ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Η Πηνελόπη εκβιάζει τον Κλεομένη! “Δώσε μου διαζύγιο αλλιώς θα πω για τον Δημητράκη”

Ανατρεπτικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ που επιστρέφει τις επόμενες μέρες στις οθόνες μας.

Η Πηνελόπη αφού μαθαίνει πως ο Κλεομένης προτιμάει τους άντρες, αποφασίζει να αλλάξει χαρακτήρα και να απαιτήσει αυτό που πάντα ήθελε: να είναι ευτυχισμένη! Ετσι ζητάει διαζύγιο και εκβιάζει τον Κλεομένη πως αν δεν της το δώσει, θα πει σε όλους το ποιος είναι στ’ αλήθεια και όσα ξέρει για τον Δημητράκη!

Στην πρώτη της συνέντευξη στο περιοδικό μας, η Μαρία Πετεβή είχε δηλώσει πως θα ήθελε κάποια στιγμή να «επαναστατήσει» και να ορθώσει ανάστημα απέναντι στην καταπίεση που δέχεται από την οικογένειά της. Οπως ήδη έχουμε δει, αναγκάστηκε να παντρευτεί έναν άντρα που δεν αγαπάει, μόνο και μόνο επειδή παρουσιάζεται πλούσιος και ανήκει στην υψηλή κοινωνία.

Δύο στοιχεία που εντυπωσίασαν τη Μυρσίνη Σεβαστού, η οποία στη συνέχεια πίεσε την κόρη της να τον παντρευτεί! Ομως, η Πηνελόπη υποφέρει… Οχι μόνο γιατί είναι ερωτευμένη με τον Μελέτη, για τον οποίο δεν γνωρίζει ακόμα πως είναι ξάδελφός της, αλλά και επειδή υφίσταται βία από τον σύζυγό της. Αλλά η αλήθεια για το ποιόν του Κλεομένη δεν αργεί να βγει προς τα έξω και όλα θα πάρουν τελείως διαφορετική τροπή…

Είδαμε τη μέρα του γάμου της την Πηνελόπη να υποφέρει που παντρεύεται κάποιον που δεν αγαπάει, αλλά βαθιά μέσα της ήξερε πως αυτό έπρεπε να γίνει καθώς ποτέ δεν θα δεχόταν η οικογένειά της για άντρα της τον Μελέτη, έναν φτωχό επιστάτη! Οσο κι αν παλεύει να μείνει μακριά του δεν τα καταφέρνει και αφήνεται στον έρωτά του, χωρίς κανείς από τους δύο να ξέρει πως έχουν συγγένεια και μάλιστα πρώτου βαθμού!

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μεγάλος Καυγάς Ζωής – Αιμιλίας Και Τα Αποτελέσματα

Ο έρωτας αυτός δεν ξεφεύγει από τον Κλεομένη που φροντίζει να εκδικηθεί τον αντίπαλό του, δηλαδή τον Μελέτη με το να αποκαλύψει στον Δούκα πως ο φτωχός επιστάτης του αλλά και δεξί του χέρι είναι ερωτευμένος με την κόρη του.

Ο Δούκας τιμωρεί τον Μελέτη και ο Κλεομένης είναι ευχαριστημένος που ο αντίπαλός του βγήκε νοκ άουτ! Δεν υπολογίζει όμως την αντεκδίκηση εκείνου. Αφού, λοιπόν, ο Μελέτης αποκαλύπτει στον Κωνσταντή πως ο Κλεομένης προτιμά τους άντρες, μαζί του στήνουν μια παγίδα προκειμένου να τον ξεσκεπάσουν.

Ετσι απευθύνονται σ’ έναν παλιό τους γνώριμο, τον Δημητράκη, ο οποίος επίσης έχει προτίμηση στους άντρες. Αφού τον πληρώνουν, του ζητάνε να τους βοηθήσει να αποκαλύψουν ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Κλεομένης.

Ο Κλεομένης, που δεν έχει ιδέα για την παγίδα που του έχουν στήσει ο Μελέτης και ο Κωνσταντής, δείχνει να πέφτει μέσα και να κινδυνεύει να αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα! Η σχέση του με τον Δημητράκη φαίνεται να προχωράει, ενώ ο Κλεομένης του αποκαλύπτει ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν του.

Στο μεταξύ, η Πηνελόπη βρίσκεται τυχαία μπροστά σ’ έναν καβγά και ακούει τον Μελέτη να αμφισβητεί τον ανδρισμό του Κλεομένη. Η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει πως όσα άκουσε είναι αλήθεια. Καταφέρνει να βρει τον Μελέτη και απαιτεί να μάθει την αλήθεια: «Πες μου ότι δεν είναι αλήθεια! Δεν μπορεί ο Κλεομένης να είναι… Ξέρεις! Να του αρέσουν οι άντρες! Μελέτη, πες μου όσα ξέρεις, θα τρελαθώ», τον εκλιπαρεί και εκείνος αναγκάζεται να της αποκαλύψει την αλήθεια, αλλά και το σχέδιό του για να τον ξεσκεπάσουν.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ουρανία Ανακοινώνει Το Διαζύγιο

Η εκδίκηση!

Η Πηνελόπη έχει σοκαριστεί με όσα έχει μάθει και πιέζει τον Δημητράκη για να μάθει αν έχουν βάση οι υποψίες του Μελέτη για τον άντρα της. Εκείνος της το επιβεβαιώνει και αφού ξεπερνάει το αρχικό σοκ, στη συνέχεια μπαίνει και η ίδια στο σχέδιο για να τον «ξεσκεπάσουν» και να μπορέσει να πάρει διαζύγιο. Ετσι μπροστά σε όλη την οικογένεια και μην αντέχοντας άλλο τη βία που εκείνος ασκεί πάνω της, ανακοινώνει:

«Θέλω να χωρίσω με τον Κλεομένη». Ολοι σοκάρονται, ενώ κι εκείνος δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει: «Πηνελόπη μου, τι είναι αυτά που λες;», τη ρωτάει και εκείνη απαντάει με υπονοούμενο: «Θα πάρουμε διαζύγιο και όλο αυτό θα λήξει ήρεμα και πολιτισμένα! Αυτή είναι η απόφασή μου και δεν αλλάζει».

Ο Δούκας γίνεται έξαλλος, η Μυρσίνη νιώθει να αρρωσταίνει, ενώ ο Κλεομένης πάει να βρει τη γυναίκα του στο δωμάτιο και απαιτεί εξηγήσεις: «Θα μου δώσεις το διαζύγιο και θα σηκωθείς να φύγεις από το σπίτι μας! Αλλιώς θα μάθουν όλοι ότι σου αρέσουν οι άντρες… Και πιο συγκεκριμένα, ο Δημητράκης». Ο Κλεομένης βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να παραδώσει έτσι εύκολα τα όπλα του…

Πηγή: youweekly.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *