ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Απίστευτες ανατροπές και εξελίξεις στο νέο κύκλο

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Απίστευτες ανατροπές και εξελίξεις στο νέο κύκλοΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Απίστευτες ανατροπές και εξελίξεις στο νέο κύκλο

Η κωμική σειρά του Alpha ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ έριξε αυλαία με εξελίξεις που αναμένεται να ανοίξουν έναν νέο κύκλο ιστοριών στα προσεχή επεισόδια.

Έπειτα από ένα ανατρεπτικό φινάλε, που διαφοροποίησε τις σχέσεις των ηρώων του Έλα στη θέση μου , οι πρωταγωνιστές αναμένεται να επανέλθουν τη νέα σεζόν με ξεχωριστές, συνταρακτικές ιστορίες.

Ανάμεσα σε αυτές, οι τηλεθεατές του Έλα στη θέση μου θα παρακολουθήσουν τη ζωή του Αχιλλέα να παίρνει διαφορετική τροπή και ο χαρακτήρας του να αλλάζει, ενώ σταδιακά θα οδηγείται στην απομόνωση.

Ειδικότερα, μετά την εξομολόγηση καρδιάς του Δαμιανού προς τον Αχιλλέα, σχετικά με τα λάθη του, η σχέση ανάμεσα τους φαίνεται να περνάει κρίση. Παράλληλα, η Σύλβια, που αισθάνεται πληγωμένη από τη συμπεριφορά του Αχιλλέα, φανερώνει έναν άλλο χαρακτήρα. Η σύγκρουση τους, που στο τελευταίο επεισόδιο πήρε μεγάλες διαστάσεις, φαίνεται να άφησε μέσα τους ένα αγκάθι, που δύσκολα θα εξαφανιστεί.

Αλλωστε, ο φόβος της Σύλβιας και του Δαμιανού πως ο Αχιλλέας επιστρέφει και βρίσκει ξανά τον παλιό, κακό εαυτό του, τους τρομάζει. Στο μεταξύ, η Ρενάτα, η οποία απογοητεύτηκε από τον Αχιλλέα και τη Φαίη, αλλάζει εκ βάθρων τη στάση της απέναντι τους.

Διαβάστε Επίσης  «Έλα στη θέση μου»: Μεγάλες αλλαγές στη ζωή των ηρώων - Έρχεται η απόλυτη ήττα!

Το μοντέλο, που άκουσε τη Ρενάτα αλλά και τον ίδιο τον Βλάση να της ζητούν να φύγει επιτέλους από τη ζωή τους, σοκάρεται με τις εξελίξεις.

Κι ενώ σταδιακά όλοι απομονώνουν τον Αχιλλέα και τη Φαίη, η στάση του Λεωνίδα έρχεται να σοκάρει ακόμα πιο πολύ τον Αχιλλέα.

Το έμφραγμα του Λεωνίδα θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις για όλους και κυρίως για τον Αχιλλέα, που σκληραίνει ολοένα και περισσότερο τη στάση του.

Ταυτόχρονα, η αποκάλυψη του δαχτυλιδιού του Αντρέα, που ήρθε στην κατοχή του Μάρκου, ανοίγει έναν νέο κύκλο ερευνών για τον Αχιλλέα, ο οποίος μοιάζει να έχει χάσει το μέτρο και τη λογική του.

Μολονότι ο ίδιος βρίσκεται σε ένταση, οι καταστάσεις τον προλαβαίνουν, οδηγώντας τον σε απόγνωση. Ένας ένας, οι άνθρωποι που αγαπά απομακρύνονται, θα καταφέρουν τα γεγονότα να τον σταματήσουν ή ακόμα δεν έχει δει κανείς τίποτε από όλα όσα μπορεί να κάνει ένας Σοφοκλέους;

Διαβάστε Επίσης  ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ – Εξελίξεις: Η Ρενάτα χάνει το μωρό και καταρρέει…

Ο Βλάσης και το δίλημμα ζωής!

Η αποκάλυψη της Φαίη στη Μαρίνα για την αγορά της σχολής από τον Βλάση οδήγησε στο οριστικό τέλος της σχέσης τους. Ο τελευταίος που βυθίστηκε σε σκέψεις για το τι πρέπει να αποφασίσει, θα κληθεί στα νέα επεισόδια να ανατρέψει όσα γνώριζε. Η πιθανότητα να χάσει την κόρη του τον διαλύει.

 

Συνάμα, ο φόβος του πως ο χαρακτήρας του μοντέλου δεν πρόκειται να αλλάξει τον κρατάει πίσω.Από την άλλη, η απουσία της Μαρίνας τον πληγώνει.Πώς, όμως, είναι δυνατόν να συγκρίνει κανείς δύο διαφορετικά ήδη αγάπης, αυτή του πατέρα για το παιδί και την ερωτική;Ίσως η λύση για τον ίδιο να είναι να πείσει τη Φαίη να μείνει.

Τι θέλει, όμως, πραγματικά ο Βλάσης;

Η συνέχεια στα νέα, ανατρεπτικά επεισόδια του 5ου κύκλου.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *