ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Αλλαγή στην ώρα και στις μέρες προβολής της σειράς!

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Αλλαγή στην ώρα και στις μέρες προβολής της σειράς! fiftififti.euΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Αλλαγή στην ώρα και στις μέρες προβολής της σειράς!

Λίγες μέρες έμειναν για την επιστροφή στις οθόνες μας της αγαπημένης σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ που κέρδισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών, το άρωμα εποχής και τις συνεχείς ανατροπές του σεναρίου.

Την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου η σειρά σε σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη θα κάνει πρεμιέρα στο β΄κύκλο και ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα trailer από το κανάλι που προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον και προσμονή.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η οικογένεια των Σεβαστών ξανά μαζί

Ωστόσο ο ΑΝΤ1 επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη για τους fan της σειράς καθώς φέτος τα επεισόδια θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια καθώς η ώρα προβολής αλλάζει και θα ξεκινάει στις 22:00 με διάρκεια 1,5 ώρα (σ.σ. με τις διαφημίσεις) αλλά επιπλέον η σειρά θα γίνει καθημερινή και θα τη βλέπουμε 5 φορές της εβδομάδα δηλ. από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Αναμένοντας το πρώτο επεισόδιο δείτε το trailer ενώ αν θέλετε να δείτε τα spoiler που κυκλοφορούν για την νέα σεζόν πατήστε  ΕΔΩ

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Προκόπης επιστρέφει στο Διαφάνι

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *