8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 27-28-29-30-31-32

8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 27-28-29-30-31-32
8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 27-28-29-30-31-32.fiftififti.euΔείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια στο β κύκλο της τηλεοπτικής σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 27-28-29-30-31-32

Επεισόδιο 27

Ο Μιλτιάδης αντιδρά βίαια στον Έκτορα όταν εκείνος του ξεστομίζει πως ο Φοίβος είναι πληρωμένος δολοφόνος. Ο σπόρος της υποψίας όμως αρχίζει να μεγαλώνει μέσα του κι αποφασίζει να ψάξει για την αλήθεια. Ο Μιχαήλ συνειδητοποιεί πως η Λουκία τού λέει ψέματα και τον αποφεύγει για να συναντηθεί με τον πρώην άντρα της. Ο Οδυσσέας προσπαθεί να δικαιολογήσει τις απουσίες του από το σπίτι με πρόφαση τον Σπύρο, αλλά η Έρση αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά.

Η Ευγενία κρυφακούει μια συζήτηση του Μάρκου για τα αναβολικά κι αποφασίζει να τον εκβιάσει, με τη βοήθεια της Στέλλας. Η Ιφιγένεια γνωρίζει τον Φρίξο, έναν ιδιόρρυθμο σουβλατζή που τρώει μόνο ψάρια. Ο Σίμος συνειδητοποιεί πως η Βίκυ και η γυναίκα που πήρε μέρος στη φονική επίθεση στο κότερο είναι το ίδιο πρόσωπο ενώ την ίδια ώρα ο Φοίβος κι η Βίκυ ανατινάζουν την αποθήκη και σκορπούν τον θάνατο σε όλα τα μεγάλα κεφάλια της οργάνωσης.

Επεισόδιο 28

Ο Έκτορας αναγκάζει την Αλίκη να του πει ποιος της επιτέθηκε κι αυτή τελικά του λέει πως ήταν ο θείος της. Η Νόνα βάζει ιδέες στο κεφάλι της Έρσης και την κάνει να αμφιβάλει για τον Οδυσσέα. Ο Φρίξος γνωρίζει την Έλλη και πιστεύει πως η γνωριμία τους είναι καρμική! Ο Φοίβος λέει στους γονείς του ότι έχει “μπλέξει” με μια μεγαλύτερη γυναίκα και η Κατερίνα γίνεται έξαλλη. Στο μεταξύ, ο Έκτορας ανακοινώνει στον Μιχαήλ ότι δέχεται την πρόταση για να αναλάβει ως επικεφαλής του πολιτικού γραφείου.

 

Ο Μιλτιάδης όμως τελικά δεν τον θέλει στο γραφείο επειδή κατηγόρησε τον Φοίβο πως είναι πληρωμένος δολοφόνος! Η Κατερίνα “σκοτώνει” έναν πίνακα αξίας και με τα λεφτά σπεύδει στο μαγαζί της Σμαράγδας για να αγοράσει ρούχα. Ο Έκτορας εντοπίζει τον θείο της Αλίκης και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια. Η Ευγενία παίζει το τελευταίο της χαρτί και εκβιάζει τον Μάρκο ζητώντας πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ. Η Έρση βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης όταν ξαφνικά σπάνε τα νερά.

Επεισόδιο 29

Η Ιφιγένεια, η Αντριάνα και η Έλλη δίνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να πάνε την Έρση έγκαιρα στην κλινική, αφού την έχουν πιάσει οι πόνοι και είναι έτοιμη να γεννήσει. Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας, ανύποπτος, κάθεται και πίνει καφέ με την Αντιγόνη στο ξενοδοχείο και το κινητό του έχει μείνει από μπαταρία. Κάθε προσπάθεια της Ιφιγένειας να τον βρει πέφτει στο κενό, οπότε επιστρατεύει τον Σπύρο, ο οποίος όμως συναντά διάφορα εμπόδια.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Ο Αλέκος βάφει τα χέρια του με αίμα…

Η Ναυσικά βλέπει τη Λουκία αγκαλιά με έναν άντρα στο Καβούρι κι αμέσως ειδοποιεί τον Μιχαήλ, ο οποίος καταλαβαίνει ότι η Λουκία δεν ήταν αυτή που πίστευε κι ότι πρέπει πια να δώσει ένα τέλος σ’ αυτή την ιστορία. Ο ντετέκτιβ δίνει στον Άκη μια πληροφορία, που φαίνεται να ανοίγει τον δρόμο για να βρεθεί η Αποστολία, της οποίας η εξαφάνιση εξακολουθεί να καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου.

Ο Μιλτιάδης, μετά τις αποκαλύψεις του Έκτορα για τον Φοίβο, είναι τρομερά προβληματισμένος αλλά δεν μπορεί να αποκαλύψει τις σκέψεις του σε κανέναν, ούτε καν στην Κατερίνα και δεν ξέρει από πού να αρχίσει να ψάχνει…8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 27-28-29-30-31-32

8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 27-28-29-30-31-32.fiftififti.eu

Επεισόδιο 30

Η γέννηση των διδύμων γεμίζει χαρά τον Οδυσσέα, που είναι αποφασισμένος να κάνει ένα δώρο στην Έρση για να το έχει σαν ενθύμιο για τη μεγάλη αυτή μέρα. Μην μπορώντας να δικαιολογήσει τα έξοδα, εκμυστηρεύεται στον Μάρκο και τη Ναυσικά για τη δουλειά με την τοιχογραφία και τους βάζει στο κόλπο για να μπαλώσει την κατάσταση. Τα μωρά μπαίνουν σε θερμοκοιτίδα επειδή είναι πρόωρα κι όλοι ανυπομονούν να τα δουν.

Ο Έκτορας ενημερώνει τον Μιχαήλ για το συμβάν με τον ξυλοδαρμό προτού κυκλοφορήσει στις ειδήσεις. Ο Μιλτιάδης γίνεται έξαλλος κι απαιτεί από τον Μιχαήλ να τον ξηλώσουν πριν επηρεαστεί το κόμμα, όμως ο Μιχαήλ αρνείται. Παράλληλα, Έκτορας και Αλίκη πάνε στην Κέρκυρα για να δουν την Έρση και τα μωρά. Στο νησί καταφθάνει και η Ναυσικά με τον Μάρκο, με την Αντριάνα να του εκδηλώνει το ενδιαφέρον της σε κάθε ευκαιρία. Η Εύα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Νικηφόρο, αλλά μάταια.

Η Στέλλα με την Ευγενία εκβιάζουν ξανά τη Σμαράγδα, όμως η αντίδραση της Σμαράγδας δεν είναι η αναμενόμενη. Ο Άκης εντοπίζει το σπίτι που θεωρεί ότι κρύβεται η Αποστολία, αλλά δεν καταφέρνει να την δει. Η Ηλιάνα αποφασίζει να πει τα πάντα στον Σίμο σχετικά με την απάτη της Βίκυς. Η Κατερίνα ακούει τον Λουκά να κάνει «ερωτική εξομολόγηση» στον Μιλτιάδη αναπολώντας το παρελθόν τους, τότε που γνωρίστηκαν…

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Το σοκαριστικό τροχαίο και η απάνθρωπη «εντολή» του Δημήτρη

Επεισόδιο 31

Η Κατερίνα βιώνει το απόλυτο σοκ, καθώς το μυστικό του Μιλτιάδη και του Λουκά έχει αποκαλυφθεί. Μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το σπίτι, ενώ δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα του Μιλτιάδη, που πλέον είναι ράκος από την κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί. Στο μεταξύ, στην Κέρκυρα η Έρση με τον Οδυσσέα ζουν ευτυχισμένες στιγμές μετά τη γέννηση των μωρών τους, ενώ παράλληλα υπάρχει και μια μικρή ανησυχία καθώς τα μικρά βρίσκονται ακόμα στη θερμοκοιτίδα.

Η Ναυσικά με τον Μάρκο και όλοι όσοι βρίσκονται στην Κέρκυρα κοντά τους, μοιράζονται τη χαρά τους, καθώς και οι Πετροσιάν που έρχονται επειγόντως από τη Ρώμη για το ευχάριστο γεγονός. Ο Φρίξος δείχνει να είναι γοητευμένος από την Έλλη που τον επισκέπτεται στο σπίτι του, για να του δώσει συμβουλές για το μποστάνι του. Στο μεταξύ, ο Άκης είναι σίγουρος ότι η Αποστολία κρύβεται στο σπίτι της θείας της στον Ωρωπό και παρότι η προσπάθειά του να την προσεγγίσει αποτυγχάνει, αποφασίζει να ξαναπάει κι εκεί τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη…

8-lexeis

Επεισόδιο 32

Η Αποστολία δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις στον Άκη κι αυτός με τη σειρά του την πείθει να πάνε στην αστυνομία. Η Ευγενία με την Στέλλα εκβιάζουν τον Δημήτρη κι εκείνος ζητάει διορία τρεις μέρες για να συγκεντρώσει το ποσό. Ο Σίμος αρχίζει να σκαλίζει την υπόθεση της Βίκυς και να συλλέγει πληροφορίες. Η Κατερίνα, σοκαρισμένη από την αποκάλυψη, αρνείται να μιλήσει στον Λουκά και τον Μιλτιάδη κι αποφασίζει να μάθει την αλήθεια μέσω της Σμαράγδας.8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 27-28-29-30-31-32

 

Η Εύα ζητάει από τη Ναυσικά να γυρίσει πίσω από την Ελβετία, βασισμένη στην μεταστροφή της Ολυμπίας. Ο Έκτορας εξηγεί στον Μιχαήλ πώς μπορεί να διεκδικήσει τη γονική μέριμνα του γιου του από τη Ρωξάνη. Ο Φρίξος γίνεται πολύ φίλος με την Ιφιγένεια, γεγονός που ενοχλεί τον Σπύρο. Την ίδια ώρα, όμως ο Φρίξος προσπαθεί να πλησιάσει την Έλλη.

Η Ηλιάνα μαθαίνει για τη γέννηση των δίδυμων του Οδυσσέα και της Έρσης και βράζει από θυμό και ζήλια. Η Στέλλα και η Ευγενία πάνε να πάρουν τα λεφτά του εκβιασμού, αλλά κάποιος τις πυροβολεί εξ ’επαφής.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας .

8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 21-22-23-24-25-26

8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 17-18-19-20

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *