Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Κωνσταντής ζητά από τη Δρόσω γάμο και παιδί

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Κωνσταντής ζητά από τη Δρόσω γάμο και παιδί

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Κωνσταντής ζητά από τη Δρόσω γάμο και παιδί

Ο Δούκας θα ζητήσει από τη Μυρσίνη να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου τους και ο Βόσκαρης θα γίνει περισσότερο σκληρός με τις γυναίκες.. στις «Άγριες Μέλισσες»

Ανατροπές και εκπλήξεις έρχονται να φέρουν τα «πάνω κάτω» στις ζωές των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες» με τη Δρόσω να καταδίδει στην αστυνομία τον καταζητούμενο Τάκη, αφού εκείνος έχει αποκαλύψει στους Σεβαστούς ότι εκείνη και όχι η Ασημίνα είναι η μητέρα του μικρού Σέργιου. Η Ασημίνα το έχει σκάσει με τον παιδί γιατί δεν αντέχει να το χάσει λόγω της Δρόσως και ο Μπάμπης συλλαμβάνεται για την εξαφάνιση.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο στην εκπομπή «Ευτυχείτε», μεγάλες φουρτούνες έρχονται στο σπίτι των Σεβαστών, αφού ο Δούκας θα ζητήσει από τη Μυρσίνη να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου τους. Εκείνη, όχι και τόσο πρόθυμη να εγκαταλείψει τα προνόμιά της, θα αποκαλύψει σε όλο το σπίτι το τι συμβαίνει ανάμεσά τους, προκαλώντας νέες φουρτούνες στην οικογένεια.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: «O Δούκας θα προσπαθήσει να κάνει κακό στην Ελένη»

Το Διαφάνι μαθαίνει την παράνομη σχέση του Κωνσταντή και της Δρόσως

Παράλληλα, ο Τάκης φεύγει από το Διαφάνι, αλλά προηγουμένως θα πετάξει φυλλάδια σε όλο το χωριό, τα οποία θα αποκαλύπτουν την πραγματική δουλειά της Δρόσως στην Τρούμπα. Στη συνέχεια, ο Κωνσταντής και η Δρόσω, όπως ανέφερε ο Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό», θα βρεθεί σε μεγάλη κρίση και θα χωρίσουν εκ νέου. Αιτία για τον χωρισμό τους είναι ότι μαθαίνεται στο χωριό η παράνομη σχέση τους και υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από την οικογένεια των Σεβαστών. Ο Κωνσταντής τρελαίνεται με αυτή την απόφαση γιατί είναι πολύ ερωτευμένος με την Δρόσω και θα κάνει τα πάντα για να την ξαναφέρει στην αγκαλιά του. Έτσι, λοιπόν, προχωρά σε μια κίνηση που θα την σοκάρει.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Έρχεται το τέλος του Ακύλα Μεγαρίτη

«Ο Κωνσταντής προτείνει στην Δρόσω να παντρευτούν και να κάνουν παιδί. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί γιατί η εκκλησία δεν επέτρεπε δύο αδελφοί να παντρευτούν δύο αδελφές. Αυτό φέρνει τη Δρόσω σε πολύ δύσκολη θέση, όμως δίνει μία ακόμα ευκαιρία στον Κωνσταντή. Του λέει πως κι εκείνη θέλει να είναι μαζί του, αλλά θα παραμείνουν ζευγάρι χωρίς να προχωρήσουν σε κάποια περαιτέρω κίνηση» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *