Σταύρος Νιάρχος-Dasha Zhukova: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους!

Σταύρος Νιάρχος-Dasha Zhukova: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους!

 

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η είδηση για τον γάμο του Σταύρου Νιάρχου με την αγαπημένη του Dasha Zhukova.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Gala, ο γάμος του ερωτευμένου ζευγαριού προγραμματίζεται για τον επόμενο Σεπτέμβριο.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο πρώτος γάμος θα είναι πολιτικός και θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα στη Νέα Υόρκη, ενώ σύμφωνα με όσα διαρρέουν από το περιβάλλον του μεγιστάνα, θα ακολουθήσει και δεύτερος, θρησκευτικός αυτή τη φορά, μέσα στον χειμώνα, με μια πρώτη σκέψη να γίνει στο Λονδίνο όπου βρίσκεται και η υπόλοιπη οικογένεια.

Διαβάστε Επίσης  Πέθανε η Ντίνα Κώνστα

 

Σταύρος Νιάρχος-Dasha ZhukovaΚουμπάροι θα είναι τα αδέρφια του Σταύρου αλλά και κάποιες φίλες από το στενό περιβάλλον της Dasha. Όσα για τα παρανυφάκια δεν υπήρχε ιδιαίτερος προβληματισμός και όπως είναι επόμενο θα ντυθούν τα παιδιά της πρώην συζύγου του Roman Abramovich, τα οποία λατρεύουν τον νέο σύντροφο της μαμάς τους.

 

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό, το θρησκευτικό μυστήριο αναμένεται ως το μεγαλύτερο κοσμικό γεγονός της επόμενης σεζόν διεθνώς.

Διαβάστε Επίσης  Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Στην Ελλάδα για την κηδεία του παππού τους τα παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ

 

Όσον για τα μπάτσελορ πάρτι φημολογείται ότι θα πραγματοποιηθούν στο Μεξικό, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των παπαράτσι και εκεί όπου μια απλή γνωριμία εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *