Συμβόλαιο θανάτου στις Άγριες Μέλισσες: “Σκοτώστε την!” – Η Μυρσίνη πληρώνει για να δολοφονήσουν την Ελένη

Άγριες Μέλισσες
Συμβόλαιο θανάτου στις Άγριες Μέλισσες: “Σκοτώστε την!” – Η Μυρσίνη πληρώνει για να δολοφονήσουν την Ελένη

 

Πολύ δυναμικά πρόκειται να ξεκινήσει η νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες και συγκεκριμένα, με ένα συμβόλαιο θανάτου καθώς η Μυρσίνη θα πληρώσει κάποιον προκειμένου να δολοφονήσει την Ελένη μετά την αποκάλυψη του φόνου του Σέργιου.

Ηταν σίγουρη από την αρχή η Μυρσίνη πως η έκβαση της δίκης της Ελένης δεν θα ήταν αυτή που περίμενε. Κι ενώ η Σταμίρη καταδικάζεται σε ισόβια, η Μυρσίνη πληρώνει δολοφόνους για να τη σκοτώσουν προκειμένου να πεθάνει όπως ο γιος της… Το TV24 έχει όλο το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ.

Ο Δούκας και η οικογένεια Σεβαστού, μετά την ομολογία της Ελένης πως σκότωσε τον Σέργιο και ενώ η δίκη βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, έχουν βάλει λυτούς και δεμένους για να καταφέρουν την εσχάτη των ποινών και να καταδικαστεί εις θάνατον! Τα πράγματα για εκείνη δεν είναι καλά, αλλά ευτυχώς έχει δίπλα της όλο το χωριό (από τους ηθοποιούς που βλέπουμε συνέχεια), αλλά και πολλούς εχθρούς (ηθοποιοί που έκαναν κάποια στιγμή guest) και που η Ελένη είχε έρθει σε διένεξη μαζί τους ή είναι άνθρωποι των Σεβαστών.

 

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης δολοφονεί τον Κλεομένη – Η Πηνελόπη στο κρεβάτι του μετά τον βιασμό

Για τη Σταμίρη σημαντικό είναι το γεγονός ότι έχει δίπλα της την Ασημίνα και τη Δρόσω, που έχουν αφήσει για λίγο στην άκρη τις διαφορές τους, όπως και ο Λάμπρος με τον Θωμά. Η Μυρσίνη ζητάει διακαώς το «κεφάλι» της όπως λέει στον Δούκα και εννοείται και εκείνος κάνει τα πάντα για να τη στείλει στο… απόσπασμα! Θέλει την παραδειγματική τιμωρία για τον Σέργιό του.

Συμβόλαιο θανάτου στις Άγριες Μέλισσες: "Σκοτώστε την!" - Η Μυρσίνη πληρώνει για να δολοφονήσουν την Ελένη

Ετσι στήνεται το σκηνικό της δολοφονίας της Ελένης από τη Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες

Η κατάθεση της Ελένης ανατρέπει τα δεδομένα που περίμεναν οι Σεβαστοί, καθώς η ίδια υποστηρίζει πως ο θάνατος του Σέργιου προήλθε ύστερα από έναν καβγά που είχαν μεταξύ τους και πως εκείνος δήθεν έχασε την ισορροπία του και έπεσε στον γκρεμό! Πλέον οι δικαστές αμφιταλαντεύονται ανάμεσα στην καταδίκη εις θάνατο και στα ισόβια! Η Μυρσίνη δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια! Θέλει να είναι σίγουρη πως η φόνισσα του παιδιού της θα πεθάνει όπως πέθανε και ο γιος της!

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη πεθαίνει μαζί με τον Δούκα

Ετσι βρίσκει έναν άνθρωπο του υποκόσμου και τον πληρώνει αδρά να τη σκοτώσει: «Μπορεί ο εισαγγελέας να ζήτησε τη θανατική ποινή, αλλά όλα αλλάζουν την τελευταία στιγμή και εγώ θέλω να είμαι σίγουρη πως αυτή η φόνισσα θα πεθάνει. Γι’ αυτό σκοτώστε την». Εκείνος δέχεται και παίρνει τα λεφτά.

Άγριες Μέλισσες: “Όταν μάθει ο Δούκας την απιστία της γυναίκας του θα…” – Spoiler μεγατόνων από τον Λεωνίδα Κακούρη

Η μέρα της δίκης έχει φτάσει και η Ελένη καταδικάζεται σε ισόβια! Το άκουσμα της ποινής προκαλεί ένταση και θυμό στους Σεβαστούς που ουρλιάζουν και ζητούν τη θανάτωση της «φόνισσας». Οι αστυνομικοί προσπαθούν από τη μια να συγκρατήσουν το πλήθος και από την άλλη να προστατεύσουν την Ελένη κατά τη μεταφορά της στις φυλακές. Η Δρόσω χάνει τις αισθήσεις της και λιποθυμάει, ενώ ο Λάμπρος, ο Θωμάς και ο Νέστορας είναι καταρρακωμένοι από την απόφαση.

Ο Νικηφόρος συγκρατεί τη μητέρα του και εκείνη κάνει ένα νεύμα στον δολοφόνο που πλήρωσε και του δίνει εντολή να τελειώσει τη δουλειά που του ανέθεσε. Ετσι όταν βγαίνουν έξω από το δικαστήριο, μια ομάδα ανθρώπων -οι οποίοι είναι στο κόλπο- αρχίζουν να φωνάζουν κατά της Ελένης και μερικοί από αυτούς καβγαδίζουν με υποστηρικτές της Σταμίρη. Τη στιγμή εκείνη ο πληρωμένος δολοφόνος βρίσκει την ευκαιρία να πατήσει τη σκανδάλη με στόχο την Ελένη! Ομως η σφαίρα πετυχαίνει τη Θεοδοσία!

Προς στιγμή επικρατεί πανζουρλισμός και οι περισσότεροι τρέχουν να γλιτώσουν! Η Θεοδοσία πέφτει στο έδαφος μέσα στα αίματα! Ο Λάμπρος τρέχει κοντά της, ενώ και η Ελένη κάνει κίνηση να την πλησιάσει, αλλά οι αστυνομικοί την εμποδίζουν. Ο δάσκαλος παίρνει τη γυναίκα του αγκαλιά: «Θεοδοσία, μίλα μου! Θα γίνεις καλά! Μη φοβάσαι», της λέει και εκείνη του απαντάει: «Δεν φοβάμαι… Είμαι στην αγκαλιά σου και δεν φοβάμαι!

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51-52

Κράτα με… Στην αγκαλιά σου θέλω να είμαι… Εκεί ήθελα πάντα να ήμουν… Σ’ αγαπώ», και κλείνει τα μάτια της για πάντα! Ο Λάμπρος και η Ελένη υποφέρουν στα αλήθεια από τον άδικο θάνατό της…

Η τελευταία συνάντηση Ελένης – Θεοδοσίας & η συγγνώμη

Λίγες μέρες πριν το δικαστήριο πάρει την τελική απόφαση για την τύχη της Ελένης, η Σταμίρη ήταν ξεκάθαρα αντιμέτωπη με τη θανατική ποινή. Ολο αυτό δημιούργησε μεγάλο πόνο στους ανθρώπους που την αγαπάνε, αλλά και ενοχές στη Θεοδοσία που για να την εκδικηθεί την έφερε σ’ αυτό το σημείο. Ετσι ένα βράδυ, κρυφά απ’ όλους, επισκέπτεται την Ελένη στο κελί! «Με άφησαν να μπω, τους είπα ότι ίσως δεν θα σε ξαναδούμε ζωντανή», της λέει η Θεοδοσία και συνεχίζει: «Θέλω να με συγχωρέσεις για όλα… Νιώθω τόσο άσχημα για όσα έγιναν! Εξαιτίας μου θα σε σκοτώσουν, δεν ήξερα τι είχε συμβεί με τον Σέργιο».

Η Ελένη τη διακόπτει: «Μη ζητάς συγγνώμη! Εκανες καλά! Ετσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα ερχόταν η Θεία Δίκη. Με θα έμενε ατιμώρητο το έγκλημα που κάναμε». Η Θεοδοσία συνεχίζει: «Η ζήλια μου με έφτασε σ’ αυτό το σημείο! Δεν ήθελα να ευτυχήσεις με τον Λάμπρο, φέρθηκα εγωιστικά! Σκέφτηκα πως αφού δεν έγινα εγώ ευτυχισμένη μαζί του, δεν θα είσαι κι εσύ και ήθελα να σας τιμωρήσω για να μην είστε ποτέ μαζί». Η Ελένη της λέει: «Θέλω να σου πω ευχαριστώ για όσα έκανες και που δεν είπες τίποτα για τις αδελφές μου». Η Θεοδοσία με δάκρυα πέφτει στην αγκαλιά της Ελένης και της λέει συνέχεια: «Συγγνώμη… Συγγνώμη».

Από τη Γιάννα Παπανικολάου για το TV24

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *