Survivor SpοiΙer 14/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Survivor SpοiΙer 14/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Survivor SpοiΙer 14/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

 

Survivor Spoiler: Μπλε ή Κόκκινοι; Team Κοψιδάς ή team Καφετζής; Δείτε ποια ομάδα κερδίζει στο αποψινό επεισόδιο

Σήμερα είναι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όμως στον Άγιο Δομίνικο δεν θα δούμε… έρωτες, αλλά μάχες και πολλές εντάσεις. Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, η νικήτρια ομάδα θα απολαύσει το έπαθλο του φαγητού. Θα καταφέρουν όμως οι «μπλε» να έρθουν στα.. ίσα τους ή η κόκκινη ομάδα θα κερδίσει ξανά;

Η αλήθεια είναι πως οι πρώην διάσημοι έχουν πάρει τα πάνω τους. Μπορεί να έχουν χάσει τα δύο τελευταία αγωνίσματα με έπαθλο την επικοινωνία, όμως έχουν πάρει τον αέρα της μπλε ομάδας.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς – Ανατροπή: Η Ευγενία στο πλευρό της Αλεξάνδρας

Από την άλλη, στο team του James Καφετζή τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Η… απόδραση του Αλέξη Παππά και του Κρις Σταμούλη και η απώλεια 20% των προμηθειών της εβδομάδας για τους «μπλε», θα προκαλέσει μεγάλες εντάσεις, με τον Παππά να αντιμετωπίζει ακόμα και τον κίνδυνο της αποβολής, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε πολύ σύντομα τον Ατζούν Ιλιτζαλί να κάνει την εμφάνισή του και να στέλνει το δικό του ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ξεσπά επικίνδυνη κόντρα ανάμεσα στ…


Σήμερα όμως είναι μία διαφορετική ημέρα και μπορεί στο στρατόπεδο της μπλε ομάδας οι σχέσεις κάποιων παικτών να βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί, όμως οι πληροφορίες μας από τον Άγιο Δομίνικο λένε πως στο αγώνισμα θα είναι «ένα» και αυτό σημαίνει πως απόψε θα κερδίσουν!

Μετά το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν την Τετάρτη, θα κερδίσουν και το σημερινό αγώνισμα και θα απολαύσουν το φαγητό, σε μία αμφίρροπη μάχη με την κόκκινη ομάδα. Επίσης, σας προειδεάζουμε πως πηγαίνουν δυνατά και στα αγωνίσματα ασυλίας.

 

Survivor SpοiΙer 14/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

true.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *