Η φυτική ουσία που μπορεί να καταστρέψει το 90% των κυττάρων του καρκίνου του πνεύμονα!

Η φυτική ουσία που μπορεί να καταστρέψει το 90% των κυττάρων του καρκίνου του πνεύμονα!

Ο καρκίνος του πνεύμονα είναι ο πιο συχνός καρκίνος στον κόσμο, με συχνότητα στους άνδρες και δεύτερος μετά από τον καρκίνο του μαστού στις γυναίκες.

Σε μια παλιά έρευνα, είχαμε διαβάσει πως το σέλινο και ο μαϊντανός, περιέχουν απιγενίνη, ένα φυσικό φλαβονοειδές, που αποτελεί πολύτιμο όπλο κατά της λευχαιμίας.

Μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο PubMed αποκάλυψε ότι η απιγενίνη, η ουσία που βρίσκεται στο μαϊντανό, μπορεί να καταστρέψει το 86% των κυττάρων καρκίνου του πνεύμονα.

Διαβάστε Επίσης  H τέχνη της μακροζωίας – Συνταγές με αλόη

Τί είναι η θαυματουργή απιγενίνη;

Αντικαρκινική δράση φαίνεται να έχει η φλαβονοειδής ουσία απιγενίνη η οποία εντοπίζεται σε διάφορα φρούτα και.
Η απιγενίνη ένα φλαβονοειδές συστατικό που αφθονεί στον μαϊντανό, στο σέλινο, στο χαμομήλι, στα πορτοκάλια, στα κρεμμύδια, αλλά και σε πολλά φρούτα και λαχανικά.

Διαπιστώθηκε ότι έχει την ιδιότητα να επανεκπαιδεύει τα καρκινικά κύτταρα τα οποία συμπεριφέρονται ως φυσιολογικά, ακολουθώντας τη διαδικασία της κυτταρικής απόπτωσης – δηλαδή του προγραμματισμένου κυτταρικού θανάτου.

Διαβάστε Επίσης  Τα ψάρια ασπίδα προστασίας έναντι της πολλαπλής σκλήρυνσης

Παλιότερες έρευνες αναφέρουν, πως η απιγενίνη, δρά προστατευτικά και ενάντια σε άλλες ασθένειες και μορφές καρκίνου, όπως ο καρκίνος των ωοθηκών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *