8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: “Ξεσκεπάζεται” ο Φοίβος – Ο Έκτορας τον στέλνει φυλακή;

8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: “Ξεσκεπάζεται” ο Φοίβος – Ο Έκτορας τον στέλνει φυλακή;-fiftififti.eu8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: “Ξεσκεπάζεται” ο Φοίβος – Ο Έκτορας τον στέλνει φυλακή;

Καταιγιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

Το καθημερινό σήριαλ του ΣΚΑΪ συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν με τον Φοίβο να κρύβει καλά τις ενέργειές του. Αυτή τη φορά όμως, ο Έκτορας αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πάει καλά.

Από τα πρώτα επεισόδια του φετινού κύκλου έχουμε δει τη συνέχεια μίας ιστορίας που μας απασχολεί από τον προηγούμενο. Αυτή έχει να κάνει με τη νέα, επι­κίνδυνη αποστολή του Φοίβου και της Βίκυς, οι οποί­οι σκορπίζουν τον θάνατο στο κότερο του Δερβά­νη.

 

Σύντομα, οι δύο δολοφόνοι συνειδητοποιούν ότι έχουν γίνει μοιραία λάθη που θα οδηγήσουν την Αστυνομία στα ίχνη τους. Γεγονός που δεν αρ­γεί να επιβεβαιωθεί όταν η φωτογραφία της Βίκυς βγει στη δημοσιότητα. Το συγκεκριμένο θέμα δεν απασχολεί μόνο τα μέσα ενημέρωσης, αλλά και τον Έκτορα, ο οποίος είναι σίγουρος για την ανάμειξη του Φοίβου, δεδομένων και κάποιων άλλων στοιχείων που είχε βρει στο παρελθόν.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Γυναίκα – αράχνη μπαίνει στη ζωή του Μάρκου και ανατρέπει τα πάντα

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, σύμφωνα με το απο­κλειστικό ρεπορτάζ του «MYtv», ο Μιλτιάδης βγαίνει από την εντατική, μετά τη μάχη που έδωσε για τη ζωή του, και επιστρέφει στο σπίτι του. Τότε η Κατε­ρίνα ετοιμάζει δείπνο για τους φίλους του συζύγου της, με σκοπό να τον κα­λοδεχτούν πίοω στο σπίτι και να του ευχηθούν να είναι «σιδερένιος». Ο Μιλ­τιάδης τους αφηγείται όλη την περιπέτεια που έζησε στο κότερο του Δερβά­νη, με τον’Εκτορα να παρατηρεί πως ο Φοίβος δείχνει αμήχανος και να είναι σίγουρος ότι κάτι δεν πάει καλά μ’ αυτόν.

 

Μάλιστα, αποφασίζει, για μία ακό­μη φορά, να εξομολογηθεί τις υποψίες του στον Νικηφόρο, αλλά δεν κα­ταφέρνει να τον πείσει, επειδή ο τελευταίος έχει τα δικά του προβλήματα σε μια περίοδο που προσπαθεί να ξαναβρεί τους ρυθμούς του με την Εύα, μετά την άδικη κατηγορία της Ολυμπίας για σεξουαλική κακοποίηση. Λί­γες μέρες μετά, ενώ η Βίκυ με τον Φοίβο οργανώνουν ένα μεγάλο χτύπη­μα εναντίον του κυκλώματος στο οποίο ανήκουν, προκειμένου να απαλ­λαγούν από οποιονδήποτε κίνδυνο τους απειλεί,

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 47-48-49-50

ο’Εκτορας ετοιμάζεται να ξαναμπεί στο διαμέρισμα του Φοίβου, σκοπεύοντας να ψάξει για νέα στοι­χεία. Με την πρώτη ευκαιρία, μπαίνει κρυφά στο διαμέρισμα και κάνει μία τεράστια ανακάλυψη.

Αυτή έχει να κάνει με τα λεφτά και την κάτοψη του κότερου του Λερβάνη, που αποδεικνύουν ακράδαντα την ενοχή του Φοί­βου. Από την επόμενη ημέρα ο’Εκτορας αναλαμβάνει δράση, θέλοντας να ξεσκεπάσει τον νεαρό δολοφόνο και να τον οδηγήσει στη φυλακή!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *