8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Καταγγελία – Σοκ της Ολυμπίας για τον Νικηφόρο

8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Καταγγελία – Σοκ της Ολυμπίας για τον Νικηφόρο

Μια απιστία που θα δώσει οριστικό τέλος σε έναν δεσµό, υποψίες για τον δράστη του µακελειού στο πλοίο αλλά και µια καταγγελία -σοκ για σεξουαλική παρενόχληση έρχονται στα επόµενα επεισόδια της δραµατικής σειράς του ΣΚΑΪ

Τρία διαφορετικά φινάλε έχουν γραφτεί για φέτος για την επιτυχηµένη σειρά του ΣΚΑΪ, «8 λέξεις» και το ποιο θα δούµε θα εξαρτηθεί από το µοντέλο της άρσης των περιοριστικών µέτρων του κορονοϊού. Οχι µόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο, καθώς ως γνωστόν γυρίσµατα της σειράς του Αντρέα Γεωργίου, του Κούλλη Νικολάου και της Βάνας Δηµητρίου γίνονται και στις δύο χώρες. Σε κάθε περίπτωση, η σειρά θα συνεχιστεί και την επόµενη τηλεοπτική σεζόν.

Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «TV Εθνος» υπάρχει ήδη υπογεγραµµένο συµβόλαιο µε τον ΣΚΑΪ, το οποίο µάλιστα για την επόµενη σεζόν προβλέπει µετάδοση των «8 λέξεων» ίδιες µέρες και ώρες µε φέτος (Δευτέρα µε Πέµπτη µε διπλά επεισόδια). Κάποιοι ήρωες µελλοντικά θα αποχωρήσουν και κάποιοι άλλοι θα ενταχθούν στη σειρά. Οµως µέχρι τότε οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Ως γνωστόν, το «χτύπηµα» στο πλοίο θα τελειώσει µε µακελειό. Μετά την επίθεση του Φοίβου και της Βίκυς, η δεύτερη θα τραυµατιστεί σοβαρά, όµως ο Φοίβος θα καταφέρει να βρει γιατρό για να τη χειρουργήσει. Ο πατέρας του, Μιλτιάδης, σοβαρά τραυµατισµένος θα εισαχθεί σε ΜΕΘ, όπου η υγεία του θα παρουσιάσει σοβαρές επιπλοκές και θα βρεθεί ένα βήµα πριν από τον θάνατο. Θα καταφέρει στο τέλος να βγει νικητής, όχι όµως αλώβητος, καθώς ο πυροβολισµός θα αφήσει ένα σοβαρό πρόβληµα στην υγεία του, το οποίο θα µάθουµε του χρόνου αν θα είναι µόνιµο ή παροδικό.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 11-12-13-14(video)

Στο πλοίο παρά το γεγονός ότι είχε πρόσκληση για το πάρτι, δεν πήγε ποτέ ο Εκτορας, ο οποίος πάντα είχε υποψίες για τον Φοίβο. Κάτι που θα ακούσει τυχαία ο δικηγόρος, ο οποίος θα τον οδηγήσει και πάλι στο διαµέρισµα του νεαρού άνδρα και σε αυτήν τη δεύτερη «έφοδο» ο Εκτορας θα ανακαλύψει ένα σοβαρό ενοχοποιητικό στοιχείο σχετικά µε την εµπλοκή του Φοίβου στο αιµατηρό συµβάν.

Η απιστία και η απάντηση

Η Ναυσικά µετά το αίσιο τέλος µε την απαγωγή της Τζουλιάνας ζει ευτυχισµένες στιγµές µε τη µικρή και τον Μάρκο στο πλευρό της. Εχει δεχθεί την πρόταση επανασύνδεσης από τον πρώην άντρα της και ετοιµάζεται να µετακοµίσει στο σπίτι του. Η χαρά της δεν θα κρατήσει για πολύ. Παραµονές της µετακόµισης θα πάει απροειδοποίητα στο σπίτι του Μάρκου Καλλέργη και θα έρθει αντιµέτωπη µε ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός. Πιάνει στην κυριολεξία στα πράσα τον πρώην άντρα της µε µια άλλη γυναίκα, που δεν είναι η Ευγενία. Θα ακολουθήσει ένας µεγάλος καβγάς και οριστικός χωρισµός του ζευγαριού. Μάλιστα η Ναυσικά αποκαλύπτει το συµβάν και στους δύο γιους του ζευγαριού, Μιχαήλ και Οδυσσέα, µε τον τελευταίο να γίνεται έξαλλος µε τη συµπεριφορά του πατέρα του που για ακόµη µία φορά τα τινάζει όλα στον αέρα!

Διαβάστε Επίσης  Πέθανε η ηθοποιός Έλλη Κυριακίδου – Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου

Καταγγελία – Σοκ της Ολυμπίας για τον Νικηφόρο

Ρωξάνη και Μιχαήλ θα χωρίσουν και ο δεύτερος θα µάθει όλη την αλήθεια για την εξάρτηση της γυναίκας του από τα ναρκωτικά. Πρόβληµα όµως και µάλιστα σοβαρό θα δηµιουργηθεί και στη σχέση του Νικηφόρου µε την Εύα. Ο γάµος τους θα αναβληθεί, καθώς η Ολυµπία καταγγέλλει τον µέλλοντα πατριό της για σεξουαλική παρενόχληση. Με σύµµαχό της φυσικά τον Σίµο που την πιστεύει και απειλεί θεούς και δαίµονες.

Οµως αρκετά αργά ο δηµοσιογράφος θα καταλάβει το λάθος του. Και θα ζητήσει συγνώµη και από την Εύα, που δεν πίστεψε ούτε για µία στιγµή την καταγγελία της µικρής, και από τον Νικηφόρο. Ο γάµος τελικά του ζευγαριού θα πραγµατοποιηθεί. Τέλος, µια καινούργια ιστορία µυστηρίου και έρωτα ξεκινά µε πρωταγωνιστή τον Ακη Αρώνη…

(Το παρόν κείμενο δημοσιεύτηκε στο TV Εθνος, που κυκλοφόρησε με το Εθνος της Κυριακής στις 26/4)

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση