ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 3-4-5-6

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 3-4-5

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 3-4-5-6

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 3-4-5-6

Επεισόδιο 3

Μωβ συναγερμός στα δυο στρατόπεδα! Σκορδάς και Γούλας κηρύσσουν απαγόρευση κυκλοφορίας μετά από απώλεια όπλων από γειτονικό στρατόπεδο κι οι πόρτες κλείνουν. Ένα “ξένο σώμα” όμως καταφέρνει και παρεισφρέει: η Κορίνα, κόρη του Ταξίαρχου και μήλον της έριδος των δυο διοικητών. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 3-4-5-6

Μαζί της, επιστρέφουν ξεχασμένα συναισθήματα και παλιές πίκρες -και ένας νέος “εμφύλιος” ξεκινά ανάμεσα στους 2 άντρες για την καρδιά της. Την ίδια ώρα, το μαγαζί του Φίλη και της Φραντζέσκας πλησιάζει την πτώχευση με ταχύτατους ρυθμούς.

Για όλα φταίει ο Δαλέκας, ο νέος γκουρμέ σεφ του στρατοπέδου που τους κλέβει την πελατεία. Τα 2 αδέρφια καταστρώνουν το διόλου νηφάλιο σχέδιό τους: να βγάλουν τον σεφ απ’ την μέση, με κάθε κόστος…

 

Επεισόδιο 4

Η Κορίνα εξομολογείται ότι είναι έτοιμη να επιστρέψει στην οικογένειά της και ο Σκορδάς την περιμένει με ανοιχτές αγκάλες. Αλλά πού να ήξερε ότι παίζει “διπλό ταμπλό”. Γιατί την ίδια ώρα, ο Γούλας κάνει την δικιά του κίνηση ματ, στήνοντας ρομαντικό δείπνο.

Διαβάστε Επίσης  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 13-14

Για να τα καταφέρει, αναζητά τα ταλέντα του σεφ-Δαλέκα ο οποίος όμως κρατείται όμηρος της Φραντζέσκας και του Φίλη. Κι ενώ η ομηρία του άμοιρου σεφ του έμοιαζε παράδεισος χωρίς αγγαρείες και υπηρεσίες, το χώσιμο τώρα πέφτει σύννεφο.

 

Η εμφύλια μάχη των δυο διοικητών για την καρδιά της Κορίνας παίρνει μια απροσδόκητη στροφή όταν η Γλυκερία μάθει το μυστικό πίσω απ’ την επιστροφή του μεγάλου έρωτα των διοικητών…ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 3-4-5-6

 

Επεισόδιο 5

Η Τρόικα καταφθάνει! Η μάλλον…η “στρατόικα”, η ανεξάρτητη επιτροπή δαπανών που βάζει χέρι σε κάθε αλόγιστη δαπάνη και σπατάλη στα στρατόπεδα. Ο Ταξίαρχος προειδοποιεί τους δύο διοικητές για βαριά καμπάνα σε όποιο στρατόπεδο βρεθεί έστω και οδοντογλυφίδα εκτός προϋπολογισμού κατά την επιθεώρηση.

Ο Γούλας όμως, κουφαμένος μετά από επίδειξη όλμων, ακούει λάθος και νομίζει ότι η επιτροπή έρχεται για να δει χλιδές και σπατάλες. Την ίδια ώρα, ο Καρυπίδης επενδύει σε παράνομες “μπίζνες” εντός στρατοπέδου για να ξεχρεώσει τους αδίστακτους τοκογλύφους που τον κυνηγάνε.

Διαβάστε Επίσης  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 9-10-11-12

Επεισόδιο 6

Έχοντας καταλάβει επιτέλους τον πραγματικό σκοπό της επιθεώρησης, ο Γούλας περνάει «λαθραία» τον αδικαιολόγητο εξοπλισμό του στο στρατόπεδο του Σκορδά. Ο Σκορδάς μαθαίνει ότι η καμπάνα θα πιάσει και τους δυο, ανεξάρτητα απ’ το πού θα βρεθεί σπατάλη και προσπαθεί κρυφά να συμμαζέψει την κατάσταση στο γειτονικό στρατόπεδο.

Τα «Μαγειρευτά της Μανούλας σου…» επιτέλους αποκτούν καταχώρηση στο internet και δέχονται τις πρώτες τους κριτικές. Φυσικά είναι απαράδεκτες και ο Φίλης αναγκάζει την Φραντζέσκα να το παίξει πιο «μανούλα», μπας και φέρουν καμία πελατεία της προκοπής. Κι αν δεν τα βγάλει πέρα η αδερφούλα του, εκείνη θα πρέπει να κερδίσει πελατεία με «άλλους τρόπους»…video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *