ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 5-6-7

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 5-6.fiftififti.eu

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 5-6-7

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της νέας συγκλονιστικής σειράς ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ του Μανούσου Μανυσάκη

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5

Η αγωνία της Ιφιγένειας για την αναχώρηση του Μίλτου στο Παρίσι, κορυφώνεται. Ο Μίλτος της προτείνει να την παντρευτεί τώρα αν θέλει.

Η Ιφιγένεια περήφανη, αρνείται. Ο Μίλτος, φτάνει στο Παρίσι. Μεθάει απ’ τον αέρα της Ευρώπης.

Ο όμορφος και ντροπαλός Πόντιος, γίνεται περιζήτητος από τις νεαρές Ευρωπαίες, και αμελεί χωρίς να το καταλάβει την Ιφιγένεια, που αρκείται πληγωμένη σε λακωνικά του τηλεγραφήματα.

Στην Αμισό, ο Γιώργος Παυλίδης, πείθεται να κατέβει στις εκλογές του 1908. Εκλογές που υπόσχονται μεγάλες αλλαγές στη χώρα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Διαβάστε Επίσης  ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν και πάλι το Baghouz με βόμβες λευκού φωσφόρου. Πολλοί νεκροί κυρίως γυναικόπαιδα

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6

Μετά τις εκλογές, οι Έλληνες της Οθωμανικής αυτοκρατορίας αντιλαμβάνονται οτι τα πράγματα δεν είναι όπως τα περίμεναν. Ο πατέρας του Μίλτου εκλέγεται βουλευτής, αλλά η τρομοκρατία στα χωριά του Πόντου παραμένει.

Οι δυνάμεις του Σουλτάνου κάνουν αντεπανάσταση, αλλά δεν καταφέρνουν να ξαναπάρουν την εξουσία.

Στις ταραχές που ξεσπάνε, ο γιατρός Νικολαϊδης σώζεται από βέβαιο θάνατο από τον ίλαρχο Σπαθάρη, που πληρώνει με τη ζωή του το ερωτικό του ενδιαφέρον για την Ιφιγένεια.

Σ’ αυτή την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ο Μίλτος ζητά από τον Ζαχάρωφ να γυρίσει πίσω με τον Κερέμ, που έχει φτάσει εν τω μεταξύ κι αυτός στο Παρίσι.

Διαβάστε Επίσης  5 υγιεινά ροφήματα για να αντιμετωπίσετε την αναιμία

to kokkino potami-.fiftififti.eu

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7

Το γράμμα του Μίλτου βρίσκει την Ιφιγένεια να αγωνιά για το μέλλον της σχέσης τους. Η απάντησή της όμως, φτάνει με καθυστέρηση στο Παρίσι, καθώς ο Ζαχάρωφ έχει ήδη αναθέσει στον Μίλτο μια αποστολή στην Ρωσία.

Στην Πετρούπολη ο Μίλτος κερδίζει τη συμπάθεια του υπουργού που είναι υπεύθυνος για τους εξοπλισμούς, αλλά και της νεαρής όμορφης κόρης του, που τον πολιορκεί.

Στον πειρασμό να ενδώσει, ο Μίλτος έχει να σκεφτεί, εκτός απ’ την καριέρα του, και τις τύχες των δυο οικογενειών, που συνεχίζουν να τον περιμένουν πίσω στην πατρίδα.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 3-4

πηγή

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *