Ελικόπτερο έπεσε στον Πόρο – Οι πρώτες εικόνες

Ελικόπτερο έπεσε στον Πόρο – Οι πρώτες εικόνες

Σύμφωνα με το δήμαρχο Πόρου αυτή τη στιγμή υπάρχει κινητοποίηση του λιμενικού με βάρκες και δύτες για να μπορέσουν να δουν πόσοι ήταν οι επιβάτες του ελικοπτέρου, το οποίο έχει πέσει ανάμεσα στον Γαλατά και στον Πόρο, και αν υπάρχει δυνατότητα απεγκλωβισμού τους.

Στην περιοχή του Γαλατά βρίσκεται ασθενοφόρο. Το ελικόπτερο βρήκε σε καλώδια της ηλεκτροδότησης του Πόρου με τον Γαλατά και στη συνέχεια έπεσε στη θάλασσα. Οι επιβαίνοντες σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ανέρχονται στους τέσσερις.

Διαβάστε Επίσης  Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ : Διακοπές ρεύματος την Τρίτη (31/10/2023 ) στην Αττική

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων στο σημείο σπεύδουν 6 πλωτά του Λιμενικού, κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και ιδιωτικά μέσα.

 

«Όλα έγιναν ακαριαία μέσα σε δευτερόλεπτα», ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας της πτώσης ελικοπτέρου που σημειώθηκε σήμερα μεταξύ Πόρου και Γαλατά.

«Εκείνη την ώρα ήμουν σε απόσταση περίπου 700 μέτρα από το ελικόπτερο. Εκείνο έκανε μια περιστροφή γύρω από τον εαυτό του, γύρω στα 50 μέτρα πάνω από το έδαφος. Αμέσως μετά την περιστροφή υπήρξε έκρηξη και έπεσε μέσα στη θάλασσα», είπε μέσω της ΕΡΤ ο Θανάσης Βλαντός.

Διαβάστε Επίσης  Στην Αθήνα η Ειρήνη Μελισσαροπούλου μετά την περιπέτεια στο Χονγκ Κονγκ

Στη συνέχεια επισήμανε πως το σημείο του συμβάντος «βρίσκεται πολύ κοντά στο Λιμάνι και για τον λόγο αυτό έσπευσε άμεσα σε αυτό το Λιμεναρχείο».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *