Καταιγίδα: Τα Επεισόδια όλης της σειράς

Οι Παναγιώτα Βλαντή, Πασχάλης Τσαρούχας και Φίλιππος Σοφιανός  πρωταγωνιστούν στη  σειρά του Epsilon

Δραματική σειρά -κυπριακής παραγωγής- Καταιγίδα. Ο Σταύρος Ποταμάρης υπογράφει μία ιστορία γεμάτη ανατροπές.

Τέσσερις φίλοι. Ο Ορέστης, ο Παύλος, ο Γιώργος και ο Αλέξης. Η Καταιγίδα ξεκινάει με την επιστροφή του Αλέξη, του μικρότερου της παρέας και αδερφού του Ορέστη, από την Αμερική στην Κύπρο, με το τέλος των σπουδών του στη σχολή Καλών Τεχνών.

O Ορέστης είναι αρραβωνιασμένος με την Ελπίδα και προσπαθούν εδώ και καιρό να αποκτήσουν ένα μωρό. Η μοίρα όμως αποφάσισε να παίξει το δικό της παιχνίδι.

Ο Ορέστης έχει ένα σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή. Έχει 24 ώρες να αποφασίσει για τη ζωή του. Η απόφαση βρίσκεται στα χέρια του.

Πρέπει να παλέψει…24 ώρες σαν να είναι οι τελευταίες. Οι άλλοι τρεις, αποφασίζουν να ζήσουν το επόμενο εικοσιτετράωρο σαν να είναι και για αυτούς το τελευταίο τους. Μαζί του! Ό,τι κάνουν τις επόμενες ώρες θα είναι λες και δεν έγινε ποτέ… Δεν θα το συζητήσουν και δεν θα το αποκαλύψουν σε κανέναν.

Ο Παύλος αποφασίζει να ζήσει το μεγάλο του πάθος με την Ελπίδα, που είναι πλέον η αρραβωνιαστικιά του κολλητού του. Η ίδια η ζωή θέλησε να γνωριστούν και να ερωτευτούν χωρίς να γνωρίζουν τι θα τους επιφύλασσε η μοίρα.

 

 Επεισόδιο 1:

 Ένας μεγάλος έpωτας γεννιέται. Η Ελπίδα είναι εκεί εκπροσωπώντας την Ελλάδα και ο Παύλος εκπροσωπώντας την Κύπρο στο Πανευρωπαϊκό συνέδριο διαφημιστών. Μια μοιραία συνάντηση που θα αλλάξει τις ζωές τους… Στη Κύπρο- την ίδια μέρα – ο Ορέστης, το αγόρι της Ελπίδας, έχει μια αναπάντεχη συνάντηση με την πρώην αγαπημένη του, τη Ζωή, και το παρελθόν ξυπνά. Μια αγάπη που δεν τέλειωσε ποτέ… Την επόμενη μέρα ο Παύλος επιστρέφει στο νησί και πάει να γευματίσει με τους κολλητούς του Γιώργο και Ορέστη. Ο Ορέστης θα τους συστήσει τη νέα του αγαπημένη. Την Ελπίδα.

Ο Αλέξης, ο τέταρτος της παρέας, επιστρέφει από τις σπουδές του και στην έπαυλη του πατέρα του Λευτέρη έχει ετοιμαστεί μια μεγάλη δεξίωση προς τιμήν του. Οι φίλοι του από την άλλη, ετοίμασαν για αυτόν ένα πάρτι έκπληξη σε ένα παραλιακό μαγαζί. Φτάνουν όλοι εκεί, εκτός από τον Ορέστη, ο οποίος προφασιζόμενος ότι θα πάει να πάρει κάποιον άλλον φίλο, συναντάει την Ζωή. Και ενώ όλοι τον περιμένουν, στην επιστροφή ένα φορτηγό θα κλείσει το δρόμο στην μηχανή που οδηγεί. Ολόκληρη η παρέα των φίλων βρίσκεται στο νοσοκομείο μια που ο Ορέστης βρίσκεται για ώρες στο χειρουργείο. Κάποια στιγμή, ενώ περιμένουν, εμφανίζεται εκεί και η Ζωή. Τι θα γίνει όταν η Ελπίδα θα μάθει ότι ο Ορέστης την είχε συναντήσει;

Στο μεταξύ ο αστυνόμος ενημερώνει τον Λευτέρη Διάκο για το ατύχημα. Αλέξης και Γιώργος σοκάρονται όταν μαθαίνουν πως ο Παύλος έδωσε την μηχανή του στον Ορέστη. Και οι αποκαλύψεις για τον Αλέξη συνεχίζονται όταν μαθαίνει για την συνάντηση του αδερφού του με την παλιά του αγαπημένη. Μετά από έναν έντονο καβγά και αφού ο γιατρός τους ενημερώνει πως ο Ορέστης έχει 24 ώρες μπροστά του για να «αποφασίσει» αν θα ζήσει, οι τρεις φίλοι κάνουν μια παράξενη συμφωνία: να ζήσουν και αυτοί την επόμενη μέρα σαν να είναι η τελευταία τους. Και η καταιγίδα ξεκινάει…

Προβολή: ΕΔΩ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα links είναι για το Sigma Κύπρου στο διαδίκτυο

Επεισόδιο 2: 

Ο Γιώργος, αφού έχει μάθει ότι η Ελένη – η κοπέλα με την οποία είχε την τελευταία του σχέση και τον εγκατέλειψε χωρίς καμία εξήγηση πριν από 4 χρόνια – βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, πάει να την βρει. Στην έπαυλη Διάκου, ο αστυνόμος ενημερώνει τον Λευτέρη ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι το ατύχημα του γιού του ήταν στημένο. Ο Αλέξης μετά από μια κουραστική μέρα ζητά από τον Πάρη, τον ομοφυλόφιλο δημοσιογράφο φίλο του, να πάει να του κάνει λίγη παρέα στο διαμέρισμα του. Ζώντας το δικό του 24ωρο θα προκαλέσει τον Πάρη εpωτικά… Ο Παύλος στο μεταξύ πηγαίνει στον λόφο που συνηθίζει να συχνάζει η παρέα και εκεί συναντά την Ελπίδα. Μετά από μια έντονη συζήτηση κάνουν έpωτα. Το πάθos φουντώνει ξανά…

Προβολή: ΕΔΩ

Επεισόδιο 3: 

Οι επόμενες ώρες θα βρουν τους τρεις φίλους αντιμέτωπους με τις πράξεις τους. Ο θάνατος όμως του Ορέστη θα τους φέρει και πάλι στην πραγματικότητα. Η Ελπίδα προσπαθεί να θάψει τα συναισθήματα της όμως ο Παύλος μετά το προηγούμενο βράδυ είναι και πάλι έτοιμος να διεκδικήσει τον έpωτά του. Ούτε ο χαμός του κολλητού του δεν δείχνει να τον σταματά. Το νέο πως το ατύχημα μπορεί και να ήταν μέρος σχεδίου εκδίκησης έχει ήδη διαδοθεί και ο Λευτέρης είναι σίγουρος ότι αυτό ήταν κάτι που έστησε ο Αντρέας, πρώην κολλητός του και πατέρας του Γιώργου, τον οποίο και συλλαμβάνουν.

Προβολή: ΕΔΩ


Επεισόδιο 4:

Η μέρα της κηδείας έφθασε. Όλοι είναι εκεί για να αποχαιρετήσουν τον Ορέστη. Ακόμα και η Ζωή, ξέροντας ότι κάποιοι την θεωρούν υπεύθυνη για το ατύχημα. Η Ελπίδα θα προσπαθήσει να την διώξει. Ο Αντρέας είναι ακόμα στον αστυνομικό σταθμό. Ο Παύλος προσπαθεί να διαχειριστεί τον χαμό του κολλητού του και τα δυνατά συναισθήματα που έχει για την Ελπίδα. Ο Αλέξης δέχεται πιέσεις από τον Πάρη και αναγκάζεται να του πει ότι αυτό που έζησαν οι δύο τους ήταν μια εμπειρία για τον ίδιο που δεν του άρεσε. Η Ελπίδα παίρνει μια απόφαση και την ανακοινώνει στην οικογένεια. Φεύγει οριστικά για Αθήνα.

Προβολή: ΕΔΩ

 

Επεισόδιο 5:

 Η Ζωή βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από προσπάθεια να θέσει τέρμα στη ζωή της την ίδια ώρα που η Ελπίδα ανακοινώνει στην οικογένεια του Ορέστη την απόφαση της να φύγει για την Αθήνα μετά το θάνατο του αγαπημένου της. Ο Παύλος μαθαίνει αυτή την απόφαση της και προσπαθεί να την βρει για να την σταματήσει αλλά η Ελπίδα είναι ήδη στο αεροδρόμιο.

Η Κατερίνα μαθαίνει ότι ο Αντρέας καλέστηκε για ανάκριση σχετικά με το θάνατο του Ορέστη ενώ την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη η Ελένη καταστρώνει το σχέδιο της να παρουσιάσει τον κολλητό της, Στέφανο, σαν σύζυγο της για να γλυτώσει από τον Γιώργο. Τι μπορεί να σημαίνει μια ξαφνική ζαλάδα που νιώθει η Μύρια;

Προβολή: ΕΔΩ

Επεισόδιο 6: 

Ο Παύλος προσπαθεί να αποτρέψει την Ελπίδα από το να γυρίσει στην Αθήνα αλλά εκείνη φαίνεται να είναι ανένδοτη. Η Αντιγόνη είναι απαρηγόρητη, παρά τις προσπάθειες της Μύριας… Όταν η Φαίη μαθαίνει για τη φυγή της Ελπίδας εξοργίζεται. Ο Αντρέας αποφασίζει τελικά  να μιλήσει στην οικογένεια του και κάνει ότι περνά από το χέρι του για να τους προστατέψει. Την ίδια στιγμή όμως  θα βρεθεί αντιμέτωπος για άλλη μια φορά με το παρελθόν.

Ο Αλέξης συναντά τον Πάρη και του εξηγεί ότι αυτό που έγινε μεταξύ τους ήταν λάθος, δεν τον εκφράζει και θέλει απλά να συνεχίσουν να είναι φίλοι. Ο Πάρης θυμώνει και εξαπολύει απειλές που ο Αλέξης δεν είναι σε θέση να καταλάβει. Ο Λευτέρης με πλάγιο τρόπο, ζητάει από τη Φαίη να σταματήσει την πώληση του ξενοδοχείου του Αντρέα. Ο Στέφανος δίνει τα πλαστά πιστοποιητικά γάμου στην Ελένη και η Ιόλη σοκάρεται όταν ο Γεράσιμος  της αποκαλύπτει πως δεν μπορεί να φύγει από την  Κωνσταντινούπολη…

Προβολή: ΕΔΩ

Επεισόδιο 7:

 Η Ελπίδα αποκαλύπτει τα πραγματικά της σχέδια για την οικογένεια Διάκου. Στο μεταξύ ο Παύλος μαθαίνει  πως η Ελπίδα δεν έφυγε τελικά από την  Κύπρο και ο Γιώργος είναι έτοιμος να αποκαλύψει στον Αλέξη την αλήθεια για τη δολοφονία του πατέρα του Παύλου. Ο Αντρέας εκφράζει τα παράπονα του για την Κατερίνα στην Αλίκη, καθώς και τους φόβους του για οικονομική καταστροφή.

Η Ιόλη έχει συνειδητοποιήσει πως η αποστολή που ανάλαβε στην Κωνσταντινούπολη είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό του παππού της. Η Μύρια θα θορυβηθεί από μια ξαφνική ζαλάδα της Αντιγόνης. Η υγεία της είναι κλονισμένη και οι επιπτώσεις άμεσες. Ο Παύλος αποκαλύπτει στη Φαίη το μυστικό που προσπαθεί εδώ και δυο χρόνια να κρύψει…

Προβολή: ΕΔΩ


Επεισόδιο 8:

Η Ελπίδα συναντά τον Αλέξη και του ζητά το λόγο για το φυλακτό του Ορέστη που βρέθηκε στα χέρια της Ζωής. Η Φαίη σοκαρισμένη  προσπαθεί να αποτρέψει πάση θυσία τον Παύλο από να εκδηλώσει τον έpωτα του στην Ελπίδα, κι εκείνος την καθησυχάζει ότι δε θα το προχωρήσει, κρύβοντας της την αλήθεια.

Ο Αντρέας κάνει ότι μπορεί για να σταματήσει τον οικονομικό έλεγχο της εταιρίας. Ο Γιώργος μαθαίνει για τη σύλληψη του οδηγού που προκάλεσε το ατύχημα του Ορέστη, κι αποφασίζει να πάει να τον δει. Η συνάντηση του Παύλου με την Ελπίδα θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τη Φαίη και ίσως βρεθεί αντιμέτωπη με την ίδια της τη ζωή…

Προβολή: ΕΔΩ

Επεισόδιο 9:

Η Κατερίνα, αφού έχει μάθει ότι ο Γιώργος έχει συναντηθεί με την Ελένη, πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να προλάβει τα χειρότερα. Θα καταφέρει να κρατήσει την αλήθεια για την εξαφάνιση της Ελένης μακριά από το Γιώργο; Ο Αντρέας έξαλλος θα συναντήσει τον Λευτέρη στο υπουργείο και θα ζητήσει εξηγήσεις, αφού γνωρίζει πως προσπαθεί να τον καταστρέψει οικονομικά, τη στιγμή που το κοινό τους παρελθόν κινδυνεύει να βγει στην επιφάνεια.

Η Αντιγόνη έχει χάσει την θέληση της για ζωή ενώ η Μύρια και ο Λευτέρης προσπαθούν να την πείσουν να ξεκινήσει θεραπεία. Στην Κωνσταντινούπολη οι εξελίξεις θα σηματοδοτήσουν την αρχή των μεγάλων αποκαλύψεων…

Προβολή: ΕΔΩ

 

Επεισόδιο 10: 

Η Φαίη προσπαθεί με κάθε μέσο να  κρατήσει την Ελπίδα μακριά από τον Παύλο, τη στιγμή που ο Παύλος  κάνει ότι περνά από το χέρι του για να κρατήσει το Γιώργο μακριά από τον οδηγό που προκάλεσε το ατύχημα στον Ορέστη και να αφήσει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Ο Αλέξης μετά από έκκληση της Μύριας, πείθει την Αντιγόνη να δει το γιατρό και να ξεκινήσει την θεραπεία.

Ο Στέφανος υποκύπτοντας στους εκβιασμούς της Κατερίνας κάνει εpωτική εξομολόγηση στην Ελένη και της ζητά να παντρευτούν. Η Φαίη μαθαίνει από τον Παύλο τη σύλληψη του οδηγού και τρομοκρατείται…  Τα πράγματα στην Κωνσταντινούπολη δεν έρχονται έτσι όπως τα έχουν σχεδιάσει ο Γεράσιμος και η Ιόλη και οι συνέπειες θα είναι τραγικές και για τους δύο…

Προβολή: ΕΔΩ

Επεισόδιο 11: 

Ο Λευτέρης προσπαθεί να μάθει από τον Αντρέα κατά πόσον ο Γιώργος γνωρίζει την αλήθεια για τη δολοφονία του άντρα της Φαίης, τη στιγμή που όλα δείχνουν πως το παρελθόν τους κινδυνεύει  να βγει στην επιφάνεια. Η Ελπίδα, μετά από κάποια συμπτώματα που έχουν εκδηλωθεί, υποθέτει πως μπορεί να είναι έγκυος.

Ο Γιώργος προσπαθεί να μάθει από τη Ζωή αν  η κόρη της Ελένης είναι δικό του παιδί. Ο Γεράσιμος και η Ιόλη θα βρεθούν  σε πολύ δύσκολη θέση αφού από στιγμή σε στιγμή το σχέδιο του Λευτέρη κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα. Ο Παύλος αποφασίζει να φύγει από την Κύπρο για να ξεπεράσει την Ελπίδα…

Προβολή: ΕΔΩ

Επεισόδιο 12:

 Η Έρρικα προσπαθεί να μάθει από τη Φαίη αν έχει κάποια σχέση με το θάνατο του Ορέστη. Η Μύρια ανακαλύπτει τυχαία την εγκυμοσύνη της Ελπίδας και την ικετεύει να μην κάνει έκτρωση. Η Κατερίνα ζητά έμμεσα από το Γιώργο να φύγει από το σπίτι. Ο Γεράσιμος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πραγματικότητα και θα αναγκαστεί να δώσει εξηγήσεις. Ο Αντρέας μαθαίνει για τη νέα προσφορά των αγοραστών και ψάχνει επειγόντως λύση.

Ο Παύλος ανακοινώνει στη Φαίη ότι σκοπεύει να φύγει από την Κύπρο.  Η Ζωή αποφασίζει να διδάξει σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού και το ανακοινώνει στον Πέτρο για αν επισπεύσουν την παράσταση. Ο Γιώργος καλεί στο κινητό της Έλενας, τον περιμένει όμως μια έκπληξη. Ο Παύλος μαθαίνει ότι η Ελπίδα είναι έγκυος…

Προβολή: ΕΔΩ


Επεισόδιο 13:

Η Ελπίδα πάει στο γυναικολόγο για να κάνει έκτρωση. Παρόλο που ο γιατρός έχει κάποιες ενστάσεις , εκείνη εμφανίζεται ανένδοτη. Ο Πέτρος προσπαθεί να πείσει τη Ζωή να μη φύγει από την Κύπρο . Ο Γιώργος αποφασίζει να μεταβεί και πάλι στην Θεσσαλονίκη για να συναντήσει την Ελένη και να μάθει την αλήθεια για το παιδί. Εκεί θα έρθει αντιμέτωπος με δυσάρεστες εκπλήξεις.

Την ίδια στιγμή η Κατερίνα θα μάθει ότι ο Γιώργος είναι στη Θεσσαλονίκη και είναι έτοιμη να βάλει σε εφαρμογή το επόμενο της σχέδιο. Ο Αλέξης θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση μόλις συνειδητοποιήσει ότι κάποιος του έκλεψε τα σκίτσα που ετοιμάζει για την έκθεση ζωγραφικής.  Ο Παύλος μαθαίνει από τη Μύρια ότι η Ελπίδα θα κάνει έκτρωση και αποφασίζει να την σταματήσει. Θα προλάβει όμως;

Προβολή: ΕΔΩ

Επεισόδιο 14:

Ο Αλέξης κατηγορεί τον Πάρη για την κλοπή των σκίτσων του ένα όμως μήνυμα που θα πάρει στο κινητό του θα στρέψει τις υποψίες του προς άλλη κατεύθυνση… Ο Παύλος προσπαθεί να προλάβει την έκτρωση της Ελπίδας πηγαίνοντας στο νοσοκομείο όπως όλα όμως δείχνουν φτάνει αργά…

Στην Κωνσταντινούπολη ο Λευτέρης θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πραγματικότητα και θα αναγκαστεί να δώσει εξηγήσεις για το λόγο που τον ανάγκασε να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο του, την ώρα που η Αντιγόνη έχει αρχίσει και διαισθάνεται ότι της έχουν κρύψει την αλήθεια. Ο Γιώργος βρίσκει την Έλενα στη Θεσσαλονίκη, κι αφού την πιέζει για απαντήσεις, εκείνη αναγκάζεται να του πει ένα μεγάλο ψέμα που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του…

Προβολή: ΕΔΩ

 

Επεισόδιο 15:

 Η  Κατερίνα μαθαίνει από την Αλίκη για την οικονομική καταστροφή της εταιρίας και ζητά εξηγήσεις από τον άντρα της, τη στιγμή που ο Αντρέας προσπαθεί να ανακαλύψει αν ο Γιώργος γνωρίζει τι έγινε το βράδυ της δολοφονίας του Κώστα. Ο Γεράσιμος  επιμένει πως ο Λευτέρης πρέπει να πει όλη την αλήθεια στην Αντιγόνη, πριν επιδεινωθεί κι άλλο η κατάσταση της υγείας της.

Εν τω μεταξύ ο Πάρης δέχεται πιέσεις από την Έρικα για να της αποκαλύψει το μυστικό που κρύβει ο Διάκος… Ο Παύλος αποφασίζει να φύγει από την Κύπρο ενώ  η Ελπίδα αποκαλύπτει στην Αφροδίτη ένα μυστικό που θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές όλων…

Προβολή: ΕΔΩ

Επεισόδιο 16:

 Η Φαίη προσπαθεί να αποτρέψει τον Παύλο και εκείνος της αποκαλύπτει ότι ο λόγος που θέλει να φύγει από την Κύπρο είναι ο ανεκπλήρωτος έpωτας του προς την Ελπίδα. Η Μαριάννα επιστρέφει στο σπίτι με το Γιώργο και η Ελένη τον απειλεί ότι θα πάει στη αστυνομία. Η Ελπίδα  λέει στη Μύρια ότι δεν έκανε την άμβλωση και εκείνη την προτρέπει να πει την αλήθεια στον Παύλο.

Ο Αλέξης επισκέπτεται τη Ζωή και προσπαθεί να την πείσει να αναβάλει το ταξίδι της στην Αυστραλία. Ο Ορέστης ζητάει από την Ιόλη να τον βοηθήσει να γυρίσει στην Κύπρο τη στιγμή η Αντιγόνη ζητά εξηγήσεις από τον Λευτέρη, όταν ο τελευταίος επιστρέφει από το ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη. Η Έρικα συναντά τον Αντρέα για συνέντευξη, ο αληθινός σκοπός της όμως είναι άλλος…

Προβολή: ΕΔΩ

Επεισόδιο 17:

 Ο Ορέστης προσπαθεί  να οργανώσει την επιστροφή του στην Κύπρο με τη βοήθεια της Ιόλης. Η Ελπίδα αποκαλύπτει στον Παύλο ότι το μωρό που περιμένει είναι δικό του. Η Κατερίνα αποφασίζει να αγοράσει αυτή το ξενοδοχείο του Αντρέα και ζητά τη βοήθεια του Λευτέρη. Η Αντιγόνη ζητά να μάθει από τη Μύρια το λόγο που άλλαξε στάση απέναντι στην Ελπίδα .. Ο Αλέξης πείθει τελικά τη Ζωή να μη φύγει από την Κύπρο.

Ο Αντρέας δέχεται πιέσεις να πουλήσει το ξενοδοχείο σε ακόμη πιο χαμηλή τιμή αγνοώντας τις πραγματικές προθέσεις της γυναίκας του. Η Ελπίδα και ο Παύλος θα βρεθούν αντιμέτωποι με το Γιώργο και θα αναγκαστούν να του δώσουν εξηγήσεις για τη σχέση τους…

Προβολή: ΕΔΩ


Επεισόδιο 18:

Ο Γιώργος μαθαίνει από τον Παύλο ότι η Ελπίδα περιμένει το παιδί του και η Αντιγόνη προσπαθεί να πείσει τη Μύρια να της πει ποιο είναι το μυστικό που ανάγκασε την Ελπίδα να φύγει από την Κύπρο. Ο Πάρης ζητάει από την Έρικα να πάρει το Μιχάλη πίσω στην εφημερίδα και όταν εκείνη αρνείται, την εκβιάζει ότι θα αποχωρήσει κι αυτός. Ο Λευτέρης συναντά τον Αντρέα και προσφέρεται να τον βοηθήσει, αγοράζοντας ο ίδιος το ξενοδοχείο.

Η Ελένη ζητά εξηγήσεις από το Στέφανο για αυτά που είπε στη μικρή και η Φαίη μαθαίνει ποιος είναι ο αγοραστής που κρύβεται πίσω από την πώληση του ξενοδοχείου του Σταυριανού. Η Ιόλη αποκαλύπτει στο Γεράσιμο ότι ο Ορέστης έφυγε για Κύπρο και ο Πάρης λέει στο Γιώργο ότι αυτός ήταν που σήκωσε το τηλέφωνο του Αλέξη εκείνη τη νύχτα. Η παράσταση ολοκληρώνεται με  επιτυχία, αλλά μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τη Ζωή…

Προβολή: ΕΔΩ

Επεισόδιο 19:

Ο Γεράσιμος  κατηγορεί την Ιόλη ότι αυτή ευθύνεται που ο Ορέστης επέστρεψε στην Κύπρο και είναι σίγουρος πως οι συνέπειες θα είναι τραγικές για όλους. Η Ζωή αποκαλύπτει στον Πέτρο την πραγματική αιτία της αδιαθεσίας της στην παράσταση και η αντίδραση του Πέτρου θα την φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.

Ο Γιώργος τσακώνεται με τον πατέρα του και απαιτεί να διώξει την Κατερίνα από το σπίτι αλλά ζητάει και εξηγήσεις και από την ίδια καθώς έχει μάθει πως πήγε και συνάντησε την Ελένη στην Θεσσαλονίκη. Η Ελπίδα αποκαλύπτει στον Παύλο όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Ορέστη. Την ίδια στιγμή ο Ορέστης φτάνει στην έπαυλη και βρίσκει  εκεί την Αντιγόνη…

Προβολή: ΕΔΩ

Επεισόδιο 20:

 Η Κατερίνα προσπαθεί και βρίσκει τρόπο να φέρει το Γιώργο με το μέρος της τη στιγμή που ο Παύλος με την Ελπίδα κάνουν όνειρα για τη νέα τους ζωή. Ο Αντρέας δέχεται την πρόταση του Λευτέρη και αποφασίζει να του πουλήσει το ξενοδοχείο αγνοώντας τις πραγματικές του προθέσεις.  Στην Κωνσταντινούπολη, η Ιόλη, προσπαθεί να ηρεμήσει το Γεράσιμο αφού  δε γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί με την επιστροφή του Ορέστη στην Κύπρο.

Η Έρικα ζητά από το Μιχάλη να ξαναγυρίσει στην εφημερίδα, την ώρα που ο Πάρης αποπροσανατολίζει τον Αλέξη με σκοπό να τον εκβιάσει. Ο Λευτέρης μαθαίνει  ποιος κρύβεται πίσω από το ατύχημα του Ορέστη…

Προβολή: ΕΔΩ

Επεισόδιο 21: 

Η Φαίη σύντομα θα ανακαλύψει πως το σχέδιο εκδίκησης που έχει σχεδιάσει θα αρχίσει να στρέφεται εναντίον της με καταστροφικές συνέπειες. Ο Λευτέρης αφού ενημερώνεται από τον Γεράσιμο ότι ο Ορέστης βρίσκεται στην Κύπρο προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον εντοπίσει .Ο Μιχάλης μαθαίνει ένα από τα μυστικά της Κατερίνας και είναι έτοιμος να το βγάλει στη δημοσιότητα.

Την ίδια στιγμή ο Αλέξης αποφασίζει να ενδώσει στις απειλές του Πάρη αγνοώντας τις τραγικές συνέπειες των πράξεων του. Η Φαίη είναι σχεδόν σίγουρη ότι ο Παύλος και η Ελπίδα έχουν φύγει μαζί από την Κύπρο και είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα προκειμένου να τους χωρίσει, ενώ την ίδια ώρα ο Παύλος κάνει πρόταση γάμου στην Ελπίδα και ο Ορέστης επισκέπτεται τη Ζωή…

Προβολή: ΕΔΩ

Επεισόδιο 22:

 Ο Στέφανος προσπαθεί με κάθε μέσο να πείσει την Ελένη να επιστρέψει στην Κύπρο και να πει όλη την αλήθεια στο Γιώργο. Ο Ορέστης εξηγεί στη Ζωή το λόγο που ο Λευτέρης σκηνοθέτησε το θάνατο του, ενώ  ο Αλέξης συναντά τον Γιώργο και απαιτεί να μάθει λεπτομέρειες για τη δολοφονία του πατέρα του Παύλου.

Ο Αντρέας προσπαθεί να επισπεύσει τα συμβόλαια για την πώληση του ξενοδοχείου και ο Γεράσιμος με την Ιόλη ανησυχούν για τις εξελίξεις, περιμένοντας οδηγίες από τον Λευτέρη. Η Φαίη μαθαίνει ότι ο Ορέστης έχει επιστρέψει στην Κύπρο. Η Ελπίδα είναι ευτυχισμένη μετά από την πρόταση γάμου που της έκανε ο Παύλος, όμως ένα απρόσμενο γεγονός θα ανατρέψει τα πάντα…

Προβολή: ΕΔΩ


Επεισόδιο 23:

 Ο Μιχάλης, αφού έχει μάθει ότι η Κατερίνα ευθύνεται για το χωρισμό της Ελένης με το Γιώργο, την πιέζει να βγάλει την αλήθεια στη δημοσιότητα. Την ίδια στιγμή η Ελένη αποφασίζει να επιστρέψει στην Κύπρο. Ο Γιώργος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τον Αλέξη να μην αποκαλύψει την αλήθεια για τη δολοφονία του πατέρα του Παύλου, ενώ ο Αλέξης είναι αποφασισμένος να τα βγάλει όλα στην επιφάνεια.

Στη Ρώμη ο Παύλος ψάχνει να βρει την Ελπίδα  ενώ στην Κύπρο ο Λευτέρης ετοιμάζεται να αποκαλύψει στη Μύρια ότι ο Ορέστης είναι ζωντανός. Η Φαίη ανακαλύπτει ότι ο Ορέστης κρύβεται στο σπίτι της Ζωής, ενώ η Ελπίδα βρίσκεται στο νοσοκομείο…

Προβολή: ΕΔΩ

Επεισόδιο 24:

Η Ελπίδα βρίσκεται  σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο και ζητά να μάθει  λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της . Η Μύρια μαθαίνει ότι ο Ορέστης ζει, ενώ ο Λευτέρης της ζητά να τον βοηθήσει να κάνει την αποκάλυψη στην υπόλοιπη οικογένεια. Η Φαίη υποβάλλει στο Υπουργείο την παραίτησή της, τη στιγμή που ο Αντρέας ξανασκέφτεται την προσφορά  του Λευτέρη για την αγορά του ξενοδοχείου.

Η Ελένη φτάνει στην Κύπρο με την κόρη της, παράλληλα με τον Γεράσιμο και την Ιόλη, που επιστρέφουν από Κωνσταντινούπολη. Ο Αλέξης συναντά τον Αντρέα και του λέει πως αποφάσισε να ζητήσει να ξανανοίξει ο φάκελος της δολοφονίας του πατέρα του Παύλου. Η Ελπίδα δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη Μύρια, που θα ανατρέψει τα πάντα… Ενώ ο Ορέστης πάει στην έπαυλη με σκοπό να συναντηθεί με την υπόλοιπη οικογένεια του…

Προβολή: ΕΔΩ

 

Επεισόδια 25+26: 

Ο Αλέξης γοητεύεται από την Ιόλη μέχρι που μαθαίνει πως ήταν κι αυτή μέρος του σχεδίου του Διάκου. Ο Μιχάλης αποφασίζει τελικά  να δημοσιεύσει στη εφημερίδα ένα άρθρο για την Κατερίνα Σταυριανού και την εμπλοκή της στον χωρισμό του Γιώργου με την Ελένη.

Η Αντιγόνη προσπαθεί με κάθε τρόπο  να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του γιου της ,τη στιγμή που η Φαίη απαιτεί από τον Αντρέα να της πει όλη την αλήθεια για το θάνατο του άντρα της. Ο Παύλος προσπαθεί να πείσει την Ελπίδα  να φύγουν μαζί μακριά απ´ όλους και βρίσκονται αντιμέτωποι με τον  Ορέστη…

Προβολή Επ. 25: ΕΔΩ

Προβολή Επ. 26: ΕΔΩ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα links είναι για το Sigma Κύπρου. 

Επεισόδιο 27:

 Ο Ορέστης αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι περίεργο έχει συμβεί με την Ελπίδα και τον Παύλο . Ο Λευτέρης συναντιέται με την Κατερίνα και  αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια για τη σχέση τους . Ο Πάρης αρνείται να δεχτεί το ειδύλλιο Αλέξη –Ιόλης και είναι έτοιμος να αναλάβει δράση για να απομακρύνει την Ιόλη. Ο Αντρέας απειλεί το Λευτέρη πως θα βγάλει το παρελθόν στην επιφάνεια ,τη στιγμή που η Φαίη προσπαθεί με κάθε τρόπο να μάθει την εμπλοκή του Αντρέα στη δολοφονία του άντρα της.

Η Ελπίδα  αποφασίζει να βάλει στην άκρη τον έpωτα της για τον Παύλο και είναι έτοιμη να φτάσει στα άκρα προκειμένου να καταστρέψει το Λευτέρη Διάκο .Ο Παύλος συναντά τον Ορέστη και ετοιμάζεται να τα τινάξει όλα στον αέρα…

Προβολή: ΕΔΩ


Επεισόδιο 28:

Ο Παύλος βρίσκεται ένα βήμα μακριά πριν αποκαλύψει στον Ορέστη όλη την αλήθεια για τη σχέση του με την Ελπίδα ,ενώ η Φαίη θα κάνει ότι περνά από το χέρι της για να τον σταματήσει . Ο Λευτέρης αποκαλύπτει στην Κατερίνα ότι ο Ορέστης είναι ζωντανός. Αλέξης και Πάρης έρχονται στα χέρια και η Ιόλη ζητά εξηγήσεις . Η Φαίη τα βάζει με την Ελπίδα και την απειλεί πως θα την καταστρέψει αν δεν σταματήσει τις συναναστροφές με τον Παύλο .

Η Ζωή προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει την Ελένη να αποκαλύψει την αλήθεια για την εξαφάνιση της στο Γιώργο ,ενώ η Κατερίνα αποκαλύπτει στον Αντρέα ότι υπάρχει άλλος άντρας στη ζωή της…Η Φαίη μαθαίνει από τον Παύλο ότι η Ελπίδα ήταν μαζί του στη Ρώμη ,τη στιγμή που η Ελπίδα μαθαίνει ότι ο Ορέστης και η Ζωή είναι και πάλι μαζί…

Προβολή: ΕΔΩ

Επεισόδιο 29:

Ο Μιχάλης προσπαθεί να πείσει τον Πάρη να  απομακρυνθεί από τον Αλέξη ,τη στιγμή που η Έρικα καταφέρνει να πείσει την Φαίη ότι πρέπει να φέρει την Ελπίδα στα νερά της, για να μη χάσει το γιό της για πάντα.  Το κλίμα μεταξύ του Αντρέα και της Κατερίνας είναι πολύ ψυχρό, κι ενώ ο πρώτος σκέφτεται να οργανώσει ένα ταξίδι αναψυχής για τους δύο, στο εξωτερικό, ένα μήνυμα που φτάνει στο κινητό του, αλλάζει τα σχέδια. Ο Ορέστης είναι πολύ εpωτευμένος με τη Ζωή και ψάχνει τρόπο να χωρίσει με την Ελπίδα, ενώ η Ζωή προσπαθεί να πείσει την Ελένη να επιμείνει με το Γιώργο και να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

Η Αντιγόνη αποφασίζει να συγχωρέσει τον Λευτέρη, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει το παρελθόν που της κρύβει και ο Γεράσιμος συναντά την Ιόλη για να της πει να μείνει μακριά από τον Αλέξη . Η Ελπίδα αποφασίζει να συναντήσει τον Παύλο για τελευταία φορά, αλλά μια έκπληξη θα τους χαλάσει τα σχέδια…

Προβολή: ΕΔΩ

 

Επεισόδιο 30: 

Ο Ορέστης προσπαθώντας να καταλάβει τι συμβαίνει ανάμεσα στον Παύλο και την Ελπίδα, φεύγει από το σπίτι, προκαλώντας αναστάτωση στην υπόλοιπη οικογένεια. Η Ελένη συναντά τη μητέρα της και έρχεται αντιμέτωπη με αλήθειες από το παρελθόν… Ο Λευτέρης ανακοινώνει ότι αποφάσισε να δώσει συνέντευξη τύπου και να αποκαλύψει σε όλους  το σχέδιο του για τον δήθεν θάνατο του Ορέστη.

Η Κατερίνα συναντά την Ελένη με σκοπό να τη διώξει από την Κύπρο… Η Φαίη σε μια προσπάθεια να πλησιάσει και πάλι τον Παύλο, μαθαίνει ότι ο γιός της γνωρίζει για το σχέδιο εκδίκησης της Ελπίδας …ενώ ο Ορέστης βρίσκει το μονόπετρο που ο Παύλος έκανε πρόταση γάμου στην Ελπίδα…

Προβολή: ΕΔΩ

Επεισόδιο 31:

 Η Ζωή υπόσχεται στη Ελένη να τη βοηθήσει να βάλει σε τάξη τη ζωή της και τη σχέση της με το Γιώργο, αρκεί να της αποκαλύψει το μυστικό που την έκανε να απομακρυνθεί από την Κύπρο. Ο Παύλος λέει στο Γιώργο όλη την ιστορία της γνωριμίας του με την Ελπίδα, τη στιγμή που εκείνη, πιέζει τον Ορέστη να της πει το λόγο που δεν τη θέλει μαζί του στο εξοχικό. Η Φαίη αποφασίζει να πάει στην Αντιγόνη, και με τρόπο να την πείσει να επισπεύσει το γάμο του Ορέστη με την Ελπίδα.

Την ίδια στιγμή η Αντιγόνη αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά μεταξύ του Λευτέρη και της Φαίης. Ο Πάρης βλέποντας για μια ακόμη φορά, την Ιόλη να μπαίνει στο λόφτ του Αλέξη, απογοητεύεται και παίρνει την απόφαση να φύγει από την Κύπρο. Ο Αντρέας με την Κατερίνα αποφασίζουν να κάνουν μια νέα αρχή στη σχέση τους, αλλά ένα τηλεφώνημα θα τους στείλει πάλι πίσω στην αμφιβολία…

Προβολή: ΕΔΩ

Επεισόδιο 32+33:

 Μετά την απρόσμενη τους συνάντηση στο εξοχικό ο Αλέξης τα βάζει με τον Ορέστη και τον επικρίνει. Ορέστης περνάει στην αντεπίθεση και του λέει να πάψει να ασχολείται με το τι κάνει και να κοιτάξει την δική του ζωή αλλά και τις δικές του επιλογές αφήνοντας αιχμές για τη σχέση του με τον Πάρη. Η Ελπίδα ανακοινώνει στην Φαίη πως θέλει να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε και να θέσει ξανά σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησης της. Η ίδια δέχεται να την βοηθήσει υπό έναν όρο.

Η Ζωή βρίσκει σύμμαχο αλλά και μια καινούργια φίλη στο πρόσωπο της Ιόλης. Ο Αντρέας μαθαίνει ότι ο Ορέστης είναι ζωντανός και πως ο Λευτέρης φρόντισε να τον αποκηρύξουν πεθαμένο για να μπορέσει να τον φυγαδεύσει στο εξωτερικό και αποφασίζει να τα αποκαλύψει όλα στο κόμμα για να τον τιμωρήσει…

Προβολή Επ. 32: ΕΔΩ

Προβολή Επ. 33: ΕΔΩ


Επεισόδιο 34:

Η Κατερίνα φεύγει για την Αθήνα μόνη της καθώς ο Αντρέας μένει στην Κύπρο. Δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα προχωρήσει με την καταγγελία εναντίον του Λευτέρη. Η Ιόλη ρωτάει τον Αλέξη να της πει τον πραγματικό λόγο που φέρθηκε άσχημα στο εξοχικό και δεν θέλησε να μείνει μαζί τους. Η Ζωή φοβάται πως ο Αλέξης είναι θυμωμένος μαζί της και πως κατακρίνει την σχέση τους. Ο Ορέστης προσπαθεί να την καθησυχάσει και την διαβεβαιώνει πως θα μιλήσει άμεσα στην Ελπίδα και θα της ζητήσει να χωρίσουν οριστικά.

Η Αντιγόνη ενημερώνεται από το υπουργείο πως η Φαίη έχει παραιτηθεί και δεν εργάζεται εκεί πλέον. Είναι σίγουρη πως ο Λευτέρης κρύβεται πίσω από αυτό. Ο Παύλος, πληγωμένος και απογοητευμένος από την σχέση του με την Ελπίδα θα υποκύψει στο φλερτ της Αναστασίας…

Προβολή: ΕΔΩ

 

Επεισόδιο 35: 

Ο Γιώργος με τον Αλέξη συζητούν για να αποφασίσουν ποιο σχέδιο θα ακολουθήσουν για να ξεμπροστιάσουν τους πατεράδες τους, τη στιγμή που ο Λευτέρης αποκαλύπτει στον Αντρέα τον ηθικό αυτουργό του ατυχήματος του γιού του. Η Ελένη συναντά τον πατέρα της και αποφασίζει να του αποκαλύψει το λόγο που την ανάγκασε να φύγει από την Κύπρο πριν από τέσσερα. Η Έρικα ψάχνει απεγνωσμένα τη Φαίη και ανησυχεί πως κάτι κακό της έχει συμβεί.

Η Αντιγόνη εκφράζει  στη Μύρια τις αμφιβολίες της, σχετικά με τους λόγους παραίτησης της Φαίη από το υπουργείο, ενώ  την ίδια στιγμή ο Αντρέας έχει πια βάσιμες υποψίες ότι κάτι κακό  έχει συμβεί στη Φαίη. Βλέποντας την μεγάλη ανησυχία της Αλίκης, σχετικά με την εξαφάνιση της Φαίης, κι έπειτα από πολύ πίεση, εκείνη του αποκαλύπτει ότι είναι ξαδέρφη της. Η Ελπίδα δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Ορέστη, που την καλεί να πάει στο εξοχικό. Χωρις να μπορεί όμως, να προβλέψει τί την περιμένει…

Προβολή: ΕΔΩ

Επεισόδιο 36:

 Ο Ορέστης ζητά από την Ελπίδα να χωρίσουν και εκείνη ξεσπά, δημιουργώντας του βαριές ενοχές. Η Ζωή προσπαθεί με σοβαρά επιχειρήματα, να πείσει την Ελένη να έρθει σε επαφή με το Γιώργο και να του πει όλη την αλήθεια.  Η απουσία της Αντιγόνης από το σπίτι, προκαλεί στη Μύρια αναστάτωση, την ίδια στιγμή μετά από συνεννόηση με την Ελπίδα, η Μύρια  πηγαίνει στο εξοχικό και βρίσκει τη Ζωή μαζί με τον Ορέστη. Η Αλίκη, πολύ στεναχωρημένη, ανακοινώνει στον Αντρέα ότι παραιτείται, κι εκείνος την πιέζει να του πει το λόγο που η Φαίη την είχε βάλει να τον παρακολουθεί.

Ο Αλέξης συναντά την Ιόλη και προσπαθεί να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του στο εξοχικό, αλλά εκείνη είναι πολύ ψυχρή μαζί του. Την ίδια στιγμή, ο Αντρέας και ο Λευτέρης, παραλαμβάνουν από ένα φάκελο ο καθένας, που το υλικό ταράζει και τους δύο. Εντωμεταξύ, μετά από πολλές άκαρπες προσπάθειες να εντοπίσουν τη Φαίη, η Έρικα με τον Παύλο πηγαίνουν στην αστυνομία και δηλώνουν την εξαφάνισή της. Βγαίνοντας όμως από το τμήμα, η Έρικα λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που ανατρέπει τα πάντα…

Προβολή: ΕΔΩ

Επεισόδιο 37: 

Η Μύρια είναι θυμωμένη και απογοητευμένη με την συμπεριφορά του Ορέστη. Του λέει πως δεν θα εγκρίνει ποτέ την σχέση του με την Ζωή και πως θα έπρεπε να σεβαστεί αυτό που είχαν με την Ελπίδα, ενώ του φέρνει και το δακτυλίδι που της είχε πάρει ο ίδιος με σκοπό να της κάνει πρόταση γάμου. Ο Ορέστης έχει στην κατοχή του πια δυο δακτυλίδια… Δύο μονόπετρα… Και ψάχνει απαντήσεις.

Η Ζωή πληγωμένη αποφασίζει να αφήσει τον Ορέστη μόνο του. Η Ελπίδα ζητάει την βοήθεια του Αλέξη για να επανασυνδεθεί με τον Ορέστη, ενώ ο ίδιος προσπαθεί να προσεγγίσει ξανά την Ιόλη. Η αστυνομία μετά τις έρευνες για την εξαφάνιση της Φαίης θα καλέσει τον Παύλο και την Έρικα για την αναγνώριση του πτώματος…

Προβολή: ΕΔΩ

Επεισόδιο 38:

Ο Αλέξης μαθαίνει ότι ο πατέρας του έχει παρέμβει για να τον απομακρύνει από την Ιόλη και εξοργίζεται. Η Έρικα συναντά τον Αντρέα για να αποσπάσει πληροφορίες σχετικά με την εξαφάνιση της Φαίης, κι εκείνος την προτρέπει να ρωτήσει το Διάκο. Την ίδια στιγμή ο Παύλος πηγαίνει στο Λευτέρη, αλλά εκείνος αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη με την εξαφάνιση  της μητέρας του και προσπαθεί να τον καθησυχάσει, λέγοντάς του ότι παραιτήθηκε από το Υπουργείο και μάλλον, θέλει χρόνο για να ηρεμίσει.

Η Ελπίδα, με τη βοήθεια της Μύριας, προσπαθεί να δικαιολογήσει στον Ορέστη την ύπαρξη του δεύτερου μονόπτερου, τη στιγμή που η Ζωή προτρέπει την Ελένη να πει όλη την αλήθεια στο Γιώργο για το παιδί. Η Κατερίνα με όλο τον κίνδυνο, βάζει στη ζωή της τη Σεμέλη, ενώ το παιδί αρχίζει να αναπτύσσει πολύ καλή σχέση με τον Αντρέα. Μια αναπάντεχη εξέλιξη όμως θα έρθει και θα ανατρέψει τα πάντα στη ζωή τους…

Δεν ανέβηκε βίντεο για το επεισόδιο…

Επεισόδιο 39:

Ο Γιώργος χωρίς να αφήσει την Ελένη να του εξηγήσει, της ανακοινώνει  ότι θα διεκδικήσει το παιδί του δικαστικά. Η Ελπίδα πιστεύει πως η Φαίη δεν της είπε τους πραγματικούς λόγους που την έβαλε να εκδικηθεί το Λευτέρη και  προσπαθεί να μάθει όλη την αλήθεια .  Ο Ορέστης πηγαίνει στη Ζωή, της ζητά συγνώμη και της λέει ότι θέλει να είναι μαζί της. Η Κατερίνα ανησυχεί που δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον άντρα της, τη στιγμή που φτάνει στο σπίτι ένα πολύ περίεργο «δώρο».

Ο Παύλος είναι πια σίγουρος ότι κάτι κακό έχει συμβεί στη μητέρα του. Ο Λευτέρης γυρνά στο γραφείο του έξαλλος, για να ετοιμάσει τη δήλωσή του, στη δημοσιογραφική διάσκεψη, σχετικά με το θάνατο του γιού του. Καλεί τον Γεράσιμο, του αποκαλύπτει ότι η είδηση έχει φτάσει στα αυτιά του προέδρου, εξαιτίας του Αντρέα, ξέροντας ότι μετά από αυτό, θα πρέπει να υποβάλλει την παραίτησή του.  Η συνέντευξη τύπου ξεκινά με μια αναπάντεχη επιστροφή…

Προβολή: ΕΔΩ

Επεισόδιο 40:

Ο Γιώργος απαιτεί  από την Ελένη να του αποκαλύψει τους πραγματικούς λόγους που έφυγε από κοντά του και γιατί του απέκρυψε πως η Μαριάννα είναι κόρη του και επιμένει να θέλει να διεκδικήσει την κηδεμονία της κόρης του.  Η Κατερίνα είναι αναστατωμένη καθώς ακόμα δεν έχει κάποιο νέο από τον Αντρέα και προσπαθεί να μάθει ποιος μπορεί να έστειλε το συλλυπητήριο στεφάνι κηδείας και πριν προλάβει να βγάλει συμπεράσματα, ένα τηλεφώνημα από το γραφείο κηδειών θα την αναστατώσει ακόμη περισσότερο.

Η Φαίη αντιμετωπίζει στα ίσα τον Λευτέρη που αδυνατεί να πιστέψει πως είναι ακόμα ζωντανή. Ο Παύλος μαθαίνει πως ο Ορέστης είναι μαζί με την Ζωή και αποφασίζει και του αποκαλύπτει ότι είναι εpωτευμένος με την Ελπίδα…

Προβολή: ΕΔΩ

Επεισόδιο 41:

Ένα μήνα αργότερα, η Ελπίδα και ο Ορέστης ετοιμάζονται για τον γάμο τους. Ο Παύλος προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Ελπίδα για να την σταματήσει και η Ζωή περιμένει καρτερικά να καταλάβει το σχέδιο του Ορέστη. Ο Γιώργος που μένει πια με την Ελένη και την κόρη του, ορκίζεται ότι θα κάνει τα πάντα να ανακαλύψει το δολοφόνο του πατέρα του. Η Μύρια προσπαθεί να πείσει την Αντιγόνη να σταματήσει να κοροϊδεύει την οικογένειά της και να τους αποκαλύψει επιτέλους ότι ξανά βρήκε την όρασή της.

Ο Αλέξης προτείνει στην Ιόλη να σκεφτεί το ενδεχόμενο να συγκατοικήσουν, αλλά ένα μήνυμα από τον Πάρη θα ανατρέψει τα πάντα. Η Κατερίνα μετανιωμένη για όλα, συναντά το Λευτέρη και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της…

Προβολή: ΕΔΩ

Επεισόδιο 42:

Ο Ορέστης πηγαίνει στον Παύλο και του ζητάει να γίνει κουμπάρος του κι αυτός έξαλλος του λέει να φύγει. Η Μύρια σε παραλήρημα λέει στον Θανάση ,στον άντρα που της κατέστρεψε τη ζωή ,ότι δε θέλει να τον ξανά δει στα μάτια της και παρακαλεί το Λευτέρη να τον διώξει. Η Ιόλη βλέπει ένα βίντεο που έστειλε ο Πάρης στον Αλέξη και πανικοβάλλεται ,φεύγει από το λόφτ σαν κυνηγημένη. Μετά από τις προτροπές της Αφροδίτης, η Ελπίδα αποφασίζει να συναντήσει τον Παύλο.

Ο Γιώργος καλεί στο σπίτι του τον Αλέξη και του ζητάει να πούνε στον πατέρα του ότι γνωρίζουν τα πάντα, προκειμένου να τον κάνουν να παραδεχτεί ότι εκείνος σκότωσε τον Αντρέα. Η Ζωή προτρέπει την Ελένη να πάει στο πάρτι της Ελπίδας, λέγοντας της ότι αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω της και να φύγει για την Αγγλία. Ο Παύλος προσπαθώντας να πείσει την Ελπίδα να ακυρώσει το γάμο, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του…

Προβολή: ΕΔΩ

Επεισόδιο 43:

Ο Λευτέρης προσπαθεί να πείσει το Γιώργο και τον Αλέξη ότι δεν έκανε αυτός τους φόνους και φεύγει έξαλλος να γυρίσει στην έπαυλη. Εκεί συναντά την Αντιγόνη, που του λέει να μαζέψει τα πράγματα του και να φύγει από το σπίτι. Η Ελένη πείθει τη Ζωή να πάνε να βρουν την Ελπίδα και να της μιλήσουν, αλλά τελικά, η Ζωή διστάζει και το μετανιώνει. Ο Παύλος κρατά κλεισμένη την Ελπίδα, η οποία τον παρακαλά να την αφήσει να φύγει για να πάει στο γάμο και εκείνος της υπόσχεται να το κάνει υπό τον όρο να του αποκαλύψει την ταυτότητα της γυναίκας που κρύβεται πίσω από τα σχέδιά της για εκδίκηση.

Η Φαίη αφού λέει τα πάντα στο γιό της, ετοιμάζεται να το σκάσει από την Κύπρο, αλλά πριν προλάβει να το κάνει την προλαβαίνει ο Λευτέρης. Η Ελπίδα, μετά τις αποκαλύψεις της Φαίης, φεύγει σε υστερία, απειλώντας πως θα τους κάνει όλους να πληρώσουν . Η Ιόλη αποφασίζει να γυρίσει στο λόφτ και τρομερά θυμωμένη λέει στον Αλέξη ότι γνωρίζει το μεγάλο του μυστικό. Ο Γιώργος ψάχνει στα πράγματα του πατέρα του και  μαθαίνει όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του Κώστα, τη στιγμή που ο Παύλος βρίσκει τον Ορέστη και του αποκαλύπτει τα πάντα…

Προβολή: ΕΔΩ

Επεισόδιο 44:

Ο Ορέστης μαθαίνει τα πάντα για τον πατέρα του και σοκάρετε. Η Ιόλη αποκαλύπτει στον Αλέξη ότι είδε το βίντεο που έστειλε ο Πάρης και του ζητά να χωρίσουν οριστικά. Η Μύρια συναντά το Θανάση και της φανερώνει τη σχέση της Κατερίνας και του Λευτέρη, τη στιγμή που ο Γιώργος πηγαίνει στην έπαυλη και διαβάζει σε όλους το γράμμα του Αντρέα. Η Φαίη ετοιμάζεται να φύγει για πάντα από την Κύπρο, αλλά ο Λευτέρης την προλαβαίνει και την απειλεί ότι θα την σκοτώσει. Δεν προλαβαίνει όμως, γιατί εκείνη την ώρα καταφτάνουν περιπολικά της αστυνομίας.

Ο Λευτέρης το βάζει στα πόδια και αρχίζει η καταδίωξη της σύλληψής του… Η Ελένη μιλάει στον Παύλο για το κρυφό σχέδιο του Ορέστη και  τον προτρέπει να κάνει ότι μπορεί για να σταματήσει το γάμο του με την Ελπίδα, τη  στιγμή που η Ελπίδα είναι αποφασισμένη να παντρευτεί τον Ορέστη…

Προβολή: ΕΔΩ

Επεισόδιο 45:

H μέρα του γάμου για τον Ορέστη και την Ελπίδα έχει φτάσει. O Παύλος βρίσκεται κλειδωμένος στο δωμάτιο του, χωρίς να μπορεί να θυμηθεί το πώς και γιατί. Πρέπει να βρει ένα τρόπο να ακυρώσει τον γάμο. H Ζωή παλεύει με τον εαυτό της να δεχτεί την νέα συνθήκη που την έβαλε ο Ορέστης. Θα πάει στο γάμο η θα υπακούσει; Tο μυστήριο ξεκινά και ο Παύλος βρίσκεται στο δρόμο για την εκκλησία με ένα κλεμμένο αυτοκίνητο. O γάμος τελειώνει και η Zωή εμφανίζεται να τους ανακοινώσει ένα δυσάρεστο νέο…

Προβολή: ΕΔΩ

πηγή

ΤΕΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *