ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Το πρόσωπο που καθοδηγεί τη Τζένη κατά των Αργυρών

ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Το πρόσωπο που καθοδηγεί τη Τζένη κατά των Αργυρών

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Το εκδικητικό της πρόσωπο αποφασίζει να δείξει στην «Αγγελική» η Τζένη, η οποία στρέφεται κατά των Αργυρών, θέλοντας να καταστρέψει τον Παύλο και να φέρει τα πάνω-κάτω.

Η ηρωίδα στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha θα κληθεί να υπακούσει στις εντολές της Αγγελικής (Μαίρης Μηνά), η οποία την εκβιάζει σε σχέση με τον κρυφό δεσμό που είχε με τον κουνιάδο της, τον Παύλο (Ιωάννης Παπαζήσης). Η Αγγελική διαρκώς της επισημαίνει ότι εάν δεν τηρήσει τα συμφωνημένα, θ’ αποκαλύψει στο Στέφανο (Γιώργο Χρυσοστόμου) όλα όσα ξέρει για τη σχέση της με τον Παύλο.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Η Αθηνά χτυπάει τον Δημήτρη και απολύει την Κατερίνα

Αγγελική: Το πρόσωπο που καθοδηγεί τη Τζένη κατά των Αργυρών

Η Τζένη (Νάντια Μπουλέ) μη έχοντας άλλη επιλογή στρέφεται κατά της οικογένειας, στήνοντας ένα σχέδιο που κανείς δεν το φαντάζεται. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το σενάριο του Παναγιώτη Ιωσηφέλη, οι Αργυροί ετοιμάζονται για την επικύρωση της συμφωνίας με τους Βρετανούς και το βρετανικό ιππόδρομο, αλλά όλα ανατρέπονται την τελευταία στιγμή.

 

Αγγελική: Ποιος πρωταγωνιστεί στο βίντεο που ακυρώνει τη συμφωνία

Αιτία της ακύρωσης της μεγάλης αυτής συμφωνίας είναι ένα βίντεο το οποίο εκθέτει τον Παύλο. Πρωταγωνιστής του οπτικοακουστικού υλικού είναι ο πατέρας της Τζένης, Μιλτιάδης Χανδρινός (Θάνος Καληώρας). Αυτός θα παρουσιάσει ένα σκληρό πρόσωπο του Παύλου. Εξαιτίας του βίντεο η συμφωνία ακυρώνεται και η νέα μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα στ’ αδέρφια των Αργυρών είναι αναπόφευκτη.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 87-88-89-90

 

Ο Παύλος που από την πλευρά του δεν μπορεί να καταλάβει ποιος κρύβεται πίσω από το βίντεο, αρνείται όλες τις κατηγορίες στα αδέλφια του, που για άλλη μια φορά νιώθουν προδομένα.

Πηγή: youfly.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *