O Thomas Markle αποκάλυψε την πραγματική σχέση που έχει η Meghan με τη μητέρα της

O Thomas Markle αποκάλυψε την πραγματική σχέση που έχει η Meghan με τη μητέρα της

 

Ο ετεροθαλής αδερφός της Meghan, Thomas Markle Jr. μίλησε στην «Daily Mirror» και είπε μερικά ακόμη εξωφρενικά πράγματα που αφορούν στη Meghan.

Αρχικά λοιπόν «αποκάλυψε» ότι η σχέση που έχει με τη μητέρα της δεν είναι αυτή που φαίνεται, αντιθέτως το δέσιμό τους είναι ψεύτικο και σιγά σιγά η Δούκισσα του Sussex θα εξοβελίσει και αυτή από τη ζωή της.

Διαβάστε Επίσης  Γιώργος Πρίντεζης: Σε λίγες μέρες ο γάμος του – Όλες οι λεπτομέρειες

 

Άλλωστε όπως τόνισε, ακόμη και τώρα τη συναντά “στη χάση και στη φέξη” ή όταν είναι απαραίτητο για λόγους δημοσιότητας. Το παράξενο της υπόθεσης βέβαια είναι πως τα γνωρίζει όλα αυτά ο Thomas, αφού ο ίδιος έχει να μιλήσει στην αδελφή του πέντε ολόκληρα χρόνια.

 

Επίσης ο Thomas Markle βρήκε και τη λύση και για τα ενδοοικογενειακά προβλήματα τους: Δήλωσε λοιπόν στην Daily Mirror ότι αυτή η οποία θα έπρεπε να επέμβει και να λύσει τα θέματα που απασχολούν την οικογένεια Markle, είναι η ίδια η Βασίλισσα Ελισάβετ, ή εναλλακτικά, ο Πρίγκιπας Κάρολος. Τέλος, τόνισε πως δεν αναγνωρίζει τη Meghan πια, αφού δεν είναι η ίδια με παλιά και πως ούτε ο πατέρας της την αναγνωρίζει, αφού είναι ένα εντελώς διαφορετικό άτομο από εκείνο που ήξεραν εκείνοι.

Διαβάστε Επίσης  Survivor: Αυτά είναι τα ποσά που που θα πληρώσουν οι παίκτες αν αποχωρήσουν οικειοθελώς

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *