Άγριες Μέλισσες: – Η εξέλιξη που δεν περιμέναμε

Άγριες Μέλισσες:Άγριες Μέλισσες: – Η εξέλιξη που δεν περιμέναμε

Διαβάστε αναλυτικά τις εξελίξεις…

Η σχέση του Νικηφόρου και της Ασημίνας φτάνει πια στα όρια! Εκείνη δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στον νέο της ρόλο ως μητέρα, καθώς το μωρό της θυμίζει την προδοσία του άντρα και της αδελφής της. Από την άλλη, ο Νικηφόρος με λάθος τρόπο, προσπαθεί να της θυμίζει πως το παιδί είναι δικό του και εκείνη γίνεται έξαλλη και τον απειλεί πως δεν θέλει και πολύ να αποκαλύψει την αλήθεια στον Δούκα!

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Τολμάς να μου κάνεις εσύ μαθήματα ηθικής;

Όλη αυτή η κατάσταση έχει κάνει την Ασημίνα να σκέφτεται το διαζύγιο και μάλιστα το συ­ζητάει με την Ανέτ, η οποία μη γνωρίζοντας την αλήθεια προσπαθεί να την πείσει πως ίσως περνάνε και οι δύο μια κακή περίοδο, τόσο λόγω της προσαρμογής με το μωρό όσο και με την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι με την υπόθεση της Ελένης.

Όμως η Ασημίνα πικραμένη της λέει πως το όνειρο της για κοινή ζωή με τον Νικηφόρο έχει καταλήξει σε εφιάλτη! Τότε η Ανέτ τη συμβουλεύει: «Αν προσπάθησες και πιστεύεις πως δεν αντέχεις άλλο και το να χωρίσετε είναι η μόνη λύση, τότε θα είμαι δίπλα σου», και η Ασημίνα την αγκα­λιάζει. Για την ώρα, λόγω την εξελίξεων, .Ασημίνα και Νικηφόρος «παγώνουν» τον χωρισμό τους, με τον δεύτερο να επιδιώκει με κάθε τρόπο να κερδίσει ξανά τη γυναίκα του, αλλά μάταια!

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας χτίζει ξανά τους Άβαντες – Τι θα γίνει με τον Μελέτη;

ΠΗΓΗ:TV24

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *