερωτικής σχέσης του Αιμίλιου με την Ελισάβετ, είναι πιο έξαλλος από ποτέ, αφού έχει πάρει το θέμα πολύ προσωπικά. Τους βρίζει πολύ άγρια, απειλώντας τους παράλληλα, ότι το θέμα δεν κλείνει εδώ και θα υπάρξουν συνέπειες.

Ο Αιμίλιος τρομοκρατείται, ενώ η Ελισάβετ ποντάρει στην αδυναμία που της έχει ο Άκης και αντιμετωπίζει αυτή την ιστορία πιο ψύχραιμα. Ο Σπύρος θα περάσει μερικές βαρετές ώρες με την Αλκμήνη όταν θα πάνε για φαγητό και αυτή θα αρχίσει να του μιλάει ασταμάτητα για τους δείκτες του χρηματιστήριου. 8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 175-176-177-178

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 49-50-51-52-53-54-55-56

Ο Έκτορας και η Αλίκη παίρνουν την απόφαση να χωρίσουν, ενώ η Αντριάνα, στο σπίτι των Μαρόγλου, εξακολουθεί, με τις περιγραφές για τα ερωτικά της, να φέρνει σε απίστευτα δύσκολη θέση τον Μιλτιάδη. Ο Άκης παίρνει την απόφαση να διώξει τον Αιμίλιο από τη θέση του Διευθυντή του καναλιού, όμως η αντίδραση της Ελισάβετ όταν το πληροφορηθεί, θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό.8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 175-176-177-178

Επεισόδιο 178

Ο Άκης προσπαθεί να τρίξει τα δόντια στην Ελισάβετ, αλλά εκείνη αναλαμβάνει τις ευθύνες της, δεν του αφήνει περιθώρια και του ξεκαθαρίζει πως κουμάντο στα προσωπικά της κάνει μόνο εκείνη. Ο Σπύρος αρχίζει να αναπολεί τις τρέλες της Ιφιγένειας και την παίρνει τηλέφωνο. Ο Σίμος μοιράζεται μια πληροφορία με τον Έκτορα που αφορά μία βουλευτή του κόμματος.

Ο Αιμίλιος αδειάζει την Ελισάβετ και της ανακοινώνει πως τελειώσανε οριστικά. Σε χωρισμό οδηγούνται κι ο Φρίξος με την Έλλη, καθώς εκείνη δεν θέλει καμία επαφή μαζί του μετά το φιάσκο της πρότασης γάμου. Ο Άκης παραξενεύεται όταν η Αποστολία βγαίνει στο ρεπό της χωρίς να του πει πού πάει και με ποιον. Ο Δημοσθένης πολιορκεί ξανά τη Ναυσικά, ενώ εκείνη αποφασίζει να προχωρήσει με το θέμα της εξέτασης της Τζουλιάνας. Η Εύα παίρνει τον μικρό Άγγελο στο σπίτι της ενώ η Βικτώρια δείχνει υπέρμετρη προστασία απέναντί του. Ένας μυστηριώδης νεαρός άνδρας ζητάει ραντεβού με τον Μιλτιάδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *