Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη αποβάλλει

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη αποβάλλειΆγριες Μέλισσες: Oι Εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς δεν θα είναι ευχάριστες καθώς η η Ελένη αποβάλλει.

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα στις «Άγριες Μέλισσες» και συγκεκριμένα στη ζωή της Ελένης Σταμίρη. Το τρέιλερ της σειράς που προβάλει ο AΝΤ1, αποκαλύπτει πως η Ελένη Σταμίρη μαθαίνει πως είναι έγκυος, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του οκmag για την εγκυμοσύνη της κεντρικής ηρωίδας.

Η είδηση θα γεμίσει χαρά την Ελένη Σταμίρη αλλά και τις αδερφές της, που τόσο ήθελαν να αποκτήσει ένα μωρό η μεγάλη τους αδερφή και ο Σέργιος ένα ξαδερφάκι. Ωστόσο δεν θα συμβεί το ίδιο και με τον Λάμπρο που ενώ στην αρχή θα χαρεί, στην πορεία η ζήλεια θα τον γεμίσει αμφιβολίες.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο: Aνθρωποι παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή καταφεύγοντας σε ακραίες πράξεις

 

Ο Ζάχος μόλις πληροφορηθεί την εγκυμοσύνη της Ελένης, τυφλωμένος από τη ζήλεια, θα παίξει το τελευταίο του χαρτί σύμφωνα με το okmag.gr και τον Γιώργο Μπέζα για να χαλάσει τον γάμο της Ελένης με τον Λάμπρο

Οι δύο άντρες θα βρεθούν απέναντι και θα λογομαχήσουν. Η στάση της Ελένης σε αυτή τη ρήξη θα προβληματίσει την Ελένη και θα επισκιάσει τη χαρά της. Ωστόσο, η εγκυμοσύνη της Ελένης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του οκmag, δεν θα έχει ευτυχή κατάληξη με το ζευγάρι να περνά κρίση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης κάνει έναν επικίνδυνο φίλο στη φυλακή

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *