Η Μυρσίνη καταθέτει υπέρ της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες

   Η Μυρσίνη καταθέτει υπέρ της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες-.fiftififti.eu
 

Η Μυρσίνη καταθέτει υπέρ της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες

Η αγωνία κορυφώνεται στις Άγριες Μέλισσες για την έκβαση της δίκης. Η Μυρσίνη προκαλεί σοκ με την κατάθεσή της.

Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στα προσεχή επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες. Η δίκη της Ελένης συνεχίζεται αλλά η Μυρσίνη φέρνει τα πάνω κάτω με την κατάθεσή της, καθώς δίνει ελαφρυντικά στην Σταμίρη.

Η κατάθεση του Θωμά πως ο Δούκας σκότωσε τον Γιάννο πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία και ο ασκός του Αιόλου ανοίγει για όσους εμπλέκονται στην υπόθεση. Όπως γράφει το Tv O’ Clock και η Σοφία Τσίρκα για τις Άγριες Μέλισσες, όλοι σοκάρονται και η δίκη σταματά προσωρινά.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Θα σε σκοτώσω παλιοθήλυκο

Ο Κυπραίος σκοπεύει να κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει την Ελένη. Έτσι, ενώ ο εισαγγελέας σταματά την έρευνα για τον θάνατο του Γιάννου, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία, ο Θωμάς παίζει ένα τελευταίο χαρτί για να βοηθήσει την Ελένη.

Η αγωνία κορυφώνεται στις Άγριες Μέλισσες για την έκβαση της δίκης και ο Κυπραίος εκβιάζει τη Μυρσίνη, ζητώντας να δώσει ελαφρυντικά στην Ελένη και να καταθέσει υπέρ της. Η Μυρσίνη αναγκάζεται να το κάνει προκαλώντας σοκ σε όλους μέσα στη δικαστική αίθουσα, αλλά το μίσος της για τη φόνισσα του γιου της δεν σβήνει.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Να σου ζήσει Ελένη

Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα στις Άγριες Μέλισσες και όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση του δικαστηρίου που θα ανακοινωθεί την επόμενη μέρα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *