Φρενίτιδα στο Twitter με τα σχόλια για την Meghan Markle που δεν έχει γεννήσει ακόμα

Φρενίτιδα στο Twitter με τα σχόλια για την Meghan Markle που δεν έχει γεννήσει ακόμα

13 ημέρες μας χωρίζουν από την πρώτη επέτειο γάμου του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle κι ακόμα το πρώτο μωρό του ζευγαριού, δεν έχει έρθει στον κόσμο ή τουλάχιστον δεν έχει ανακοινωθεί η άφιξή του.

Εννοείται πως τα σχόλια στο Twitter δίνουν και παίρνουν μιας και ο κόσμος στη Βρετανία αλλά και στον υπόλοιπο πλανήτη έχει πάθει φρενίτιδα με το baby Sussex.

Ειδικά, το hastag #sussexstandby και το #sussexbaby, δίνουν τροφή για τα πιο ωραία σχόλια, γεμάτα χιούμορ κάποιες φορές αλλά και οενευρισμό των fans που θέλουν να δουν το μωρό εδώ και τώρα.

Διαβάστε Επίσης  Μάνος Παπαγιάννης: Η απάντησή του όταν ρωτήθηκε ξανά για το περιστατικό με τη Σοφία Παυλίδου

Αυτό που γνωρίζουμε με σιγουριά είναι πως το Παλάτι θα μας ανακοινώσει το πότε η δούκισσα του Sussex θα μπει σε διαδικασία τοκετού και πως ο Harry, ανέβαλε μεν το προγραμματισμένο επίσημο ταξίδι στο Άμστερνταμ, αλλά θα βρεθεί κανονικά εκεί για λίγες ώρες για την αντίστροφη μέτρηση των Invictus Games The Hague 2020, τα οποία και στηρίζει και είναι ο άνθρωπος- έμπνευση πίσω από αυτά.

Την Πρωτομαγιά κι ενώ έχουν περάσει ήδη πέντε ημέρες, το Παλάτι αναγκάστηκε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Markle να έχει φέρει ήδη στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Διαβάστε Επίσης  Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου παντρεύεται! Ο αρραβώνας και η δημόσια ερωτική εξομολόγηση

Πάντως αυτοί που δεν διασκεδάζουν καθόλου την αναμονή για το βασιλόπουλο, είναι οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ. Η Rebecca English, ανταποκρίτρια της Daily Mail, εξήγησε με ένα tweet πόσο αγχώδης είναι η περίοδος αυτή για τους δημοσιογράφους:

Το #SussexStandby προκαλεί άγχος σε όλους, όπως και στους δημοσιογράφους. Ο γιος μου μου είπε μόλις πως θα ευχηθεί στο Θεό να μην γεννήσει η Meghan σήμερα για να καταφέρω να πάω στο ρεσιτάλ κιθάρας του μιας και δεν θα ήταν το ίδιο αν η μαμά του δεν ήταν εκεί.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *