ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 9-10

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 9-10ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 9-10

 

Επεισόδιο 9

Η Μαίρη αναλαμβάνει περισσότερη δουλειά στο σπίτι από ένα μεγάλο μαγαζί, γεγονός που διαταράσσει τη σχέση της με τον Στέλιο, ο οποίος νιώθει να απειλείται από την επιτυχία της γυναίκας του.

Η γνωριμία της Ελπίδας μ’ έναν μεγαλύτερό της άντρα αναστατώνει τη σχέση της με τον Ντέμη, ενώ ο Αντώνης γνωρίζει τη Μάρθα στον πατέρα του. Ο κυρ Νίκος δείχνει να είναι πολύ άρρωστος και μια σειρά από απανωτές παρεξηγήσεις αποκαλύπτουν μια αναπάντεχη πτυχή της Ερμιόνης. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 9-10

Διαβάστε Επίσης  ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3-4

Ο Στέλιος περιμένει με αγωνία μια προαγωγή στο υπουργείο κι ο μικρός Άγγελος αποφασίζει να ασκήσει τα προσκοπικά του καθήκοντα και να σώσει τη ζωή του ομαδάρχη του, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βάλει τα μεγάλα μέσα.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 9-10Επεισόδιο 10

Ένας άντρας από το παρελθόν αναστατώνει τη σχέση της Ελπίδας με τη Νανά, η οποία επανεξετάζει τη ζωή της, καθώς ένα παλιό μυστικό έρχεται στην επιφάνεια. Ο Στέλιος αντιμετωπίζει μια δύσκολη κατάσταση στη δουλειά του στο υπουργείο και πρέπει να πάρει σοβαρές αποφάσεις. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 9-10

Διαβάστε Επίσης  ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8

 

Η Ελπίδα κάνει εντατικά Αγγλικά και ο Αντώνης μπλέκει άσχημα σε μια διαδήλωση. Η Πελαγία έχει νυχτερινές επισκέψεις που την αναστατώνουν, η Ερμιόνη αποφασίζει να προχωρήσει παρακάτω στη ζωή της, ενώ ο Άγγελος τα βλέπει όλα μαύρα, αφού βιώνει την πρώτη ερωτική του απογοήτευση.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *