Θρήνος στην κηδεία του 19χρονου Σταύρου που σκοτώθηκε στη Χίο

Θρήνος στην κηδεία του 19χρονου Σταύρου που σκοτώθηκε στη Χίο

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Αμαρουσίου είπαν συγγενείς και φίλοι το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Σταύρο, ο οποίος σκοτώθηκε στη Χίο όταν καταπλακώθηκε από μπασκέτα, ενώ έπαιζε στο γηπεδάκι της Δασκαλόπετρας.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε σε κλίμα οδύνης με τραγικές φιγούρες τους γονείς του Σταύρου και τα τρία του αδέρφια, που δεν μπορούν να πιστέψουν πώς τον έχασαν από τη μία στιγμή στην άλλη, ενώ έκανε τις διακοπές του στο νησί.

«Με πήρε κάποιος φίλος του Σταύρου και μου είπε ότι έχει πέσει η μπασκέτα επάνω στο κεφάλι του..» είχε δηλώσει η μητέρα του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ενώ ο πατέρας του μιλώντας στο Open ζήτησε να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για τον θάνατο του παιδιού του.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Πλησιάζει η κακοκαιρία «Ορέστης» - Πώς να προστατευτείτε

«Ήταν η κακιά στιγμή. Δεν έχω να πω τίποτα για το περιστατικό. Να φροντίσει η πολιτεία να βρει τα σφάλματα και να αποδώσει τις ευθύνες εκεί που πρέπει. Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω. Ήταν θέλημα Θεού, είπε συντετριμμένος.

Συγκλονιστικά είναι και τα λόγια του παππού του, ο οποίος ήρθε από την Κύπρο στην Αθήνα για να βρεθεί στην κηδεία του εγγονού του.

«Μου τηλεφώνησε το βράδυ της Κυριακής η κόρη μου και μου είπε ότι δεν έχει καλά νέα για τον Σταύρο. Μου είπε ότι έπεσε η μπασκέτα πάνω του και είναι στο νοσοκομείο. Ο Σταύρος ήταν ένα παιδί με πολύ μεγάλες προοπτικές. Ήταν ευφυής. Ήταν πολύ ταλαντούχος. Ήταν πράος και ήρεμος. Δυστυχώς ήταν πολύ άτυχος. Ούτε που φανταζόμουν ποτέ ότι θα του συνέβαινε κάτι τέτοιο», σημείωσε.

Διαβάστε Επίσης  Πήρε ναρκωτικά για περιπετειώδες σεξ και κατέληξε στο νοσοκομείο με 15 βραστά αβγά στο ορθό του!

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή της Δασκαλόπετρας. Ο 19χρονος βρισκόταν στο νησί για διακοπές με την παρέα του, αλλά κανείς δε φανταζόταν το τραγικό παιχνίδι της μοίρας. Τη μία στιγμή έπαιζε μπάσκετ με τους φίλους του και την άλλη βρέθηκε να κείτεται στο έδαφος, όταν η μπασκέτα αποκολλήθηκε και τον καταπλάκωσε.

«Κάρφωσε στην μπασκέτα και όπως κάρφωσε προφανώς κρεμάστηκε, η μπασκέτα ξεκόλλησε από τη βάση και με το πέσιμο και με το βάρος της μπασκέτας, έπεσε το παιδί πίσω. Χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.

Επικράτησε πανικός. Οι φίλοι του έτρεξαν στα γειτονικά μαγαζιά να ζητήσουν βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ. Το παλικάρι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο της Χίου όμως ήταν ήδη πολύ αργά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *