ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Τέλος ο Δούκας από το Διαφάνι; Η αποκάλυψή του!

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Τέλος ο Δούκας από το Διαφάνι; Η αποκάλυψή του!ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Τέλος ο Δούκας από το Διαφάνι; Η αποκάλυψή του!

Ο Λεωνίδας Κακούρης ο οποίος υποδύεται τον Δούκα στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣήταν καλεσμένος στο Πρωινό και ανάφερε ότι θα υπάρξουν ανατροπές στο Διαφάνι!

Ο τηλεοπτικός Δούκας τόνισε: «Υπάρχει η πιθανότητα να μείνω σε ένα καταφύγιο απομονωμένος, είναι πολλά τα μέτωπα και οι δυσκολίες και κάπως πρέπει να συσπειρωθώ για να μπορέσω να τα αντιμετωπίσω. Φεύγοντας με έναν τρόπο… Το μυστικό είναι στον τρόπο με τον οποίο έχει χτιστεί το σενάριο.»!

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Στη φυλακή Νέστορας και Προύσαλης

Και υπογράμμισε: «Βλέπουμε τον Δούκα λίγο στριμωγμένο. Έχει πάρα πολλά θέματα να αντιμετωπίσει και δεν είναι ένας άνθρωπος που θα παραδώσει έτσι τα όπλα, διότι όταν νιώσει πραγματικά την απειλή, ξεκινάει πόλεμο και μπορεί και ανταρτοπόλεμο».

Και υπογράμμισε: «Όσον αφορά στη σχέση του Δούκα με τον εγγονό του, εκεί πραγματικά βλέπουμε έναν άλλον άνθρωπο. Μια πτυχή που πρέπει να ήταν πολλά χρόνια βαθιά κρυμμένη».

«Υπάρχει η πιθανότητα να μείνω σε ένα καταφύγιο απομονωμένος, είναι πολλά τα μέτωπα και οι δυσκολίες και κάπως πρέπει να συσπειρωθώ για να μπορέσω να τα αντιμετωπίσω.Φεύγοντας με έναν τρόπο…Το μυστικό είναι στον τρόπο με τον οποίο έχει χτιστεί το σενάριο.» είπε ο ηθοποιός για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Ο Δούκας καταρρέει μπροστά στον Μιλτιάδη

video

Αφήστε μια απάντηση