Η Μυρσίνη καταθέτει υπέρ της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες

   Η Μυρσίνη καταθέτει υπέρ της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες-.fiftififti.eu
 

Η Μυρσίνη καταθέτει υπέρ της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες

Η αγωνία κορυφώνεται στις Άγριες Μέλισσες για την έκβαση της δίκης. Η Μυρσίνη προκαλεί σοκ με την κατάθεσή της.

Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στα προσεχή επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες. Η δίκη της Ελένης συνεχίζεται αλλά η Μυρσίνη φέρνει τα πάνω κάτω με την κατάθεσή της, καθώς δίνει ελαφρυντικά στην Σταμίρη.

Η κατάθεση του Θωμά πως ο Δούκας σκότωσε τον Γιάννο πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία και ο ασκός του Αιόλου ανοίγει για όσους εμπλέκονται στην υπόθεση. Όπως γράφει το Tv O’ Clock και η Σοφία Τσίρκα για τις Άγριες Μέλισσες, όλοι σοκάρονται και η δίκη σταματά προσωρινά.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη κλείνει στη Φυλακή Δούκα και τον Μελέτη

Ο Κυπραίος σκοπεύει να κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει την Ελένη. Έτσι, ενώ ο εισαγγελέας σταματά την έρευνα για τον θάνατο του Γιάννου, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία, ο Θωμάς παίζει ένα τελευταίο χαρτί για να βοηθήσει την Ελένη.

Η αγωνία κορυφώνεται στις Άγριες Μέλισσες για την έκβαση της δίκης και ο Κυπραίος εκβιάζει τη Μυρσίνη, ζητώντας να δώσει ελαφρυντικά στην Ελένη και να καταθέσει υπέρ της. Η Μυρσίνη αναγκάζεται να το κάνει προκαλώντας σοκ σε όλους μέσα στη δικαστική αίθουσα, αλλά το μίσος της για τη φόνισσα του γιου της δεν σβήνει.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Κυριάκος και Ουρανία έρχονται πολύ κοντά

Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα στις Άγριες Μέλισσες και όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση του δικαστηρίου που θα ανακοινωθεί την επόμενη μέρα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *