Το σούπερ ρόφημα με σκόρδο και λεμόνι για να εξαφανίσετε το λίπος από την κοιλιά

Το σούπερ ρόφημα με σκόρδο και λεμόνι για να εξαφανίσετε το λίπος από την κοιλιά

Θέλετε να εξαφανίσετε όλο το λίπος από την κοιλιά που σας… βασανίζει; Αυτό το σούπερ ρόφημα με σκόρδο και λεμόνι, θα σας βοηθήσει για να πείτε μια και καλή «αντίο».

Εδώ και αρκετά χρόνια το σκόρδο χρησιμοποιείται για τα θρεπτικά και υγιεινά οφέλη που διαθέτει. Έχει μεταξύ άλλων, αποδειχθεί πως συμβάλλει στην εξάλειψη των τοξινών και των άχρηστων ουσιών από το σώμα, γεγονός που βοηθά όχι μόνο στο αδυνάτισμα αλλά προστατεύει και το σώμα από πολλές ασθένειες και νοσήματα.

Διαβάστε Επίσης  Μάθετε πώς ένα καλό πρωινό βοηθά στην απώλεια βάρους

Από την άλλη λεμόνι είναι ένας από τους καλύτερους φυσικούς λιποδιαλύτες ενώ παράλληλα βελτιώνει το πεπτικό σύστημα και βοηθά στη μείωση των τοξινών· διαθέτει ιδιότητες που κάθε άνθρωπος με προβλήματα βάρους θα ήθελε να αξιοποιήσει.

Έτσι θα φτιάξετε το σούπερ ρόφημα με σκόρδο και λεμόνι για να εξαφανίσετε το λίπος από την κοιλιά.

Υλικά

1 κεφάλι σκόρδο
2 λεμόνια
1 1/2 λίτρο νερό
Προετοιμασία

Σε ένα πυρίμαχο μπολ αρχίζετε να βράζετε το νερό. Ενώ το νερό ζεσταίνεται, ξεφλουδίζετε τις σκελίδες από το κεφάλι σκόρδου και προσθέτετε το νερό.
Πλένετε τα λεμόνια σας. Τα κόβετε στα τέσσερα και δεν αφαιρείτε τη φλούδα τους. Όταν το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτετε τα λεμόνια και το σκόρδο.
Χαμηλώνετε τη φωτιά και τα αφήνετε να βράσουν για 15 λεπτά.
Στραγγίζετε το μείγμα και το αφήνετε να κρυώσει για τουλάχιστον 5 λεπτά. Αυτό το ρόφημα μπορείτε να το απολαμβάνετε καθημερινά.

Διαβάστε Επίσης  Σαλάτα αγκινάρας για απώλεια βάρους

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *