ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 5-6-7

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 5-6.fiftififti.eu

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 5-6-7

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της νέας συγκλονιστικής σειράς ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ του Μανούσου Μανυσάκη

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5

Η αγωνία της Ιφιγένειας για την αναχώρηση του Μίλτου στο Παρίσι, κορυφώνεται. Ο Μίλτος της προτείνει να την παντρευτεί τώρα αν θέλει.

Η Ιφιγένεια περήφανη, αρνείται. Ο Μίλτος, φτάνει στο Παρίσι. Μεθάει απ’ τον αέρα της Ευρώπης.

Ο όμορφος και ντροπαλός Πόντιος, γίνεται περιζήτητος από τις νεαρές Ευρωπαίες, και αμελεί χωρίς να το καταλάβει την Ιφιγένεια, που αρκείται πληγωμένη σε λακωνικά του τηλεγραφήματα.

Στην Αμισό, ο Γιώργος Παυλίδης, πείθεται να κατέβει στις εκλογές του 1908. Εκλογές που υπόσχονται μεγάλες αλλαγές στη χώρα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Διαβάστε Επίσης  Το θαυματουργό κάρυ που «εξαφανίζει» τις κακές αναμνήσεις

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6

Μετά τις εκλογές, οι Έλληνες της Οθωμανικής αυτοκρατορίας αντιλαμβάνονται οτι τα πράγματα δεν είναι όπως τα περίμεναν. Ο πατέρας του Μίλτου εκλέγεται βουλευτής, αλλά η τρομοκρατία στα χωριά του Πόντου παραμένει.

Οι δυνάμεις του Σουλτάνου κάνουν αντεπανάσταση, αλλά δεν καταφέρνουν να ξαναπάρουν την εξουσία.

Στις ταραχές που ξεσπάνε, ο γιατρός Νικολαϊδης σώζεται από βέβαιο θάνατο από τον ίλαρχο Σπαθάρη, που πληρώνει με τη ζωή του το ερωτικό του ενδιαφέρον για την Ιφιγένεια.

Σ’ αυτή την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ο Μίλτος ζητά από τον Ζαχάρωφ να γυρίσει πίσω με τον Κερέμ, που έχει φτάσει εν τω μεταξύ κι αυτός στο Παρίσι.

Διαβάστε Επίσης  Τσάι μέντας και κουρκουμά για να διαλύσετε τα αέρια

to kokkino potami-.fiftififti.eu

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7

Το γράμμα του Μίλτου βρίσκει την Ιφιγένεια να αγωνιά για το μέλλον της σχέσης τους. Η απάντησή της όμως, φτάνει με καθυστέρηση στο Παρίσι, καθώς ο Ζαχάρωφ έχει ήδη αναθέσει στον Μίλτο μια αποστολή στην Ρωσία.

Στην Πετρούπολη ο Μίλτος κερδίζει τη συμπάθεια του υπουργού που είναι υπεύθυνος για τους εξοπλισμούς, αλλά και της νεαρής όμορφης κόρης του, που τον πολιορκεί.

Στον πειρασμό να ενδώσει, ο Μίλτος έχει να σκεφτεί, εκτός απ’ την καριέρα του, και τις τύχες των δυο οικογενειών, που συνεχίζουν να τον περιμένουν πίσω στην πατρίδα.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 3-4

πηγή

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *