ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Ο Σταύρος παίρνει το παιδί και φεύγει! Ανατροπή στο φινάλε

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Ο Σταύρος παίρνει το παιδί και φεύγει! Ανατροπή στο φινάλε

«Παίρνω το παιδί και φεύγω» λέει ο Σταύρος και εγκαταλείπει τη Λίλιαν στο φινάλε γεμάτο ανατροπές!

Η Μελίτη δεν θέλει να αποχωριστεί τη Μαρίνα και η Λίλιαν την κόρη της. Ο Σταύρος όμως επιθυμεί να επιστρέψει στην παλιά του ζωή και θεωρεί ότι αυτό είναι το καλύτερο για το δεύτερο παιδί τους, την Ελπίδα.

Η Λίλιαν έχει πάρει την Ελπίδα και τη Μελίτη και έχουν εξαφανιστεί. Ολοι ψάχνουν να τις βρουν. Η Μελίτη το σκάει από το εξοχικό που κρύβονται. Οταν τελικά τη βρίσκει, η Λίλιαν καταλαβαίνει το λάθος της και επιστρέφει. Συνειδητοποιεί ότι πλέον είναι πολύ αργά και δεν μπορεί να χωρίσει τη βιολογική μητέρα από το παιδί της. Αυτό την πονάει πολύ. Θέλει από τα βάθη της ψυχής της να είναι εκείνη μόνο στην καρδιά της κόρης της. Φοβάται ότι θα τη χάσει οριστικά.

Ο Σταύρος πάντα ήταν πιο διαλλακτικός απέναντι στη Μαρίνα και από την αρχή προσπαθούσε να ισορροπήσει τα πράγματα. Καταλάβαινε ότι πλέον η κόρη τους, που ξέρει μεγάλο μέρος της αλήθειας, έχει κάθε λόγο να θέλει να είναι κοντά στη μητέρα της. Ωστόσο ποτέ δεν πίστεψε ότι η Μελίτη θα τον διαγράψει από την καρδιά της. Οι φοβίες της Λίλιαν όμως είχαν φωλιάσει για τα καλά στην ψυχή της και εξακολουθούν να τη βασανίζουν.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: “Μη με σκοτώσεις! Είμαι η μάνα σου”

Οσο κι αν εκείνος προσπάθησε να την καθησυχάσει, εκείνη έφτασε τα πράγματα στα άκρα, βάζοντας κυρίως τα παιδιά σε μια διαδικασία επίπονη, χωρίς να το καταλαβαίνει.

Ο Σταύρος το μόνο που θέλει είναι το καλό των κοριτσιών και ξέρει ποιο είναι αυτό. Πλέον η Λίλιαν έχει φτάσει σε σημείο που εμμονικά διεκδικεί την αγάπη της Μελίτης, παρόλο που την έχει. Οχι ότι δεν τη δικαιολογεί, αφού ο φόβος της να χάσει το παιδί που μεγάλωσε και το νιώθει κομμάτι της είναι μεγάλος. Είναι κι εκείνη μάνα.

Η Ελπίδα ακολουθεί τον μπαμπά της στη Θεσσαλονίκη

Ο Σταύρος δεν αντέχει όλη αυτή τη φθορά. Θέλει η ζωή του να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς και το τελευταίο διάστημα το μόνο που ζει είναι μια συνεχή αγωνία. Δεν έχει και κάτι άλλο να τον κρατάει στην Αθήνα.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 6-7

Η Ρένα πλέον είναι μαζί με τον Αντρέα και θα παντρευτούν. Στη Θεσσαλονίκη που ζούσε για χρόνια είχε μια ήσυχη καθημερινότητα. Σκέφτεται να επιστρέψει εκεί και να συνεχίσει τη δουλειά του και τη ζωή του στους γνώριμους ρυθμούς της. Ολη αυτή η κατάσταση τον έχει καταβάλει ψυχολογικά. Ετσι παίρνει τη μεγάλη απόφαση. Θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Οχι όμως μόνος. Εχει σκοπό να πάρει μαζί του και την Ελπίδα που κι εκείνης η ζωή έχει αναστατωθεί από όλα όσα συμβαίνουν.

Ο Σταύρος στα τελευταία επεισόδια της σειράς για τη σεζόν φεύγει, λοιπόν, με την Ελπίδα για τη Θεσσαλονίκη αφήνοντας πίσω τη Μελίτη που δεν θέλει να αποχωριστεί τη Μαρίνα και τη Λίλιαν για να είναι κοντά στο δεύτερό τους παιδί.

*Ο ρόλος του Μέμου Μπεγνή ολοκληρώνεται τη φετινή σεζόν και δεν θα συνεχιστεί στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», σε αντίθεση με εκείνον της Ευδοκίας Ρουμελιώτη η οποία παραμένει στο καστ.

Πηγή: youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *