Survivor spoiler: Γι’ αυτό δεν μπήκαν φέτος παίκτες από παλαιότερα Survivor!

Survivor spoiler: Γι’ αυτό δεν μπήκαν φέτος παίκτες από παλαιότερα Survivor!

Survivor spoiler: Γι’ αυτό δεν μπήκαν φέτος παίκτες από παλαιότερα Survivor!

 

Πολλοί περίμεναν φέτος να δουν αρκετούς παίκτες από προηγούμενα Survivor αλλά τελικά αυτό δεν συνέβη. Ο λόγος; Το Athensmagazine σας έχει το ρεπορτάζ.

Στο τελευταίο Survivor νικήτρια ήταν η Κατερίνα Δαλάκα που είχαμε δει και στο Survivor 2 και πολλοί περίμεναν φέτος κάτι ανάλογο. Έναν Ηλία Γκότση, έναν Νικόλα Αγόρου, μια Ειρήνη Κολιδά ρε αδελφέ αλλά τελικά δεν είδαμε κανέναν πρώην στο Survivor.

Αυτό δεν σημαίνει πάντως πως η παραγωγή πήρε αρνητικές απαντήσεις. Κάθε άλλο! Αρκετοί πρώην παίκτες του Survivor και κυρίως λόγω της ανεργίας που έχει σκορπίσει ο κορωνοϊός ήταν θετικοί στο ενδεχόμενο να μπουν στο ριάλιτι για δεύτερη φορά. Γιατί αυτό δεν συνέβη;

Γι’ αυτό δεν μπήκαν φέτος παίκτες από παλαιότερα Survivor

Survivor spoiler: Για αυτό το λόγο ΣΚΑΪ και Ατζούν δεν ήθελαν τους παλιούς παίκτες

Ο λόγος είναι πως ο Ατζούν ετοιμάζει για του χρόνου το Survivor All Star. Εκεί λοιπόν θα δούμε αγαπημένους παίκτες του παρελθόντος να επιστρέφουν, εκτός από κάποιους που έχουν ήδη κοπεί, όπως σας είχαμε αναφέρει σε παλαιότερό μας άρθρο.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος σκοτώνει την Yβόννη;

Μέχρι και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει δηλώσει θετικός στο ενδεχόμενο αυτό. Ο λόγος λοιπόν που δεν είδαμε φέτος πρώην θρύλους του Survivor είναι διότι ο Τούρκος παραγωγός τους ετοιμάζει για του χρόνου. Ποιος άλλωστε που έχει πάει στο παρελθόν, θα πήγαινε φέτος αλλά και του χρόνου, δηλαδή τρεις φορές; Ίσως η Κατερίνα Δαλάκα, αφού είναι φαβορί για το Survivor All Star.

 

Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι 3 τελευταίοι νέοι παίκτες που θα μπουν στο Survivor 4!

Survivor spoiler: Το Survivor βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού, με το trailer να δείχνει κορύφωση ορισμένων ακραίων καταστάσεων, με τρεις ακόμη παίκτες να αναμένεται να μπουν και να κλείσουν τον κύκλο των αφίξεων.

Για τον Άγιο Δομίνικο αναμένεται να «πετάξουν», λοιπόν, τρεις ακόμη παίκτες, που έχουν ξαναπεράσει από τις οθόνες μας το προηγούμενο διάστημα μέσω άλλων διαγωνισμών ή διαφορετικών αγωνιστικών χώρων.

τρεις ακόμη παίκτες να αναμένεται να μπουν

Survivor spoiler: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα στο παιχνίδι

Τις προσεχείς ημέρες, συγκεκριμένα, αναμένεται να δούμε τρία πρόσωπα:

  • Την 26χρονη Νικολέτα Μαυρίδη, καθηγήτρια πιλάτες και χορεύτρια. Είχε συμμετάσχει και στο Dancing With The Stars.
  • Την 29χρονη Χριστίνα Κεφαλά, αθλήτρια, influencer. Είχε λάβει μέρος στο My Style Rocks.
  • Τον 31χρονο επιχειρηματία και ποδοσφαιριστή Σάκη Κατσούλη. Ο τελευταίος είναι τερματοφύλακας, έχει περάσει από αρκετές ομάδες διαφορετικών κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ συγκεντρώνει τα “φώτα” και λόγω της σχέσης που διατηρούσε με την Μαριαλένα (παίκτρια της μπλε ομάδας).
Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών Spoiler: Άγης και Μάρκος πιάνονται στα χέρια

Παράλληλα, όμως, αυτοί δεν θα είναι οι μοναδικοί νέοι παίκτες που θα δούμε στο παιχνίδι. Ο Παύλος Γαλακτερός, ηχολήπτης και γιος του Νάσου Γαλακτερού μπαίνει στο παιχνίδι και συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να εμφανιστεί σύντομα στις οθόνες μας. Η συμμετοχή του στο ριάλιτι ήταν γνωστή από καιρό.

Επίσης, στο παιχνίδι αναμένεται και ένας ακόμη παίκτης, ο Γιώργος Ταβλαδάκης, τον οποίο ενδέχεται να δούμε άμεσα στον Άγιο Δομίνικο.

 

Survivor spoiler: Γι’ αυτό δεν μπήκαν φέτος παίκτες από παλαιότερα Survivor!

athensmagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *