ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Ποιος κυνηγάει την Εύα; Γιατί πλησίασε Κάτια και Αργύρη; Η αλήθεια στο φως!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Ποιος κυνηγάει την Εύα; Γιατί πλησίασε Κάτια και Αργύρη; Η αλήθεια στο φως!

Ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ που επιστρέφει στις οθόνες μας την επόμενη εβδομάδα.

Η αναπάντεχη επιστροφή της Εύας στη ζωή του Αργυρή δεν είναι καθόλου τυχαία.

Η πρώην σύζυγός του την οποία υποδύεται η Ναταλία Δραγούμη, έχει σοβαρό λόγο που μπήκε ξανά στην καθημερινότητά του. Τόσο σοβαρό, που, όπως θα δούμε όταν αρχίσουν να προβάλλονται τα καινούργια επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, θα κάνει τα πάντα για να τον χωρίσει από την Κάτια…

Η Εύα και ο Αργύρης είχαν έναν ευτυχισμένο γάμο μέχρι που το παιδί τους έφυγε από τη ζωή. Τότε, εκείνη τον εγκατέλειψε βυθίζοντάς τον ακόμα περισσότερο στη θλί­ψη. Χρόνια μετά, και τη στιγμή που ο άντρας αφέθηκε στον έρωτα της Κάτιας, η Εύα, όπως έχουμε δει, επέστρεψε στη ζωή του με τον πιο αναπάντεχο τρόπο.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: “Η Μαρίνα είναι κόρη σου”! Η Κάτια τρελαίνεται

Η ίδια είναι αποφασισμένη όχι μόνο να δημιουργήσει προβλήματα στον δεσμό του Αργύρη και της Κάτιας αλλά να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τους χωρίσει…

Ωστόσο, εκείνος δεν αντιλαμβάνεται το σχέδιό της και της φέρεται στοργικά, όπως και στον Γιάννη. Μια μέρα ο άντρας ενημερώνεται τηλεφωνικά από έναν δικηγόρο πως ένα αγαπημένο του πρόσωπο έφυγε από τη ζωή και, σύμφωνα με τη διαθήκη του, ο μοναδικός κληρονόμος είναι εκείνος.

Ο Αργύρης, τότε, ανακοινώνει στην Εύα τι έχει συμβεί αλλά και πως θέλει να δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στον Γάννη ώστε να του εξασφαλίσει το μέλλον του όσον ον αφορά το οικονομικό κομμάτι.

Το γεγονός αυτό χαροποιεί ιδιαίτερα την Εύα, η οποία έχει ανάγκη τα χρήματα όσο τίποτε άλλο. Ο λόγος είναι πως την κυνηγούν τοκογλύφοι και δεν θα γλιτώσει από αυτούς αν δεν τους ξεπληρώσει το χρηματικό ποσό που τους χρωστάει.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Ο Φώτης βρίσκει την κόρη της Μαρίνας

Μάλιστα, ο Γιάννης τής προτείνει να αποκαλύψουν την αλήθεια στον Αργύρη αλλά εκείνη αρνείται. Πλέον, ο πρώην αγαπημένος της είναι πλούσιος και η Εύα ξέρει πως πρέπει να βιαστεί για να τον κάνει δικό της! Να διαλύσει την ευτυχία του με την Κάτια και να κάνει τον άντρα της να την ερωτευτεί ξανά.

Όμως, η Κάτια είναι βέβαιη πως η Εύα πλησίασε τον Αργύρη για τα χρήματά του και είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να τη σταματήσει. Άραγε θα τα καταφέρει ή η Εύα θα χωρίσει το ερωτευμένο ζευγάρι για πάντα;

Πηγή: My TV, gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *