ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Η Αθηνά χτυπάει τον Δημήτρη και απολύει την Κατερίνα

ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Η Αθηνά χτυπάει τον Δημήτρη και απολύει την Κατερίνα

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στη σειρά του ALPHA Αγγελική αφού η Αθηνά ανακαλύπτει πως ο Δημήτρης και η Αθηνά βρίσκονται σε σχέση. Ως αποτέλεσμα, η Αθηνά αντιδράει ακραία και εκτός από ότι χτυπάει τον Δημήτρη, απολύει και την Κατερίνα.

Η Αθηνά μαθαίνει για τη σχέση του Δημήτρη με την Κατερίνα

Η Αθηνά και ο Δηµήτρης έχουν µία ιδιαίτερη σχέση και αδυναμία μεταξύ τους η οποία όμως παραμένει κρυφή από τους άλλους. Όταν θα µάθει η Αθηνά πως εκείνος και η Κατερίνα έχουν σχέση, θα αντιδράσει ακραία. Όλα αρχίζουν από τη στιγµή που η Κατερίνα, παρά τις προειδοποιήσεις τόσο του Μιχάλη όσο και της Αγγελικής, αποφασίζει να δώσει στη σχέση της µε τον Δηµήτρη µία ευκαιρία, µη µπορώντας να δει πόσο επικίνδυνος είναι.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Το πρόσωπο που καθοδηγεί τη Τζένη κατά των Αργυρών

Η Αθηνά πιάνει την Κατερίνα και τον Δημήτρη μαζί στο δωμάτιο

Ο Δηµήτρης κανονίζει µε την Κατερίνα να βρεθούν το βράδυ στο δωµάτιό του αφού κοιµηθούν όλοι αλλά η Αθηνά τους πιάνει στα πράσα με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλη µε τον γιο της και την Κατερίνα που αγνοούν την αποφάση της και εξακολουθούν να βλέπονται. Η ίδια πιστεύει πως η Κατερίνα δεν ταιριάζει στον Δηµήτρη ο οποιός κανονικά χρειάζεται µία γυναίκα του επιπέδου τους και όχι αυτήν.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 55-56-57-58

Η Αθηνά χτυπάει τον Δημήτρη και απολύει την Κατερίνα

 

Για πρώτη φορά η Αθηνά και ο Δημήτρης βρίσκονται στα μαχαίρια και σε μια έντονη λογομαχία η οποία δεν μένει εκεί και ξεφεύγει από κάθε έλεγχο μιας και η Αθηνά δεν διστάζει να χτυπήσει τον Δηµήτρη και να απολύσει την Κατερίνα, ζητώντας της να φύγει άµεσα από το σπίτι τους. Έπειτα, η Όλγα µαλώνει µε την Κατερίνα για τη σχέση της µε τον Δηµήτρη, ενώ εκείνος βλέποντας τη µοναδική ειλικρινή σχέση στη ζωή του να καταστρέφεται κατηγορεί την Αγγελική για την έφοδο της Αθηνάς στο δωµάτιό του. Εκείνη, όµως, στρέφει τις υποψίες του στην Όλγα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *