ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Το μυστικό της εγκυμοσύνης αποκαλύπτεται! Το νέο πρόσωπο που μαθαίνει την αλήθεια

Στα νέα επεισόδια τα οποία θα αρχίσουν να προβάλλονται, την ίδια ώρα που οι πρωταγωνιστές θα ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα τους, θα δούμε πως το μυστικό της εγκυμοσύνης της Δρόσως αποκαλύπτεται σε ένα ακόμη πρόσωπο.

Θα είναι άραγε έμπιστος ή όλο το Διαφάνι θα μάθει για την εγκυμοσύνη; Ποιο θα είναι αυτό το πρόσωπο;

Ο έμπιστος της Λενιώς, ο Φανούρης.

Ο Φανούρης θα μάθει την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Δρόσως. Πώς θα αντιδράσει;

«Για εκείνη την εποχή ήταν πολύ σημαντικό μία νεαρή γυναίκα να είναι έγκυος και ανύπαντρη. Ηταν κατακριτέο. Ωστόσο, ο Φανούρης μένει πιστός απέναντι στα κορίτσια, δίνει τη συμβουλή του και ο δικός του ρόλος είναι να της δώσει ελπίδα, να την προστατεύσει και να τη βοηθήσει όσο μπορεί. Δεν κρίνει, στέκεται με αγάπη δίπλα της»

Θα εμποδίσει τη Δρόσω να δώσει το παιδί της;

«Δεν νομίζω. Όχι μόνο γιατί δεν είναι η θέση του και δεν έχει το δικαίωμα να το κάνει. Τον Φανούρη τον νοιάζει μόνο να είναι καλά τα κορίτσια, όχι τι είναι σωστό για την κοινωνία».

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Νικηφόρος Θα Γίνει Ένα Με Την Χούντα – Ποια Τα Πραγματικά Του Σχέδια;

 

Τι να περιμένουμε να δούμε στα νέα επεισόδια;

«Συμβαίνουν συνέπεια ανατροπές. Και έρχονται τόσο ομαλά και δικαιολογημένα όλα. Ακόμη, όλοι προσπαθούν να βάλουν σε μία τάξη την αταξία του καθενός και του συνόλου», λέει ο Κωνσταντίνος Δανίκας.

Ο Φανούρης θα μάθει την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Δρόσως. Πώς θα αντιδράσει;

Όπως σε όλες τις παραγωγές, σταμάτησαν τα γυρίσματα της σειράς εξαιτίας του κορονοϊού. Εσύ πώς βιώνεις αυτή την κατάσταση;

«Πολύ δύσκολα, γιατί αγαπάω πολύ τη δουλειά μου. Αν μου έλεγε κάποιος ότι θα κάθομαι τόσο καιρό χωρίς να δουλεύω, θα του έλεγα πως είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Εκτός, φυσικά, από την οικογένεια μου και τους φίλους μου, μου έχει λείψει και η δουλειά μου, τα γυρίσματα, οι συνεργάτες μου. Για εμένα, το πιο σημαντικό είναι το πώς επηρεάζουν τα περιοριστικά μέτρα τον άνθρωπο. Αυτός ο εγκλεισμός δεν κάνει καλό. Οπότε ελπίζω να μείνει κάτι καλό από αυτή την ιστορία, γιατί ακούμε συχνά άσχημες ειδήσεις. Για εμένα, η ψυχολογία του ανθρώπου παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο. Η καλή ψυχολογία σε βοηθάει να συνεχίσεις. Είναι μία δοκιμασία όλο αυτό για τους ανθρώπους.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Tα 12 νέα πρόσωπα που “εισβάλλουν” στο Διαφάνι

Να δούμε εάν μπορούμε να ακολουθήσουμε όλα αυτά τα αυστηρά μέτρα και παράλληλα να κρατήσουμε αλώβητη την ψυχολογία μας. Ακόμη, πριν γκρινιάζαμε που δεν είχαμε χρόνο να βλέπουμε τους δικούς μας ανθρώπους. Αυτή η περίοδος, λοιπόν, είναι η ιδανική για να αφιερώσεις χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους και να τους γνωρίσεις καλύτερα, ενώ μπορείς να γνωρίσεις καλύτερα και τον εαυτό σου. Αυτά είναι τα θετικά μέσα στον παραλογισμό των ημερών», συμπληρώνει μιλώντας στο MYTV

Πηγή: gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *