Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης δολοφονεί τον Κλεομένη – Η Πηνελόπη στο κρεβάτι του μετά τον βιασμό

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης δολοφονεί τον Κλεομένη
Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης δολοφονεί τον Κλεομένη - Η Πηνελόπη στο κρεβάτι του μετά τον βιασμό.fiftififti.eu

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης δολοφονεί τον Κλεομένη – Η Πηνελόπη στο κρεβάτι του μετά τον βιασμό

Ολα θα αρχίσουν όταν η Πηνελόπη θα κατηγορήσει τον Κλεομένη για τις… σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Εκείνος απαιτεί εξηγήσεις και εκείνη, έχοντας καιρό τώρα χάσει κάθε όρεξη να είναι μαζί του, συνεχίζει να είναι ειρωνική. Ο Κλεομένης αρχίζει να θυμώνει και για να της αποδείξει τον «ανδρισμό» του την αρπάζει και προσπαθεί να τη βιάσει: «Τώρα θα μάθεις αν είμαι άντρας», της λέει και την αρπάζει με τη βία. Αρχίζει να τη φιλάει, ενώ της σκίζει το φόρεμα.

Εκείνη προσπαθεί να του ξεφύγει και αρπάζοντας το πορτατίφ τον χτυπάει στο κεφάλι και φεύγει. Στη συνέχεια βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Μελέτη. «Τι θέλεις εδώ», τη ρωτάει εκείνος και εκείνη τον ικετεύει: «Σε παρακαλώ άσε με να μείνω! Μόνο εδώ νιώθω ασφάλεια… Κοντά σου… Στο πλευρό σου. Σιχαίνομαι και που με ακουμπάει! Η ζωή μου δεν έχει κανένα νόημα μακριά σου».

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας εξαφανίζεται – Η μεγάλη παγίδα στον Νικηφόρο

Ο Μελέτης καταλαβαίνει πως ο Κλεομένης της έχει κάνει κάτι και απαιτεί να μάθει τι έχει γίνει: «Σε πείραξε αυτός ο αλήτης; Λέγε, Πηνελόπη! Τι σου έκανε θα τον σκοτώσω», φωνάζει και πάει να φύγει, αλλά η Πηνελόπη τον σταματάει: «Αφησέ τον Μελέτη, μη δίνεις σημασία! Μην ασχοληθείς άλλο μαζί του, δεν αξίζει! Μείνε μαζί μου, σε χρειάζομαι όσο τίποτα». Εκείνος την αγκαλιάζει και σύντομα φιλιούνται με πάθος και καταλήγουν στο κρεβάτι να κάνουν ξανά έρωτα, αυτή τη φορά γνωρίζοντας ότι είναι ξαδέλφια!

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Κωνσταντής Καταθέτει Εναντίον Του Δουκά Στη Δίκη

Αυτή δεν θα είναι η μοναδική φορά που θα τους δούμε να κάνουν έρωτα, αφού από εκείνο το σημείο και μετά οι συνευρέσεις τους θα είναι συχνές και θα διατηρούν κρυφή σχέση…

Βέβαια πέρα από τον Μελέτη και την Πηνελόπη, τραγικές στιγμές πρόκειται να βιώσει και η Ασημίνα η οποία θα ξαναζήσει τη νύχτα του φόνου.

Ο Μελέτης αδειάζει το όπλο πάνω στον Κλεομένη και τον δολοφονεί.

Κι ενώ η Πηνελόπη με τον Μελέτη συνεχίζουν να βρίσκονται ερωτικά, ο Κωνσταντής κάνει τα πάντα ώστε να ξεσκεπάσει τον Κλεομένη. Εχει βάλει λυτούς και δεμένους να μάθουν το παρελθόν του και σύντομα οι αποκαλύψεις θα τον σοκάρουν, αφού μαθαίνει πως δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό που τους παρουσίαζε τόσο καιρό.

Συμβόλαιο θανάτου στις Άγριες Μέλισσες: “Σκοτώστε την!” – Η Μυρσίνη πληρώνει για να δολοφονήσουν την Ελένη

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς

Ενας τυχοδιώκτης προικοθήρας ήταν. Οταν ο Δούκας δίνει στον Κλεομένη το μερίδιο της προίκας από την Πηνελόπη, εκείνος φροντίζει να τα πουλήσει και να πάρει τα χρήματα και να φύγει, ενώ λέει στη «γυναίκα» του: «Μόλις πάρω τα λεφτά θα έχεις και το διαζύγιο! Ευτυχώς θα γλιτώσω από την οικογένειά σας».

Από την άλλη ο Μελέτης με τον Κωνσταντή έχουν άλλα σχέδια και θέλουν να τον τιμωρήσουν για τα ψέματα και τη συμπεριφορά του! Ετσι, αφού τον πιάνουν στα πράσα να παίρνει τα λεφτά από την αγοραπωλησία των κτημάτων -μια είδηση που έμαθε ο Κλεομένης από έναν εργάτη- τον αναγκάζουν να υπογράψει το διαζύγιο με την Πηνελόπη και μετά εκείνος υπόσχεται πως θα φύγει και δεν θα τους ενοχλήσει ποτέ ξανά: «Δεν θέλω άλλες παρτίδες με τους Σεβαστούς».

«Αγριες Μέλισσες»: Β ΚΥΚΛΟΣ – επεισόδια-6-7-8-9-10

Ομως ο Μελέτης δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα και κρυφά από τον Κωνσταντή απάγει τον Κλεομένη αποφασισμένος για όλα! Τον βασανίζει φρικτά και ο Κλεομένης εκλιπαρεί για βοήθεια. Στο τέλος αδειάζει όλο το όπλο πάνω του και τον σκοτώνει, ενώ στη συνέχεια φροντίζει να εξαφανίσει το πτώμα του.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου για το Tivi Σιριαλ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *