«Αγριες Μέλισσες»: Ο Λάμπρος ανακαλύπτει τις ενέργειες της Θεοδοσίας

«Αγριες Μέλισσες»: Ο Λάμπρος ανακαλύπτει τις ενέργειες της Θεοδοσίας

«Αγριες Μέλισσες»: Ο Λάμπρος ανακαλύπτει τις ενέργειες της Θεοδοσίας

Η αποκάλυψη του Κυπραίου για τον φόνο του Σέργιου αλλάζει τα πάντα στο Διαφάνι, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ωστόσο, εκείνο που παραμένει μυστήριο σε πολλούς είναι ο λόγος που η Ελένη αποφάσισε να ομολογήσει τον φόνο του Σέργιου τόσους μήνες αργότερα. Ο Λάμπρος προσπαθεί να πείσει την Ελένη να του αποκαλύψει ποιος την ανάγκασε να παραδοθεί, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Αντίστοιχα και ο Κυπραίος συνεχίζει να ψάχνει τον άνθρωπο που ανάγκασε την Ελένη να παραδοθεί και να ξεκινήσει η δίκη, στρέφοντας τις υποψίες του προς την οικογένεια Σεβαστού. Πριν ακόμη τη σκηνή του θανάτου της, η Θεοδοσία θα έρθει αντιμέτωπη και με τις πράξεις της, που οδήγησαν την Ελένη στη φυλακή.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Αυτός είναι ο βιαστής της Ανέτ και ο πατέρας του Μελέτη

Ο Λάμπρος μαθαίνει πως η Θεοδοσία ευθύνεται για την ομολογία της Ελένης. Αποκαλύπτεται η δράση της, το γράμμα του Γιάννου και η απειλή προς την οικογένεια Σταμίρη που οδήγησε στην πολύκροτη δίκη. Πώς θα αντιδράσει ο δάσκαλος από το Διαφάνι στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες»;

Δεδομένων των συνθηκών, η Καλλιόπη η μητέρα της Θεοδοσίας φεύγει, αφήνοντας την κόρη της στην τύχη της. Την ίδια ώρα, η κατηγορία σε βάρος του Δούκα δεν στοιχειοθετείται και έτσι η Ελένη απογοητευμένη περιμένει τη συνέχιση της δίκης της.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 100-101

Ο Λάμπρος επισκέπτεται την Ελένη στη φυλακή στα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Δεδομένης της εξέλιξης της δίκης, η Ελένη του ζητά να πάρει πίσω τους όρκους αγάπης και να συνεχίσει τη ζωή του.
πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *