Σπουδαίες εξελίξεις: Αποκαλύφθηκε το φάρμακο που «σκοτώνει» τον κορωνοϊό

Σπουδαίες εξελίξεις: Αποκαλύφθηκε το φάρμακο που «σκοτώνει» τον κορωνοϊόΣπουδαίες εξελίξεις: Αποκαλύφθηκε το φάρμακο που «σκοτώνει» τον κορωνοϊό

Η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου είχε αρκετές ειδήσεις να προσφέρει, καθώς ο πρωθυπουργός του Ισραήλ έβγαλε από την τσέπη του ένα φάρμακο, το οποίο έχει φοβερά αποτελέσματα έναντι του κορωνοϊού, παραγόμενο στην χώρα του, ενώ σύντομα θα υπάρξουν κλινικές δοκιμές στην χώρα μας. Αφού δεν του βγήκε η απάτη του εμβολίου, στρέφεται σε άλλες “λύσεις”.

Διαβάστε Επίσης  Αργολίδα: Έρευνα για τρίτο πρόσωπο στη δολοφονία της Κοιλάδας

Το εν λόγω φάρμακο είναι εισπνεόμενο και ήδη έχει δοκιμαστεί σε ασθενείς του Ισραήλ.

Αναφερόμενος στο συγκεκριμένο σκεύασμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως είναι «πολύ χαρούμενος που συζητήσαμε αυτό το νέο φάρμακο», σημειώνοντας πως «η Ελλάδα θα συμμετάσχει στις κλινικές δοκιμές».

Ο κ. Νετανιάχου ανακοίνωσε, μάλιστα, ότι ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε τα κορυφαία ελληνικά νοσοκομεία να συμμετάσχουν στις κλινικές δοκιμές. «Θα είναι ένα παράδειγμα συνεργασίας μας που επεκτείνεται διαρκώς σε νέους τομείς» σημείωσε σχετικά.

Διαβάστε Επίσης  Σαν σήμερα 12 Φεβρουαρίου: Οι εορτές και τα γεγονότα

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τον κ. Νετανιάχου για τον γρήγορο ρυθμό που εμβολιάζει τους πολίτες του Ισραήλ.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που οι υπουργοί Τουρισμού μας υπογράφουν συμφωνία συνεργασίας στον τουρισμό. Θέλω να υποδεχθώ όσο το δυνατόν συντομότερα Ισραηλινούς τουρίστες στην Ελλάδα», δήλωσε σε κοινές του δηλώσεις μετά τη συνάντηση του με τον Ισραηλινό ομόλογο του, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο Έλληνας πρωθυπουργός.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *