ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Ο φόνος και το σοκ της Μαρίνας – Θα οδηγηθεί στη φυλακή;

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ.ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Ο φόνος και το σοκ της Μαρίνας – Θα οδηγηθεί στη φυλακή;

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ.

Ανάμεσα σε άλλα, η Μάρθα καταφέρνει και σκοτώνει τον Νίκο και φορτώνει τον φόνο στην Κάτια.

Τις επόμενες ώρες, λοιπόν, η τελευταία συλλαμβάνεται και οδηγείται στο κρατητήριο. Οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με αναπάντεχες εξελίξεις.

Όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, η Κάτια βρίσκεται μαζί με τη Μαρίνα και περιμένουν με αγωνία τη σύλληψη του Νίκου. Οι δυο τους, βέβαια, φοβούνται πως ο τελευταίος μπορεί να αποκαλύψει στις νομικές Αρχές τα πάντα για την ταυτότητα της κοπέλας. Την ίδια στιγμή, η Μάρθα προσποιείται ότι έχει μετανιώσει για όσα έχει κάνει και ξεγελάει ακόμα και τον ψυχίατρο, ο οποίος πείθεται ότι έχει ισορροπήσει ψυχολογικά.

Οι ώρες περνούν και ο αστυνόμος συναντάει τον Νίκο. Οταν αποχωρεί, ψάχνει και βρίσκει την πραγματική ταυτότητα Μαρίνας. Έπειτα από αυτό, όλες οι υποψίες του και η φυλακή είναι μονόδρομος για την κοπέλα. Η φωτογραφία της Μαρίνας από τη φυλακή βρίσκεται χέρια του αστυνόμου. Μόλις εκείνη ενημερώνεται, σαστίζει, καθώς συνειδητοποιεί πως ο χρόνος μετράει αντίστροφα για να μπει στη φυλακή! Μην έχοντας άλλη επιλογή, η ίδια αναγκάζεται να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τη ζωή της.

Ώρες μετά, η πληροφορία ότι ο ντετέκτιβ γνωρίζει πια την αληθινή ταυτότητα της Μαρίνας πέφτει σαν βόμβα πάνω σε όλους. Οπως είναι φυσικό, η Μαρίνα είναι απελπισμένη, καθώς βλέπει πια το μέλλον της στη φυλακή. Η ίδια δεν μπορεί να αντέξει αυτή την προοπτική και όσο κι αν τα αγαπημένα της πρόσωπα προσπαθούν να την εμψυχώσουν, εκείνη παραμένει διαλυμένη. Αυτό που τη στεναχωρεί περισσότερο από όλα είναι πως θα αποχωριστεί ξανά την κόρη της, τη Μελίτη.

Διαβάστε Επίσης  Γυναίκα χωρίς όνομα: Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της νέας δραματικής σειράς

Ο Νίκος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και πιέζει τη Μάρθα να τον φυγαδεύσει. Ωστόσο, εκείνη ετοιμάζει το δικό της σχέδιο προκειμένου να απαλλαγεί για πάντα τόσο από τον ίδιο όσο και από την… Κάτια.

Τη στιγμή που η Μαρίνα αποχαιρετά τα αγαπημένα της πρόσωπα, εν όψει της φυλάκισης της, η Κάτια φτάνει στο μέρος που της έχει ζητήσει η Μάρθα. Ξαφνικά η γυναίκα δέχεται ένα χτύπημα και πέφτει αιμόφυρτη στο έδαφος. Όταν, έπειτα από κάποια λεπτά ανακτά τις αισθήσεις της, βλέπει δίπλα της τον Νίκο, ο οποίος είναι νεκρός! Στο χέρι της ίδιας βρίσκεται το όπλο του φόνου.

Η Κάτια είναι σε πανικό καθώς δεν ξέρει τι να κάνει. Η γυναίκα συνειδητοποιεί με τρόμο πως αυτό είναι κόλπο της Μάρθας για να τον βγάλει από τη μέση και να ρίξει την ευθύνη του φόνου σε εκείνη! Την ίδια στιγμή, ο αστυνόμος καλεί τη Μαρίνα να πει την αλήθεια και να παραδοθεί και εκείνη του ζητάει 24 ώρες περιθώριο για- να κλείσει όλους τους ανοιχτούς λογαριασμούς της.

Λίγο αργότερα, η Κάτια φτάνει τρομοκρατημένη στη Μαρίνα και της αποκαλύπτει πως η Μάρθα την παγίδευσε και την παρέσυρε στο σημείο του φόνου του Νίκου προκειμένου να την ενοχοποιήσει. Η κοπέλα αρχικά σοκάρεται και δεν μπορεί να πιστέψει πως η Μάρθα τους εξαπάτησε τελικά όλους. Όταν ο Φώτης και ο Αργύρης μαθαίνουν τι έχει συμβεί, ψάχνουν να βρουν τρόπο για να εξαφανίσουν τα στοιχεία που ενοχοποιούν τη γυναίκα. Από την άλλη, η Μάρθα, γνωρίζοντας πως την προστατεύει το ιατρικό απόρρητο, πηγαίνει στον ψυχίατρο και του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το έγκλημα που διέπραξε, ενώ η Μαρίνα περνάει τις τελευταίες ώρες ελευθερίας της δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η αποκάλυψη για το εξώγαμο του Μιχάλη! Η Ιωάννα τον χωρίζει από τη Μαρίνα

Στη συνέχεια, η ίδια αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στον αστυνόμο για τη σχέση της με την Κάτια, για το πώς βρέθηκε στη φυλακή και γέννησε τη Μελίτη αλλά και για τους λόγους που την οδήγησαν στο να αποκτήσει την καινούργια της ταυτότητα. Την επόμενη μέρα, η Κάτια πλησιάζει τον ψυχίατρο προσπαθώντας να μάθει πληροφορίες για τη Μάρθα, ενώ ο Αργύρης με τον Φώτη επιστρέφουν στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Νίκος και βρίσκουν το όπλο που ενοχοποιεί την Κάτια.

Ο αστυνόμος ανακαλύπτει πως ο σταυρός που βρέθηκε δίπλα, στον νεκρό ανήκει στην Κάτια. Κι ενώ η Μαρίνα βρίσκεται ήδη στο κρατητήριο με βαριές κατηγορίες να τη βαραίνουν η Μάρθα κατακλύζεται από ασυγκράτητο μίσος τόσο για την κοπέλα όσο και για την Κάτια.

Τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, καθώς ύστερα από λίγα λεπτά η Αστυνομία συλλαμβάνει την Κάτια για τον φόνο του Νίκου.

Πηγή mytv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *